SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Fristad GoIF
Så många som möjligt, så länge som möjligt

Bli medlem i Fristad GoIF
BLI MEDLEM
Välkommen till Fristad GoIF
Fristad GoIF erbjuder dig

Fotboll, Innebandy, Spinning och Gympa
Gå till "Kontakta oss" för att se hur du kan komma i kontakt med oss.

Om du vill bli medlem i vår förening så kan du klicka här!

Om du vill ha mer info om föreningen så klicka här
Intersport 25%
2022-09-26 22:45

Hej på er!

Mellan den 23/9 - 2/10 har vår samarbetspartner Intersport 25% på allt i butik och på intersport.se , ett perfekt läge att köpa allt det ni behöver inför höstens alla aktiva dagar.

 

När du handlar på Intersport är du samtidigt med och stöttar vår förening.

För du har väl valt att stötta Fristad GoIF lite extra under ”Mina sidor”?

Detta gäller för dig som redan är eller blir Clubmedlem hos Intersport.

Uppstart innebandy
2022-09-26 20:05

Kom och var med!

Hemmapremiär på söndag!
2022-09-14 15:27

På söndag den 18 september klockan 14.30 är det seriepremiär när herrarna tar emot Zenith i Nya Fristadshallen. Vi hoppas natur­ligtvis att så många som möjligt passar på att stötta dem i den första tävlingsmatchen i vår nya hemmaborg. Inför seriepremiären passade vi på att ta pulsen på hur det ser ut i laget.

  • Det ser bra ut, säger tränaren Tobias Ragnarsson! Vi har en bra blandning av unga hungriga spelare och mer rutinerade rävar som varit med ett tag och det har periodvis sett riktigt intressant ut i träningsmatcherna.

Och hur har det sett ut i träningsmatcherna?

  • Förutom invigningsmatchen mot Pixbo har vi vunnit samtliga matcher på försäsongen . Det har sett riktig bra ut med tanke på att vi mött lag från Allsvenskan och andra division 1 serier och vunnit samtliga matcher. Speciellt mot Allsvenska Partille är vi riktigt nöjda med vår insats då vår prestation sett till hela matchen var den bästa på länge.

Vad har ni för förväntningar och målsättning med säsongen?

  • Vår målsättning är att säkra fortsatt kontrakt och vi är ödmjuka inför uppgiften då vi är mitt i en generationsväxling och tappat tunga namn som exempelvis McVey och Victor Back.

Är hela spelartruppen tillgänglig för spel?

  • Vi har så gott som hela truppen intakt, förutom Adam Axelsson som är borta minst en månad till samt Patric Kettil som är bortrest med familjen.

Så hur går det på söndag?

  • Du får inget resultat av mig men jag förväntar mig en bra prestation och hoppas att det räcker långt, säger Tobbe avslutningsvis.

Vi tacker Tobbe för intervjun och ser fram emot hemmapremiären på söndag

Hedendan 2022
2022-09-03 23:41

Till alla er som gjorde Hedendan 2022 till den succé det blev - TACK! Bilder finns på vår facebook - och du är väl stödmedlem i Fristad GoIF (maila annars kansliet@fristadgoif.se så fixar vi det tillsammans)

Invigning av Nya Fristadshallen
2022-08-17 15:27

Välkomna till invigningen av Nya Fristadhallen den 28 augusti. Missa inte tillfället att få se Fristad Old stars drabba samman med Stjärnlaget. Matchen börjar 16.30 och entrén öppnar 15.45. Inträde är från 20 kronor upp till valfri summa och intäkterna går till Barncancerfonden & Fristad GoIF innebandys ungdomsverksamhet.

 

Lagen just nu:

 

 

Stjärnlaget (Eventuellt kan någon ytterligare spelare tillkomma!)

 

1. Julia Wennersten, Ymerstjärna som tävlat på internationell nivå. Häcklöperska med bland annat guld på 60m häck inomhus samt silver på 100m häck i SM. Representerat Sverige i Finnkampen

5. Petri Vanhatapio, före detta storskytt från Borås IBF och proffs i finska högstaligan i Tempereen Gunners. Ett fruktat avslut från "fickan".

6. Ida Odén, handbollsstjärna med moderklubb Borås HK och före detta landslagsspelare. 11 SM-guld med Sävehof samt ett EM-brons 2014.

8. Joakim Andersson, Europacup-guld och SM-guld. Fd landslagsspelare i innebandy och stark center i Warberg IC med moderklubb Mariedal IK.

9. Anders Eriksson, flertalet år i SHL bakom sig med spel i bland annat Örebro HK. Proffs i Danmark & Tyskland. Viktig poängspelare i Borås HC.

