SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Fristad GoIF
Fotboll
Fotboll Seniorer Herr

Ny Ledarstab för 2024
2023-11-17 09:49

Då var det äntligen klart med ny ledarstab till herrsenior för 2024. Vi välkomnar tillbaka Andreas Holmen som åter igen tar sig an huvudtränare i Fristad GoIF.
Till sin hjälp så fortsätter Mikael Toresson ytterligare som assisterande tränare och som lagledare ser vi Johan Andersson. En härlig trio som nu kommer att påbörja arbetet med att bygga laget inför säsongen 2024.

Vi tackar också Fredrik Svanlund, Daniel Einarsson, Stefan Persson och Jonas Andersson som slutar efter denna säsongen.

Vi får återkomma lite mer om Daniel, Stefan och Jonas då de har varit aktiva ledare under + 10/15 år. Vi är ju nyfikna på vad de tänker hitta på nu förutom att vara en stark hejaklack på Heden.

Referat: Torestorp-Älekulla FF - Fristads GoIF
TÄFF - Fristad GoIF 4-4
2022-08-12 21:19

Dags för omstart i seriespelet för oss. Med ett gäng som nätt och jämt kommit tillbaka från semester så fick vi ihop ett lag som skulle åka söder ut genom skog och mark. Till sist kom vi fram till ett varmt och fint Svansjövallen. Vi fattades Affe som såklart helt felaktigt fått sin tredje varning i matchen mot Skene, Victor är på träningsläger i Grekland, Bröms och Knutte var sjuka, Oliver i Stockholm och Johan Andersson fick stanna hemma han också pga skada. Utöver dessa bortfall så kunde inte Vincent, Alexander Eriksson eller Alwin från j-laget vara med. Då fick en yngling vid namn Lucas Forsström hänga med och göra debut i seniorfotbollen, kul.

Matchgenomgången hölls i skuggan i närheten av den soldränkta planen då det inte fanns något luft i vårt omklädningsrum. Vi hade en plan om hur vi skulle spela och agera ute på planen, inga konstigheter.

Matchen drog igång och det kändes som vi tog tag i det efter cirka 5 minuter när de flesta av oss hade släppt semester känslan. Det vaskades fram ett par halvchanser och de kändes bra. Sedan i den 15 matchminuten när Jonte placerar in 0-1 så är känslan ännu bättre. Vi visste ju alla att Täff inför matchen låg en pinne före oss i tabellen och at matchen därför var väldigt viktig för oss. Efter Jontes mål så fortsätter vi spela bra, visst Täff dök upp vid något tillfälle men tillsammans så hjälptes vi åt att freda vår egna box. Just att freda vår egna box skulle bli en följetång denna kväll. Det som inte får ske hände ändå i 19:e minuten när Hannes blir utvisad. 10 killar mot 11 i drygt 70 minuter, tufft men med ledning för oss som tur va. Täff tog över mer och mer av naturliga orsaker, men efter ett väldigt fint och bra anfall så såg vi till att Adam Johansson kom fri med Täffs keeper och Adam var iskall när han rundade målisen och rullade in 0-2 i 25 minuten. Där och då tändes nog ett hopp hos alla med grön anknytning om att detta kanske kan gå trots numerärt underläge.

Täff tryckte på mer och mer och vi började gå på knä ordentlig runt minut 30 men vi fredade vår box på ett väldigt bra sätt, vi slet som ett lag och hjälptes åt där det behövdes hela tiden. Täff blev såklart mer och irriterade och började bli desperata att få hål på oss. Hål på oss fick de tillslut efter en något tilltrasslad situation i vår box och där vi inte får undan bollen ordentligt så får deras nr 17 tillslut in den i mål för sitt Täff, 1-2. Blås av för pausvila nu då tänkte vi. Täffs 1-2 mål kom i 44:e minuten och de hann med att äga bollen de kommande tre minuterna också men inga fler mål under första halvlek.

Paus, vila och vatten. Bra snack och härlig glöd och inställning hos oss kunde man märka i skuggan. Att vi skulle bli tvungna att slita ännu hårdare kommande halvlek förstod vi alla och jag betonade att oavsett vad som händer så ger vi oss aldrig ikväll.

