SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Fristad GoIF
Så många som möjligt, så länge som möjligt

Bli medlem i Fristad GoIF
BLI MEDLEM
Välkommen till Fristad GoIF
Fristad GoIF erbjuder dig
 
Fotboll, Innebandy, och box.
Gå till "Kontakta oss" för att se hur du kan komma i kontakt med oss.

Om du vill bli medlem i vår förening så kan du klicka här!
 
Om du vill ha mer info om föreningen så klicka här
Innebandy - Start
Världen bästa innebandyspelare till Fristadshallen
2023-03-29 16:42, Innebandy - Start

Fristad GoIF fanpage har tagit en liten titt på våra kommande kvalmotståndare Huddinge IBS. Precis som Fristad så består laget av en mix av äldre spelare med rutin från SSL och Allsvenskan samt ett antal yngre lovande spelare på väg upp.  Den spelare i Huddinge som sticker ut mest är Emelie Lindström som har blivit utsedd till världens bästa spelare tre gånger (2011-2013), har flera VM-guld och är invald till svenska innebandyns Hall of Fame. Hon har även gjort överlägset flest poäng i svenska landslaget samt innehar poängrekordet i svensk daminnebandy före storheter som Anna Wijk och Emelie Wibrån. En annan spelare som sticker ut är Partillefostrade Sani Klinga som representerat finska landslaget och spelat i SSL med Täby. Båda dessa spelare snittar över två poäng per match och var ytterst delaktiga i Huddinge besegrade Kumla i första kvalrundan så här har Fristads försvar något att bita i om det ska bli avancemang. Samtidigt vann Huddinge sin Juniorallsvenska grupp och har kvalificerat sig för innebandyfesten så det finns ett antal yngre spelare som Sofie och kompani också måste se upp med.

Vi fick en pratstund med Peter Mertala som ser fram emot matcherna mot Huddinge.

 

 - Jag ser framför mig en jämn och fartfylld match och det ska bli roligt och möta ett lag vi aldrig råkat på tidigare. Alla spelare är tillgängliga och vi har definitivt kvalitet i tuppen för att matcha Huddinge så jag ser fram emot söndag. Bara vi kommer upp i normal nivå så ska vi kunna matcha dem och med samma publikstöd som senast så växer vi som lag. Så jag hoppas att så många som möjligt passar på att ta sig till Fristadhallen för att stötta oss, avslutar han.

Innebandy - Start
Information om fortsatt kval och biljetter till play off 2
2023-03-28 09:23, Innebandy - Start

Efter en otroligt rafflande avslutning på herrarnas match och en stabil insats av damerna kan vi konstatera att både damerna och herrarna tagit sig vidare till play off 2. Första matchen spelas på söndag 2 april när damerna tar emot Huddinge hemma i Fristadshallen med matchstart klockan 15.00. Returen spelas i Stockholm (Fleminghallen A) på långfredagen 7 april klockan 15.00. Precis som i play off 1 spelas damernas playoff 2 i bäst av två matcher enligt förenklade Europacupsregler. Det innebär att målskillnaden i de båda matcherna räknas ihop för att utse en vinnare.

För herrarna väntar Alingsås i play off 2 och första matchen är borta i Estrad arena klockan 16.00 på lördag 1 mars. Sedan spelas returen hemma i Fristadshallen på onsdag 5 april klockan 19.30. Eftersom herrarnas kvalspel avgörs i bäst av tre matcher och Alingsås har hemmaplansfördel spelas en eventuell avgörande match i Alingsås på annandag påsk (10 mars) med start klockan 16,00 i Stadsskogshallen.

Biljetterna till kvalmatcherna mot Huddinge och Alingsås kommer släppas idag (28 mars) klockan 12.00 och förköp sker via vårt kansli på Heden eller genom att mail. Om du väljer att boka via mail sker betalning via Swisch 1231482124  och enklast är att ta en skärmdump av betalningen samt ange hur många biljetter betalningen avser och maila den till service@fristadgoif.se.  Vid bokning via mailen hämtas sedan biljetterna ut på kansliet under ordinarie öppettider dock senast klockan 12.00 på fredag 31 mars för damerna och klockan 12.00 matchdagen (onsdag 5 april) för herrarna.

Biljetterna kostar 100 kronor för vuxna och 60 kronor för ungdom upp till 15 år. För ge föreningen förutsättningar till fortsatt utveckling och rusta oss inför framtiden gäller priserna även för medlemmar (spelare och ledare).

Bôllarännet
2023-03-24 08:36

Nu börjar det äntligen närma sig för vårt återkommande event ”Bôllarännet”.

 

Bôllarännet är ett tillfälle där det bjuds på tipspromenad, möjlighet att träffa andra och givetvis följa om just din boll kommer att komma först i mål när vi släpper ut 2500 innebandybollar i vattnet nere vid Mölarps kvarn.

 

För att du och alla som besöker bôllarännet skall få möjlighet att uppleva spänningen och givetvis ha chansen att vinna fina priser så släpper vi nu lotterna. Dessa säljer du till bekanta och kanske köper en själv.

Inom kort så kommer varje hushåll till våra aktiva medlemmar få lotter utlämnat av ledare i respektive lag.

 

 

Vi välkomnar alla att köpa lotter av våra medlemmar så vi kan få ett härligt arrangemang.

 

På kansliet finns fler lotter om ni önskar fler än de som ni får. 

 

Med er hjälp så kan vi fortsatt hålla nere våra träningsavgifter. Det ni gör är skillnad för oss som förening.

 
Hälsningar 
Anna och Fredrik
Kansliet
Innebandy - Start
Streama Allsvenska kvalet mellan Fristad - Linköping
2023-03-22 13:15, Innebandy - Start

Borås Tidning sänder vår kvalmatch till innebandyallsvenskan

Lördag 25/3 15.00 Fristads Goif–Linköping IBK U. Du kan se matchen som inloggad på bt.se

Har du ingen prenumeration på Borås Tidning så passa på att prova nu för endast 49 kr första månaden.

https://gotamedia.portal.worldoftulo.com/v2/shop/bt_digitalplus_1m49dpl?source=externt_samarbete&accountOrigin=BT

 

 

Alternativt kan du köpa tillgång till allt innehåll på bt.se under 24 timmar här

https://www.bt.se/prenumerera/dygn/

Innebandy - Start
Över 400 biljetter sålda inför kvällens match
2023-03-22 09:07, Innebandy - Start

I skrivande stund är över 400 biljetter sålda till kvällens match! 

 

Entrén  öppnar 18.30 och oavsett om du har biljett eller chansar på att vi fortfarande har biljetter kvar till försäljning i entrén så uppmanar vi er att vara ute i god tid så att alla hinner in till matchstart. Vi ber även er som bor nära att ställa bilen för att underlätta parkering.

Supportertröjor för endast 75Kr säljes på plats.

 

BLI MEDLEM
Nyheter från vår verksamhet
Motion - Start, 28/03 11:21 
Innebandy - Start, 13/03 14:05 
 
Huvudpartners
Guldpartners
Silverpartners
Bronspartners