Så många som möjligt, så länge som möjligt

Bli medlem i Fristad GoIF
Välkommen till Fristad GoIF
Fristad GoIF erbjuder dig

Fotboll, Innebandy, Spinning och Gympa
Gå till "Kontakta oss" för att se hur du kan komma i kontakt med oss.

Om du vill bli medlem i vår förening så kan du klicka här!

Om du vill ha mer info om föreningen så klicka här
Välkommen vår nya föreningsansvarige !
2021-11-27 09:00

Vi tar nu ett nytt stort kliv framåt och stärker upp med en ny föreningsansvarig i Anna Bodén.

Anna kommer leda föreningens verksamhet med utgångspunkt från kansliet, och arbeta både med "det dagliga" men också långsiktiga arbetet.

Alexander och Stefan fortsätter i sina roller med att ta ansvar för våra lokaler och anläggningar.

Styrelsen ser fram emot att jobba tillsammans med personalstyrkan, och hälsar Anna välkommen till den nya tjänsten med start i januari 2022.

Fotboll - Start
Ny tränarduo för Juniorlaget Fristad/Sparsör/Borgstena
2021-11-24 22:43, Fotboll - Start

Fotbollsåret börjar gå mot sitt slut men planering inför 2022 pågår för fullt. Vi är väldigt glada att kunna presentera våra nya juniorlagstränare inför säsongen 2022 för vårt gemensamma juniorlag Fristad/Sparsör/Borgstena även kallat FSB.

En ny tränarduo har uppstått genom de goda vännerna Robin Von Schedin och Mohammad Jamei fast ni kanske känner de som ”Jerra och Musse”

Båda har en lång fotbollshistoria bakom sig och kommer senast ifrån Fristad GoIF och Byttorp.

Robin Von Schedvin 36 år, bor i Fristad och jobbar med att sälja profilreklam till vardags

Fotbollsbakgrund: Mariedal, Sparsörs AIK, Fristad GoIF

Mohammad Jamei 37 år, bor i Borås och jobbar inom skolan till vardags.

Fotbollsbakgrund: Mariedal, Elfsborg, Norrby, Fristad GoIF, Kronäng IF, Byttorp IF

Båda har ett stort fotbollsintresse och är taggade för att ta sig an tränarrollen för att hungrigt ungt juniorlag.

Vi välkomnar dem och önskar all lycka, vi syns på Heden IP och Trollevi under 2022

Black Friday på Intersport!
2021-11-24 00:05

I samarbete med vår partner Intersport vill vi göra er uppmärksamma på Black Friday den 25–29 november. Massa superklipp och minst 25% på allt i butik och på in­terport.se. När du handlar på Intersport är du samtidigt med och stöttar vår förening. För du har väl valt vår förening att stötta extra på ”Mina sidor”?

Läs mer i bifogad fil och återkom om ni har frågor eller funderingar!

Den 25-29 november firar vi Black Friday på Intersport

Västergötlands innebandyförbund söker kvinnliga ledare till projektsatsningen Framsteg Tjejer
2021-10-26 12:57

De söker dig som har ett brinnande engagemang för tjejinnebandy och är intresserad av att leda och inspirera barn och ungdomar.

· Du är Kvinna

· Du har Körkort

· Du har Innebandybakgrund

Som ledare i tjejprojektet får du timarvode och reseersättning.

Du får även en Grundutbildning (digitalt) barn/ungdom och ledarkläder men framförallt kommer du ha riktigt kul och få med dig erfarenhet för framtida ledaruppdrag. Det finns även möjlighet att få med sig fina referenser från oss in i kommande ledaruppdrag och/eller arbetsliv.

Teamet med kvinnor kommer består av ett flertal personer som på ett eller annat sätt bidrar till att projektet fungerar.

Viktor Andersson är projektanställd och har i uppdrag att driva projektet samt åtta andra tjejer som hjälper till att hålla i prova-på-träningar och besöka föreningarna.

Vi söker nu de tjejer som ska hjälpa till att hålla i prova-på-träningar och besöka föreningarna.

Är du intresserad eller vill rekommendera någon kontaktar du projektledare Viktor Andersson 0731-771570, viktor.andersson@innebandy.se

Med vänlig hälsning, Viktor Andersson

Innebandyn startar för födda 2015