Andra halvlek drog igång och Täff tog initiativet men vi slet och fortsatte freda vårt mål på ett väldigt bra sätt. Vi stack upp ett par gånger och Jonte hade nåt försök och Linus fixade fram en hörna så visst fanns chansen där fortfarande. Dock blev det jobbigt när Täff i 65:e gör 2-2. En del luft går ur oss och det är många trötta gröna ute på fältet, men glöden fanns kvar. Vi skulle som sagt inte ge oss utan kamp denna kvällen. Lucas kommer in och gör sin debut, Adam Gustavsson som nyss kommit hem från Spanien och Eric T som gått en alldeles för lång promenad kvällen innan kom även dem in och slet och visade hjärta. Nu ville ju såklart Täff gå för tre poäng och dem ägde bollen och skapade en hel del chanser men vi krigade på något oerhört bra. Tyvärr så gör dem 3-2 i 83: minuten. Ridå!

Dock tänker vi direkt, va fasen vi har inget att förlora och vi skulle ju inte ge upp här hade vi sagt. Vi får krama ur det sista i våra kroppar och hjärtan. Vi får chansa lite nu, kom igen Fristad tillsammans ger vi det ett försök.

Vi slänger in det tyngsta vi har i form av Fabbe och upp med Erne och Johan gå på allt chansa. I en kontring så gör Täff 4-2, det var dock offside men AD 1 missade den men Täffs gubbar på läktaren såg den och alla gröna såg den, men det spelar ju som vi alla vet ingen roll då dem inte har VAR i varken BT 4:an eller Torestorp. 4-2 till Täff kom i 86:e minuten, tufft, hårt och jobbigt på alla sätt.

Men det fanns ju tre minuter plus en del tillägg kvar att spela, en del tillägg i och med att det inte fanns några bollkallar att hämta bollar som av naturliga skäl spreds runt hela Torestorp denna kväll. När Fabbe då blir nersparkad i offensivt straffområde och vi får straff i 89:e minuten så finns det ju ett litet hopp ändå. Erneborn är säkerheten själv och bombar in 3-4 i krysset, eller nja mål gjorde han i alla fall.

Avspark Täff som nu bara vill att matchen ska ta slut får svårt att hålla i bollen för alla gröna blir till djur och hittar urkraften inom sig. Vi får en frispark på mittplan och vi kommenderar alla gröna att ta sig in i Täffs straffområde och att Pontan ska lyfta in den. Pontan lyfter in den, bollen nickas undan av Täff, hörna till oss.

Nu är alla gröna i offensivt straffområde och även alla vita ( Täff ) men där är även en gubbe, ja gubbe han är trots allt mer än dubbelt så gammal som Lucas Forsström, Pontus. Jonte slår in hörnan och den där goa, lugna och härliga GUBBEN Ponta nickar in 4-4!!!!

Ni som missa det svenska herrlandslagets bragd när de spelade 4-4 mot Tyskland för en massa år sedan, denna vändningen av oss får den matchen att blekna. Vilken fruktansvärt härligt laginsats, den absolut bästa sedan jesus gick omkring i sina slitna shorts. Vi visar i denna match en sådan löjligt bra lagmoral. Många unga ( juniorer ) är med och de gör det såå bra och får så bra hjälp av de något äldre i laget. Det är precis så det ska fungera i ett lag, men sådant kan man inte ta för givet eller träna på. Men vi har det och det ska alla killar i detta Fristad lag ha kredit för.

Visst ville vi ha alla tre poängen i denna match och känslan var och är att det hade vi löst om vi fått spela 11 mot 11 större delen av matchen, nu med facit i hand så ska vi var nöjda med en vunnen poäng men framför allt ska vi vara stolta på sättet som vi krigar till oss denna poängen.

Nu siktar vi på att ta revansch hemma mot Gällstad på tisdag nästa vecka. Då får vi hoppas att folk är hemma från diverse semestrar och att de sjuka och skadade är tillbaka.

Full fart framåt tillsammans!!!

 

// Johan    

Referat: Skene IF - Fristads GoIF
Skene IF - Fristad GoIF 2 - 0
2022-04-24 23:00

Vi kom till Skene och en väldigt mjuk konstgräsplan. Ett Skene som i sin premiär spelat 2-2 borta mot Sandared. Vi kom med en 5-0 vinst i ryggen. 

