Betalning av zumba, box och boxdance
2021-10-27 14:05

Information om bokning och betalning av box och zumba

Äntligen är boknings och betalningsfunktionen igång för höstens motionsaktiviteter. Vi ber om ursäkt att det dröjt…………

Medlemsavgift 200kr/år, betalas en gång/år.

Träningsavgift för att utöva någon aktivitet en till tre eller fler ggr/vecka tillkommer.

Kostnad 250:-/aktivitet per vecka under en termin.

Bokning/betalsystemet startas nu upp och länk till bokningssidan finns här

Zumba, Box, Boxdance startar igång - välkommen!
2021-09-13 08:52

Vi önskar nya och gamla medlemmar välkomna till en ny termin med energigivande och roliga träningspass som passar alla. Vecka 36 drar vi igång med vår Zumba, Box, Boxdance!

Tisdag Zumba kl 19:00 - 20:30
Onsdag Box kl 19:00 - 20:30
Torsdag Zumba kl 19:00 - 20:30
Söndag Boxdance kl 18:30 - 20:00

Folkhögskolans Gympahall

Inga förkunskaper krävs

Vi hälsar nya o gamla deltagare ❤️- ligt VÄLKOMMNA.

Ulle, Elisabeth, Trupti

Måndagsgympan med Annika och Agneta avslutas!
2021-01-11 08:21
Annika och Agneta har valt att avsluta med sina populära gympapass, i och med coronan har det varit inställt och nu har ledarna själva valt att sätta punkt för gympapassen med de som ledare för gott.

Från Fristad GoIF vill vi tacka så mycket för det som Annika och Agneta bidragit med.

Om det kommer nya ledare till höstens gympa är oklart i dagsläget, är du intresserad av att leda gympapass hör av dig på kansli@fristadgoif.se

Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..