Så många som möjligt, så länge som möjligt

Bli medlem i Fristad GoIF
Välkommen till Fristad GoIF
Fristad GoIF erbjuder dig

Fotboll, Innebandy, Spinning och Gympa
Gå till "Kontakta oss" för att se hur du kan komma i kontakt med oss.

Om du vill bli medlem i vår förening så kan du klicka här!

Om du vill ha mer info om föreningen så klicka här
Problem med mailserver under fredag den 8 oktober
2021-10-08 23:18

Vid 10 på fredagen så fick vår mail leverantör problem med sina mailservrar. Vid 1945 så hade mailen kommit igång igen. Har du mailat eller förväntat dig ett svar från kansliet så har det tyvärr inte gått att läsa eller skicka mail. Mailen kommer att gås igenom under måndag igen. (ej kanslist som skriver detta inlägg)

Problem med mailserver
2021-10-08 13:31

Just nu har vi ett problem med vår mailserver som påverkar att ta emot och skicka mail.

Kontakta kansliet via telefon 033 266724 om väntar mailsvar eller likande

Innebandyn startar för födda 2015
2021-09-21 07:16

Innebandy - Start
Innebandy för barn och ungdomar med funktionsnedsättning
2021-09-15 09:25, Innebandy - Start

Hej!

I samarbete med RF-Sisu och FUB Borås har Fristad blivit erbjudna att vara delaktiga i ett projekt för att nå alla med någon form av funktionsnedsättning för att de ska få prova på innebandy vid två tillfällen. Evenmanget kallas för Boll-måndag och innebandy är den 27 september och 18 oktober i Sjuhäradshallen. Erfarenheterna från tidigare tillfällen är att det är svårt att nå rätt målgrupp så vii hoppas att alla hjälper till och sprider detta. Vi behöver även personer som är intresserade av att hjälpa till som ledare. Både ni som har innebandykunskap men även ni som bara vill hjälpa till att ge dessa ungdomar möjlighet att prova på innebandy. Vi kommer även få hjälp, både innan och på plats i hallen, av personal från både RF-Sisu och FUB Borås  Projektet är dessa två tillfällen men om intresse finns från ungdomarna och från oss kommer det finnas möjlighet till att boka tid i Sjuhäradshallen för em fortsättning.

Känner du att du vill hjälpa till kontakta

Magnus Bergenholtz 0701468970

Fotboll - Start
Save the date - Fotbollsavslutning
2021-09-14 07:16, Fotboll - Start

Efter en härlig sommar med full fart på fotbollsplanen så planerar vi även för en storslagen avslutning. Boka upp i eran kalender om fotbollsavslutning.

Det kommer bli fotboll, glödje, skratt, kamp, ja allt du kan förvänta dig av en fotbollsavslutning.

Aktiva, ledare, föräldrar, syskon vi vill att alla blir en del. Några kommer att spela men många (hoppas) vi kommer vara där för att supporterar och heja fram våra ungdomar.

Boka upp så hoppas vi ses den 16 oktobober, håll utkick efter inbjudan och anmälan

Välkommen önskar fotbollssektionen

Nyheter från vår verksamhet