Vi började matchen skakigt och hade problem med farten Skene satte på spelet. Vi såg bekväma ut och var inte riktig ”där”. Det fuskades i försvarsjobbet över hela planen tyvärr. Redan i 9:e minuten blev vi straffade för detta när vi låter deras nr 9 avsluta relativt ostört precis utanför vårt eget straffområde, 1-0 till Skene. Vi spelar sedan upp oss något ju längre halvleken gick. Affe kom igenom vid ett par tillfällen och var sånär på att chippa in 1-1 en bit in i halvleken. Pontus stod för en ruskigt bra räddning när han avvärjde ett givet 2-0 till Skene. Vi gick till paus med 1-0 i häcken. Aldrig kul att känna att man ligger en halvmeter efter i fotboll, när man gör det blir det jobbigt och det blir lätt för ens motståndare. Tycker vi lyfte en del grejer vi ville ändra på i pausen men andra halvlek bjöd inte på någon vidare fotboll. Skene fick 2-0 efter tio minuter i andra halvlek i från där jag stod såg extremt mycket ut som offside men målet godkändes. 

Det var verkligen inte vår dag eller match det här. Söndagar i Skene är generellt tråkiga men denna var ju nåt utomjordiskt tråkig. Vi gör ett försök att komma tillbaka in i matchen men får inte mycket att stämma. Vi kämpar och sliter men som tidigare sagt inte vår dag. Vi har en i ribban och ytterligare ett par tre avslut men bollen ville inte studs in för oss idag. Vi va inte värda segern idag det var Skene dock tycker jag kanske att siffrorna blev lite för stora då det blev 3-0 till Skene idag. Vi säger grattis till deras första seger och vi själva ser oss i spegeln och knyter nävarna och tar nya tag. 

Vi glömmer dagens förlust, tar lärdom av vad vi behöver göra bättre och tar sats mot nästa match hemma mot Täff den 29/4 kl 19:00. 

 

// Johan

Referat: Fristads GoIF - Nossebro IF
Seriepremiär Heden Skärtorsdag 2022.
2022-04-15 11:38

Det fanns premiärnerver hos både ledare och spelare idag. Märktes rätt så tydligt vid samlingen men det fanns också nåt i omklädningsrummet som vi ska ta tillvara på framöver och det var fokuset. Det va gott snack killarna emellan som alltid men det fanns ett fokus där, en längtan att gå ut och köra. 

Vi visste ingenting om motståndarna Nossebro inför matchen. Det enda vi visste var att de slutade på en 8:e plats i norra fyran förra året och att de blandat och gett på försäsongen i år precis som vi. 

Vi hade en bra genomgång innan vi gick ut och var tydliga med några grejer som var viktiga för oss i denna premiär. 

I början av matchen ( läs första 20’ ) var vi inte särskilt bra men vi hade hyfsad koll på Nossebro även om de fick ett par hörnor. Vi vann sällan andra bollarna och kom lite snett in i många situationer. Det vaskades detta till trots fram ett par bra chanser för oss under första delen av matchen. Vår debutant Johan Andersson hade ett vasst avslut som målvakten fick göra en riktigt vass räddning på. 

Det ringde dock i klockan i minut 29:e när Jonte spelade bollen i mål, fast den tog nog på en Nossbroare sist och gick i nät. Vilt premiärjubel bland alla oss gröna såklart. Nu fick vi lite mer luft under våra vingar och bara några minuter senare så var det dags för mål igen och återigen ett grönt sådant. Denna gången var det Hannes som behärskat rullade in bollen till 2-0 ifrån ett fritt läge. 

Tre noll kom nästan av bara farten men det var så att vi började hitta rätt i våra positioner ute på plan och stressade motståndarna till små misstag hela tiden. 3-0 gjordes av Affe som stänkte dit bollen distinkt och välplacerat. När Affe gjorde detta stod matchuret på 38 spelade minuter. Vi spelade sedan av första halvlek och hade full kontroll på händelserna på plan. 

I halvlek var vi överens om att hålla fokus på vår uppgift och försöka vinna lite mer andra bollar och visa samma fina inställning som vi gjorde under de första 45 minuterna. 

