SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Fristad GoIF
Så många som möjligt, så länge som möjligt

Bli medlem i Fristad GoIF
BLI MEDLEM
Välkommen till Fristad GoIF
Fristad GoIF erbjuder dig

Fotboll, Innebandy, Spinning och Gympa
Gå till "Kontakta oss" för att se hur du kan komma i kontakt med oss.

Om du vill bli medlem i vår förening så kan du klicka här!

Om du vill ha mer info om föreningen så klicka här
Välkommen på årsmöte!
2022-06-26 07:53

Fristad GoIF inbjuder till årsmöte tisdag 28 juni kl 18.00 i klubbstugan på Heden.
Anmälan om deltagande på mötet görs till kansli@fristadgoif.se senast 27 juni.

 

Handlingar till mötet kommer finnas på kansliet eller via

https://www.fristadgoif.se/dokument/?ID=193880&visa=11158


Välkomna

Äntligen har vi en föreningsvattenflaska
2022-06-08 12:23
 
Erbjudande från Borås GIF
2022-06-02 11:43

Erbjudande till Fristad GoIF´s medlemmar från Borås GIF

Vid Borås GIF:s anläggning på Knektås som bara ligger några kilometer från Hedens idrottsplats finns det något för hela familjen. Under de senaste åren har anläggningen bland annat uppdaterats med en multisportarena, pumptrack för cykel, hinderbana, grillplats och två utomhusbanor för padel.

 

Borås GIF vill få fler att upptäcka den nya anläggningen och ger därför alla medlemmar i Fristad GOIF 25% rabatt vid bokning av en timma padel under perioden juni, juli & augusti.

Ange koden: FRISTAD25 under "rabattkod" i bokningen för att ta del av ert erbjudande.

Koden kan nyttjas en gång per person.


All bokning och betalning sker via Matchi appen eller via deras hemsida www.matchi.se. Sök efter Borås GIF Padel Arena. När ni bokar en tid får ni en unik kod till dörren in till padelbanorna. 


Rack och bollar finns att hyra på plats om ni inte har egen utrustning.


Varmt välkomna till vår anläggning på Knektås!

//Borås GIF

Invigning av nya Fristadhallen!
2022-05-11 06:28

Nu är den äntligen klar!

 

Fristad GoIF bjuder in till rundvandring av nya hallen.

 

Vi klipper bandet vid 18. Under kommande två timmar är det öppet hus.

 

Det bjuds på trumpetmusik, innebandymatch och futsals match under kvällen.

Tipspromenad kan man gå och då får man en perfekt rundvandring med gott avslut.

 

Kiosken är öppen!

Fotboll Herr
Referat: Fristads GoIF - Nossebro IF
Seriepremiär Heden Skärtorsdag 2022.
2022-04-15 11:38, Fotboll Herr

Det fanns premiärnerver hos både ledare och spelare idag. Märktes rätt så tydligt vid samlingen men det fanns också nåt i omklädningsrummet som vi ska ta tillvara på framöver och det var fokuset. Det va gott snack killarna emellan som alltid men det fanns ett fokus där, en längtan att gå ut och köra. 

Vi visste ingenting om motståndarna Nossebro inför matchen. Det enda vi visste var att de slutade på en 8:e plats i norra fyran förra året och att de blandat och gett på försäsongen i år precis som vi. 

Vi hade en bra genomgång innan vi gick ut och var tydliga med några grejer som var viktiga för oss i denna premiär. 

I början av matchen ( läs första 20’ ) var vi inte särskilt bra men vi hade hyfsad koll på Nossebro även om de fick ett par hörnor. Vi vann sällan andra bollarna och kom lite snett in i många situationer. Det vaskades detta till trots fram ett par bra chanser för oss under första delen av matchen. Vår debutant Johan Andersson hade ett vasst avslut som målvakten fick göra en riktigt vass räddning på. 

Det ringde dock i klockan i minut 29:e när Jonte spelade bollen i mål, fast den tog nog på en Nossbroare sist och gick i nät. Vilt premiärjubel bland alla oss gröna såklart. Nu fick vi lite mer luft under våra vingar och bara några minuter senare så var det dags för mål igen och återigen ett grönt sådant. Denna gången var det Hannes som behärskat rullade in bollen till 2-0 ifrån ett fritt läge. 

Tre noll kom nästan av bara farten men det var så att vi började hitta rätt i våra positioner ute på plan och stressade motståndarna till små misstag hela tiden. 3-0 gjordes av Affe som stänkte dit bollen distinkt och välplacerat. När Affe gjorde detta stod matchuret på 38 spelade minuter. Vi spelade sedan av första halvlek och hade full kontroll på händelserna på plan. 

I halvlek var vi överens om att hålla fokus på vår uppgift och försöka vinna lite mer andra bollar och visa samma fina inställning som vi gjorde under de första 45 minuterna. 

När andra halvlek drog igång så var vi på tå men vi blev alltför långa i vårt försvarsspel och vi tog inte riktigt chansen att skada Nossebro som lämnade stora ytor åt oss i sin jakt på en kvittering. De kom detta trotts allt aldrig särskilt nära. För när vi spelade som sämst så passade vi på att göra en sak bra nämligen en omställning. Det gick fort och tillsist så hamnade bollen framför kapten Larssons fötter och han kunde stöta in 4-0 från nära håll. Så jäkla skönt! Proppen ur, korna i hagen, påskäggen uppätna osv vi hade säkrat en premiärvinst i vår återkomst i division 4. Lättnad, glädje och allt och alla goda känslor på samma gång. Nej just det det var 35minuter kvar av matchen när Johan gjorde 4-0. Vad som hände under de minuterna är knappt värt att skriva om, vi kontrollerade tillställningen helt enkelt. Eller jo det hände visst en grej till och skriver jag inte om det kommer en viss Affe va efter mig i flera månader så här kommer det.  I 80:e minuten så försökte Nossebro kriga med allt de hade för att få in en boll för att putsa till siffrorna. Vad som då hände var att vi skickade iväg en längre boll som det länge såg ut som deras mittback skulle ta hand om men Affe som när bollen slogs var 40meter efter mittbacken ( vi kan diskutera om det var 40m ) men första till bollen var Alfred och han petar den retfullt enkelt förbi sin motståndare och kommer fri med keepern rundar den sist nämnde och fastställer därmed slutresultatet till 5-0. 

5-0 i seriepremiären efter en väldigt brokig och  stökig försäsong det får vi vara väldigt nöjda med och det var vi allihopa efteråt i omklädningsrummet. Synd bara att inte fler var och tittade på de gröna hjältarna i Fristad ikväll men ni får snart chansen igen. Nu firar vi en äggstremt skön tre poängare och påsk så ställs vi inför nya utmaningar nästa vecka. 

Tack för allas insats denna rena torsdag! 

 

// JL 

BLI MEDLEM
Nyheter från vår verksamhet
Innebandy JAS Utveckling pojkar, 13/06 13:51 
Innebandy P13, 17/05 09:51 
Fotboll - Start, 10/05 07:22 
Fotboll FSB F07, 04/05 18:32 
 
Huvudpartners
Guldpartners
Silverpartners
Bronspartners