14.Magnus Fredriksson, Innebandymagazinets grundare som med kloka idéer förändrat innebandyn på många sätt i positiv riktning. Ett stort KIZZ-fan som känner Gene Simmons.

15. Erik Jullander, krönikör och sportjournalist på BT med massor av fina reportage bakom sig. Många år som innebandyspelare på lägre nivå.

16. Mattin Najafi, avgjort Gothia Cup Final. Tidigare ungdomsproffs i fotboll i Italien. Landslagsspelare i Futsal. Viktig spelare i BAIK i högsta ligan.

19. Jesper Larsson,Sympatisk zorrospecialist från Rydboholms SK som efter flera år i Warberg valde Fristad inför förra säsongen. Efter en framgångsrik halv säsong insåg att han har mycket kvar att ge på elitnivå och återvände till Warberg.

21. Johan Jörgner, före detta spelskicklig back i IBK 7-Härad och på elitnivå i Warberg IC. Lagkapten och pådrivare. Brytningsskicklig och enorm bollvinnare i egen defensiv zon.

26. Sara Claesson, spelat innebandy på elitnivå i Jönköping IK. Moderklubb Fristad GoIF. Seriesegrar i div 1, kvalspel till Allsvenskan. Grymt starkt avslut.

27. Fabian ”Fabbe” Andersson, omtyckt fotbollsspelare och ledare med moderklubb Fristad GoIF. Blev ”känd över en natt” då klippet på hans magiska mål från halva planen blev viralt.

31. Moa Gregorsson, duktig fotbollsspelare i unga år med ungdomslandslag på meritlistan. Seriesegrar med Fristad GoIF innebandy och kvalspel till Allsvenskan. Lämnat moderklubben Fristad för spel i SSL med Warberg IC.

33. Kimmo Eskelinen, VM-Guld & SM-Guld. Otroliga 241 poäng på 20 matcher, en säsong i WICs utvecklingslag.Utsedd till SSL-ligans bästa back 2009/2010.

34. Martin Emanuelsson, 12 säsonger på absoluta elitnivån. 3 SM-guld plus EuropaCup-guld. Landslagsspelare och en utav de absolut snabbaste och bästa centrarna någonsin.

36 Henrik Eriksson, lagkapten i Borås HC. Många år i Jönköping och HV71. Även proffs i Tyskland och Danmark. 162 poäng hittills i BHC.

44. Christian Olausson, bolltrollaren från Borås IBF som förgyllt innebandyn med delikatessmål genom åren. Målgestspecialist som ofta showar för publiken.

77. Sofia Blixt, elitmålvakt som återigen kommer vakta buren i moderklubben Fristad GoIF efter ett antal år av spel i SSL Dam Jönköping IK.

93. Jennifer Lundgren, ännu en innebandyspelare som lämnat moderklubben Fristad för spel i SSL med Warberg IC. Även representerat Jönköping IK på elitnivå. Silver i distriktslags-SM med Västergötland.

 

Ledare:

 

Jonas Gustafsson, öppen och sympatisk ledare och elittränare under många år på både dam och herrsidan. Just nu SSL-tränare i Pixbo Wallenstam Dam i Svenska SSL.

 

Pierre Nyström, fyllt mer vatten än vad troligen hela jordens sjöar innehåller i olika lags vattenflaskor genom åren. Materialförvaltare som lägger ner, och lagt ner, otroliga timmar på sina uppdrag. Jobbat med innebandy i Boråsområdet under massor av år. Driver sidan Innebandytugg.

 

Fristad GoIF Old Stars (presentation överflödig!):

 

Målvakter:

Jonas Larsson

Robert Albert

 

Utespelare:

Patrik Axelsson

Calle Claesson

Hampus Carlqvist

Isabelle Danielsson

Markus P Eriksson

Stina Flodin

Johan Hansen

Karl Hansen

Martin Ivarsson

Anna Jogeland

Alexander Johannesson

Andreas Johansen

Erik Johansson

Jonas Kylander

Kristoffer Källén

Daniel Lundh

Alexander McVey

Alexandra Rysell Johansson

Louise Rysell Johansson

Michael Rönnberg

Emelie Selinder

Sanna Widing

Jari Wintfjäll

 

Ledare:

Pekka Sipilä

Peter Pajen Merta

Tobias Ragnarsson

 

 

BLI MEDLEM
Nyheter från vår verksamhet
Innebandy - Start, 25/09 08:13 
Innebandy P13, 24/09 23:35 
Innebandy P13, 12/09 17:36 
Fotboll F11, 29/08 15:36 
Fotboll FSB F07, 28/08 16:11 
Fotboll FSB F07, 19/08 11:57 
 
Huvudpartners
Guldpartners
Silverpartners
Bronspartners