När andra halvlek drog igång så var vi på tå men vi blev alltför långa i vårt försvarsspel och vi tog inte riktigt chansen att skada Nossebro som lämnade stora ytor åt oss i sin jakt på en kvittering. De kom detta trotts allt aldrig särskilt nära. För när vi spelade som sämst så passade vi på att göra en sak bra nämligen en omställning. Det gick fort och tillsist så hamnade bollen framför kapten Larssons fötter och han kunde stöta in 4-0 från nära håll. Så jäkla skönt! Proppen ur, korna i hagen, påskäggen uppätna osv vi hade säkrat en premiärvinst i vår återkomst i division 4. Lättnad, glädje och allt och alla goda känslor på samma gång. Nej just det det var 35minuter kvar av matchen när Johan gjorde 4-0. Vad som hände under de minuterna är knappt värt att skriva om, vi kontrollerade tillställningen helt enkelt. Eller jo det hände visst en grej till och skriver jag inte om det kommer en viss Affe va efter mig i flera månader så här kommer det.  I 80:e minuten så försökte Nossebro kriga med allt de hade för att få in en boll för att putsa till siffrorna. Vad som då hände var att vi skickade iväg en längre boll som det länge såg ut som deras mittback skulle ta hand om men Affe som när bollen slogs var 40meter efter mittbacken ( vi kan diskutera om det var 40m ) men första till bollen var Alfred och han petar den retfullt enkelt förbi sin motståndare och kommer fri med keepern rundar den sist nämnde och fastställer därmed slutresultatet till 5-0. 

5-0 i seriepremiären efter en väldigt brokig och  stökig försäsong det får vi vara väldigt nöjda med och det var vi allihopa efteråt i omklädningsrummet. Synd bara att inte fler var och tittade på de gröna hjältarna i Fristad ikväll men ni får snart chansen igen. Nu firar vi en äggstremt skön tre poängare och påsk så ställs vi inför nya utmaningar nästa vecka. 

Tack för allas insats denna rena torsdag! 

 

// JL 

Referat: Fristads GoIF - Annelunds IF
Fristad GoIF - Annelunds IF 2-1 (0-1)
2021-08-20 22:37

Fredagsmatch, en fredagkväll på Heden. I sol en klassisk sensommar kväll. Varmt, kallt och en del folk var på plats i Fristad när vi tog emot Annelund. Denna så kallade ”tidiga seriefinal” skulle visa sig bli en lååång plågsam men också alldeles underbar sensommar kväll om man har grönt som favoritfärg. 

 

Vi i Fristad GoIF hade ett bra snack innan matchstart vid match genomgången, det kändes fokuserat och bra. Men ack så fel man kan ha, känslor man får är inte det man sedan får och upplever. 

Domaren blåste igång matchen och de båda lagen började fajtas om den där bollen. Det vi hade sagt och vår ”game-plan” lyste med sin frånvaro. Trots detta spelade vi inte helt dåligt vi höll jämna steg med motståndet. Dock kom det en kalldusch i 8:e minuten när en Annelund spelare är sist på bollen och gör 0-1 efter att vi inte kunde sortera ut och få bort bollen. Vi hämtar oss lite grann efter deras ledningsmål, men vi var fortfarande rätt så långt ifrån vår plan vi hade lagt upp inför matchen, ibland blir det så. Vi tar över mer och mer och börjar skapa lite halvchanser. När sedan Hannes blir nergjord i Annelunds straffområde så blåser domaren straff. Hannes som satte förra straffen vi fick fint stegade fram och slog även denna straff. Seth i Annelunds kassen sträckte ut hela sig och räddade straffen. Hmm, frustrerande och lite orättvist med tanke på att vi hade tagit över och ”förtjänat” en balja vid det här laget. Vi fortsätter halvleken ut och kämpar på men utan att sätta vare sig vårt spel eller några mål. 

Vi hade ett lugnt och stilla samtal i paus fram tills Affe öppnade munnen och blev hastigt avbruten av undertecknad. Denne ( undertecknare ) delade då ut en sådär liten hårtork ni vet som brukar finnas på väggen bredvid det ofta alldeles underdimensionerade skrivbordet på ett två-stjärnigt hotell. Efter det går vi ut och ska spela andra halvlek. 

