Så många som möjligt, så länge som möjligt

Bli medlem i Fristad GoIF
Välkommen till Fristad GoIF
Fristad GoIF erbjuder dig

Fotboll, Innebandy, och box.
Gå till "Kontakta oss" för att se hur du kan komma i kontakt med oss.

Om du vill bli medlem i vår förening så kan du klicka här!

Om du vill ha mer info om föreningen så klicka här
Perfekta julklappen, Fristad GoIF merchandise
2022-11-24 14:31

Här är årets julklapp 2022 för er med grönvitt hjärta <3

Dessa produkter kommer att finnas i begränsad upplaga:

3 olika kepsmodeller, en "vanlig", en rak med med nät baktill och en rak vanlig

Supporterhalsduk

Supportermössa

Beställning sker via mail till service@fristadgoif.se

Ps. Fristad GoIF vattenflaskorna finns fortfarande på lager, för endast 49:-

Fotboll - Start
Fredrik Svanlund - Ny huvudtränare för herrarseniorer
2022-11-10 17:56, Fotboll - Start

Vi är glada att kunna presentera vår nya huvudtränare för herrarseniorer 2023. Fredrik Svanlund är en nygammal bekant som är tillbaka i Föreningen.

Fredrik har haft ett uppehåll från tränaruppdrag på ett år och är nu tillbaka med fullkraft.

Vi får återkomma med en längre intervju med Fredrik när han har hunnit samtala med laget och övriga i ledarstaben.

Hjärtligt välkommen tillbaka Fredrik

Thorbjörn Larsson via fotbollssektionen

Fotboll Dam
Pontus Fahlström skriver nytt kontrakt
2022-10-28 22:43, Fotboll Dam

Vi har glädjen att meddela att Pontus Fahlström har skrivit nytt kontrakt med FBS Dam. En viktig pusselbit för att utveckla dam och flickfotbollen i FSB ytterligare.

Vi ser ljust på framtiden!

Motionssektionen välkomnar gamla som nya medlemmar till ny termin
2022-10-03 16:02

Nu kan ni välja mellan två pass Box och Boxdance.

Boxdance – Är ett danspass liknande Zumba med fokus på kondition och stärka kroppen. Vi kombinerar världens olika dansstilar till rolig och rytmisk musik.

Passet passar för alla åldrar och kräver inga förkunskaper, man dansar utifrån sig själv och vad man själv klarar av.. Det behöver inte bli rätt så länge man rör på sig och har kul!

Boxpass- Är ett konditions- och styrkepass där hela kroppen får jobba. Vi blandar teknik och olika slag- och kick-kombinationer för att kroppen ska stärkas och få bättre balans.

Alla övningar körs i intervallform där man turas om att slå/sparka och hålla mittsar med sin träningskompis.

Man jobbar två och två (här är det viktigt att veta att man INTE måste komma och träna i par, utan man delar upp sig när man är på plats).

Som redskap och hjälp använder vi oss av handskar och mittsar både stora och små. Dessa finns att låna på plats så det är inget man måste köpa själv om man inte vill ha egna.

Det är viktigt att träna utifrån sin kapacitet  och förmåga, så länge man gör sitt bästa och utmanar sig själv, det är fantastiskt vad vi snabbt kan ändra våra förutsättningar när vi utmanar oss själva.

Sen har vi massa pepp och skratt från alla som är med och som gör det hela ännu roligare…bättre kan det inte bli!!

Vi håller till i en helt ny och fräsch danslokal i Nya Fristadhallen. Ingång mellan nya och gamla hallen.

Tisdagar: Boxdance 19:00-20:00

Onsdagar: Box 19:00-20:00

Instruktören släpper in alla ca 10 min innan passen börjar.

Ett tips är att gå med i vår FB grupp: Box-Boxdance Fristad Goif, här får man alltid en inbjudan till passen så man har koll på tider och dagar, man kan också meddela om man kommer eller inte.

Här får man även matnyttig information så som terminsstart och avslut, om man eventuellt behöver ställa in pass osv.

Vi är ett härligt gäng och vi vill bli fler så vi kan fortsätta ha möjlighet att ha dessa pass i Fristad, så vill du komma och hänga med ett härligt gäng tisdagar och onsdagar 19:00-20:00 så är du hjärtligt välkommen!

Det går utmärkt att testa på passen innan man betalar

Man kan välja att betala för ett pass eller två pass i veckan. Väljer man att betala för en en dag är det fritt att välja mellan passen…så för att man missar sitt danspass så kan man fortfarande haka på boxpasset…enklare kan det inte bli.

Varmt välkomna

/ Trupti