Så många som möjligt, så länge som möjligt

Bli medlem i Fristad GoIF
Välkommen till Fristad GoIF
Fristad GoIF erbjuder dig

Fotboll, Innebandy, Spinning och Gympa
Gå till "Kontakta oss" för att se hur du kan komma i kontakt med oss.

Om du vill bli medlem i vår förening så kan du klicka här!

Om du vill ha mer info om föreningen så klicka här
Fotboll - Start
Nu är vi igång med fotbollslekis
2021-05-19, Fotboll - Start
Nu har vi startat, fotbollslekis för barn födda 2015 & 2016 på tisdagar 17:30 - 18:30 Har du inte varit med än? Inga problem, bara att komma fram och snacka med en ledare så är du med i matchen 🙂 Frågor och anmälan till kansliet tel 033 266724 mail kansli@fristadgoif.se Välkommen
Dags för årsmöte den 28 juni!
2021-04-21 09:06

Fristad GoIF inbjuder till årsmöte

måndag 28 juni kl 18.00

På grund av rådande restriktioner hålls mötet digitalt via Teams,

i enlighet med gällande rekommendationer från RF *

Handlingar till mötet kommer finnas på kansliet en vecka före årsmötet.

Anmälan om deltagande på mötet görs till kansli@fristadgoif.se senast 27 juni.

Två timmar innan mötet mailas länk ut till de anmälda, för att ansluta till mötet.

Årsmöte

Måndag den 28 juni 2021 kl. 18.00

Digitalt via Teams

Dagordning

1. Fastställande av röstlängd för mötet.

1. Val av ordförande och sekreterare för mötet.

1. Val av protokolljusterare och rösträknare.

1. Fråga om mötet har utlysts på rätt sätt.

1. Fastställande av föredragningslista.

1. Styrelsens verksamhetsberättelse för det senaste verksamhetsåret,
    2. Styrelsens förvaltningsberättelse (balans- och resultaträkning) för det senaste räkenskapsåret.

1. Revisorernas berättelse över styrelsens förvaltning under det senaste verksamhets-/räkenskapsåret.

1. Fråga om ansvarsfrihet för styrelsen för den tid revisionen avser.

1. Fastställande av medlemsavgift för 2022.

1. Fastställande av verksamhetsplan samt behandling av budget för det kommande verksamhets-/räkenskapsåret.

1. Behandling av styrelsens förslag och i rätt tid inkomna motioner.

1. Val av
    1. föreningens ordförande för en tid av1 år;
    2. halva antalet övriga ledamöter i styrelsen för en tid av 2 år;
    3. suppleanter i styrelsen
    4. 2 revisorer jämte suppleanter för en tid av ett år. I detta val får inte styrelsens ledamöter delta. OBS! Om vald revisor är auktoriserad räcker det med en (1) revisor.
    5. 2 ledamöter i valberedningen för en tid av 1 år, av vilka en skall utses till ordförande;
    6. beslut om val av ombud till SDF-möten (och ev. andra möten där föreningen har rätt att representera med ombud).
  1. Övriga frågor

1. Mötet avslutas
Fotboll - Start
Serieinformation från VFF 16 april
2021-04-17 10:01, Fotboll - Start

Västergötlands FF ger här en samlad information om seriespelet 2021 utifrån de riktlinjer som gäller vid dagens datum 16/4 och framöver tills ny information kommer.

A-lagsserier, damer division 3-4 och herrar division 4-6:

A-lag, damer division 2:
Divisionen hanteras gemensamt av de nio Götalandsdistrikten. Matcher kan tidigast spelas den 13 maj. Matcher som är inplanerade till och med 12 maj kommer tills vidare att markeras som uppskjutna.

U-lagsserier:
Matcher kan tidigast spelas den 13 maj. Matcher som är inplanerade till och med 12 maj kommer tills vidare att markeras som uppskjutna. Ett beslut kan senare fattas om att omgångar som ställs in i början av serierna stryks ur programmet.

Ungdomsfotboll 13-19 år (11 mot 11 och 9 mot 9):
Matcher kan tidigast spelas 10 maj. Matcher som är inplanerade till och med 9 maj kommer tills vidare att markeras som uppskjutna.

Barnfotboll 10-12 år (7 mot 7):
Matcher kan tidigast spelas 3 maj. Matcher som är inplanerade till och med 2 maj kommer tills vidare att markeras som uppskjutna. Mer information lämnas den 26 april.

Barnfotboll 8-9 år (5 mot 5):
Vi återkommer med information om dessa åldersgrupper. Föreningarna kan planera sina matcher enligt grundspelordningen.

Träningsmatcher:
Träningsmatcher för alla ålderskategorier kan inte genomföras förrän tidigast den 3 maj.

Fortsatt hantering:
Efterhand som riktlinjer uppdateras kommer ny information kring distriktets serier.

Innebandy - Start
Klubbhuset - Monstervårrea
2021-03-25 12:28, Innebandy - Start

Hejsan!

Trots det abrupta slutet av säsongen för de flesta lagen börjar det närma sig ljusare tider, nämligen vår 😊

Vi på Klubbhuset kommer att starta en gigantisk rea på material till sjuka priser, även utgående artiklar i klubbshopen kommer att säljas till ytterligare rabatterat pris.

Rean startar nu på fredag (26 mars) klockan 09.00 och kommer att hålla på till 3 maj.

Nedan kommer tre olika varianter på poster (välj den som passar er bäst) som jag vill att ni delar på era sociala medier och hemsida för att ge medlemmarna nys om riktiga fynd!

Enkel text att lägga till tillsammans med bild:

Nu på fredag den 26 mars klockan 09.00 kommer vår samarbetspartner Klubbhuset starta sin VÅR-REA med monsterpriser på både kläder och innebandymaterial.

Klicka på länken och https://klubbhuset.com/sv-se/ och fynda.

Rean pågår tom 3 maj och gäller både på hemsidan och i våra butiker.

Beställ supportertröja via Intersport!
2021-03-15 09:49

Hos Intersport kan du beställa din supportertröja inför sommarens EM.

Nyheter från vår verksamhet
Innebandy JAS Utveckling pojkar, 09/06 08:43