Den 2:a halvleken började vi bättre och nu började jakten på målen. Om dem kom? Nej nej nej. Vi vaskade fram en del chanser men sparkade vi inte i backen eller tog lite för lång tid på oss så var det en Annelundare ivägen. När Hannes sedan för andra gången i matchen blir omkullkastad i Annelunds straffområde blåser domaren återigen straff till oss. Kapten Larsson tar hand om denna, folket på läktaren håller andan, ingen på hela Heden andades under några minuter förutom Annelunds keeper som andades ut efter att ha räddat sin andra straff för kvällen. Två straffar till oss som hemmalag, borde solklara, ställningen i matchen efter dessa två straffar, 0-1.... Suck och fy, var det en så kväll när allt skulle gå åt pipsvängen? Ja det trodde nog väldigt många. De som trodde det och hejar på Fristad fick vatten på sin kvarn när Kapten Larsson prickar in 1-1 och får målet bortdömt. BORTDÖMT?!? Två bommade straffar och ett bortdömt mål och totalt spelövertag för oss. Nej fy tusan nu började det bli svettigt och tiden och Annelund var vår fiende, och båda kämpade på bra och i en väldans fart. Med kvarten kvar hade Vicktor ett fösare i ribba men bollen ville inte in. Vi hade 569 hörnor och vissa var rätt farliga men fortfarande 0-1. 

Det var givet att något måste göras, vi spelade  nu desperat och lyfte långt. Inte konstigt alls när läget var som det va. Vi höll på att bli rånade på alla poängen i denna viktiga match. Vi byte därför runt lite i laget och vände på siffrorna så att säga. Nu skulle vi spela med 3 backar, 3 fältare och 4 anfallare på planen. Och dessutom hade vi cirka en kvart på oss att vända även på ställningen i matchen. När Vicktor Karlsson då i 85:e minuten på sitt absolut bästa sätt ( kan diskuteras) gjorde 1-1 kändes det både skönt, rättvist och lite härligt. 

Som ni nu läst om ni orkar läsa såhär långt så förstår ni att det var skönt efter allt som hänt. 

Vår Vicktor fick vila lite i första halvlek då han valde att blockera en frispark med tinningen istället för annan bättre vald kroppsdel. Denna lilla vila skulle visa sig bli viktig ( för i normal fall behöver byta ut Vicktor efter ca 60-65 minuter då han påstår sig ha kramp ) men nu var han ju ”utvilad” och grejerna i skallen hade liksom trillat ner på sin rätt plats. För när han, den där Vicktor Karlsson tre minuter efter han gett oss 1-1 även ger oss 2-1, ja då vet man att det är göööött! Vi hade vänt ett jobbigt, fruktansvärt jobbigt underläge till ledning. Nu väntade cirka tio minuter av matchen då det varit en del avbrott pg a skador och liknande. En Annelunds anstormning var att vänta. Det kändes som att de gick lite på knäna från ca minut 75. Det där riktiga stormen uteblev och vi kunde vinna med 2-1. Vilt jubel hos gröna såklart. Detta va en rejäl urladdning och en underbar vändning med tanke på vad det var för match och hur matchbilden såg ut. 

Annelund stred ruskigt bra och gjorde det svårt och tufft för oss ikväll men sett över 97 minuter så tycker jag vi vinner rättvist. 

Nu firar vi vinsten och återhämtar oss inför nästa vecka då vi ställs på nya prov och matcher. För U-laget väntar Byttorp på bortaplan på onsdag och A-laget får åka till Herrljunga för att möta dem. Vi gör det som serieledare och det är skönt. Dock är det långt kvar och massa jobb som ska göras. Träningar ska genomföras och matcher ska spelas. Allt kan hända och bollen är rund men just nu njuter vi av att vara i topp. 

Tack till Annelund för hård kamp, önskar dem lycka till framåt. Ett ännu större tack till alla gröna supporters som hjälpte oss ikväll. Dock ska spelarna alla 18 i Fristad Goif ha det största tacket ikväll! Stark killar, vi gör det tillsammans. 

 

Trevlig helg! 

 

// Johan

Referat: Sparsörs AIK - Fristads GoIF
Sparsörs AIK - Fristad GoIF 0-3 (0-3)
2021-08-16 22:32

I lördags var det derby dags. En fin inramning hade skapats på Heden av härligt engagerade gröna. Det var grill, mingel, tips, uppsnack och massa Fristad supporters. Regnet öste ner nästan hela tiden. Derbymatchen mellan oss, Fristad och Saik skulle spelas kl 15:00 på Trollevi. Ett Trollevi jag känner väl efter mina två år som tränare för just Saik. Lite speciell känsla att åka dit för att möta det ”gamla” laget såklart. 

När vi kom till matcharenan så var regnet som bortblåst och solen sken och Zettergrens stod bakom grillen och i varenda hörn, precis som vanligt med andra ord. Medans spelarna kände på gräset så fick vi reda på att huvuddomaren hade tagit fel på tiden och matchen fick flyttas fram. Hur länge visste vi inte. Först snackades det om kanske 5-10minuter kanske 15. Sedan fick vi veta att vi kunde starta tidigast 15:30. Inte ett optimalt upplägg vare sig för lagen som skulle spela eller den för dagen relativt stora publik som var där för att bevittna detta derby. 

Alla ja alla man träffat de senaste veckorna har pratat om matchen och tydligen var vi stora favoriter i Fristad till att ta hem vinsten. Det ville jag och laget också tro såklart men inget vi pratat om utan vi har snarare sagt att det blir viktigt att sätta grunderna och göra ett hårt jobb för att hämta alla poängen. 

Matchen blåstes igång och vi tog genast tag i matchbilden även om det var svårspelat på den tunga och trånga planen. 

Det syntes dock att det var rätt nervöst på sina håll och det där lilla extra inte riktigt var där. Det vaskades fram några halvchanser åt oss. Efter ca 5 min drar kapten Larsson på en frispark som skapar lite oreda hos Saik men inte tillräckligt för att vi ska ta ledningen. Dryga minuten senare spelar vi oss fram och skapar ett ännu bättre frisparksläge. Denna gången tar Olle hand om den och pytsar in 1-0 till oss, Olles första balja för Fristad. 

Vi fortsätter skapa möjligheter och Saiks bästa chans är en frispark som Pontan inte behöver göra någon monster parad för att ta. 2-0 till oss kommer i 28:e minuten då Mål-Otto håller sig framme och placerar in bollen bakom Henrik Gustavsson i Saik buren. Denne Henke som enligt mig var planens kanske bäste spelare då han matchen igenom gjorde ruskiga räddningar. Precis innan paus så ordnar Vicktor Karlsson ( nej han stavar egentligen inte sitt namn så ) 3-0 och dödar där matchen och all spänning. 

I paus ändrade vi om lite då vissa kände sig lite slitna. Andra halvlek såg väl ut ungefär som första med stort bollinnehav för oss och Saik fick jaga en del boll, Henke i Saik kassen gjorde återigen några dunderräddningar och vi spelade stundtals rätt så illa. Det blev små plottrigt på mittplan och vi visade ofta bara ryggar framåt i plan och led en del av dålig rörlighet och kommunikation men vad gjorde det när solen sken och publiken ropade ”In med Adam, In med Adam”. Samme Adam som förra matchen gick in när Vicktor gick ut med ca halvtimmen kvar och visade rena Johan Mjällby takter på mitten. I denna match fick unge Adam inte lika många minuters speltid men de minuter han fick njöt han nog av. Det va sånär att han kunde kröna inhoppet med en balja men den låter vänta på sig men är rätt säker på att Adams första seniorlagsmål kommer komma rätt så snart. Grabben har ju fyllt sexton bast så visst är det väl dags snart. 

Vi vinner komfortabelt med 3-0 (3-0). Vi får inga ytterligare skador, inga onödiga kort eller sådana saker vilket är skönt men skönast är väl att vi vann och att det var uppehåll hela matchen så det stora publiken kunde få uppleva derbyt på ett torrt sätt. 

Vill tacka alla Saikare både spelare, ledare och publik för en kul och trevlig match och en fin inramning runt hela matchen. Vill såklart också rikta ett väldigt stort tack till alla Fristad supporters som kom och bar fram laget till fjärde raka segern i årets seriespel. Ett litet extra tack till Klas, Tosa, Daniel och gänget som fixat och trixat med eventet på Heden innan matchen. Ett jättetack till spelarna i Fristad som går ut och vinner matcherna även om vi inte nåt upp till någon vidare standard ännu, starkt. Vi kommer behöva komma upp i lite bättre standard kommande veckor men det kommer vi också göra och klara av. 

Nu laddar vi för tidig seriefinal på Heden på fredag då vi tar emot Annelund. Hoppas på minst lika många Fristad supporters då som i lördags. 

 

// Johan 

Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från sektionen
Nyheter från föreningen
Fristad GoIF, 08/05 09:01 
Fristad GoIF, 22/04 18:00 
Fristad GoIF, 21/04 08:22 
Fristad GoIF, 08/04 07:33 
Fristad GoIF, 03/04 11:00 
Fristad GoIF, 02/04 10:01 
 
Huvudpartners
Guldpartners
Silverpartners
Bronspartners
https://www.instagram.com/fristadgoif_officiell/