Så många som möjligt, så länge som möjligt

Bli medlem i Fristad GoIF
Välkommen till Fristad GoIF
Fristad GoIF erbjuder dig

Fotboll, Innebandy, Spinning och Gympa
Gå till "Kontakta oss" för att se hur du kan komma i kontakt med oss.

Om du vill bli medlem i vår förening så kan du klicka här!

Om du vill ha mer info om föreningen så klicka här
Innebandy - Start
Innebandy för barn och ungdomar med funktionsnedsättning
2021-09-15 09:25, Innebandy - Start

Hej!

I samarbete med RF-Sisu och FUB Borås har Fristad blivit erbjudna att vara delaktiga i ett projekt för att nå alla med någon form av funktionsnedsättning för att de ska få prova på innebandy vid två tillfällen. Evenmanget kallas för Boll-måndag och innebandy är den 27 september och 18 oktober i Sjuhäradshallen. Erfarenheterna från tidigare tillfällen är att det är svårt att nå rätt målgrupp så vii hoppas att alla hjälper till och sprider detta. Vi behöver även personer som är intresserade av att hjälpa till som ledare. Både ni som har innebandykunskap men även ni som bara vill hjälpa till att ge dessa ungdomar möjlighet att prova på innebandy. Vi kommer även få hjälp, både innan och på plats i hallen, av personal från både RF-Sisu och FUB Borås  Projektet är dessa två tillfällen men om intresse finns från ungdomarna och från oss kommer det finnas möjlighet till att boka tid i Sjuhäradshallen för em fortsättning.

Känner du att du vill hjälpa till kontakta

Magnus Bergenholtz 0701468970

Fotboll - Start
Save the date - Fotbollsavslutning
2021-09-14 07:16, Fotboll - Start

Efter en härlig sommar med full fart på fotbollsplanen så planerar vi även för en storslagen avslutning. Boka upp i eran kalender om fotbollsavslutning.

Det kommer bli fotboll, glödje, skratt, kamp, ja allt du kan förvänta dig av en fotbollsavslutning.

Aktiva, ledare, föräldrar, syskon vi vill att alla blir en del. Några kommer att spela men många (hoppas) vi kommer vara där för att supporterar och heja fram våra ungdomar.

Boka upp så hoppas vi ses den 16 oktobober, håll utkick efter inbjudan och anmälan

Välkommen önskar fotbollssektionen

Vi behöver din hjälp den 17 & 18 sep !
2021-09-09 14:20

Vi behöver hjälp den 17:e och 18:e september för att kunna ge våra yngsta spelare (födda 2015 och 2016) en riktigt rolig dag på Heden.

Vi behöver hjälp av:

Några som kan hämta en sarg på Sjöbo och lyfta ihop/montera på Heden på eftermiddagen den 17:e.
Några som kan ställa upp och stå i kiosken några timmar den 18:e (Peter Ahos minnescup).

Tiden går forts, snälla - skicka ett mail till Alexander på kansli@fristadgoif.se och hjälp till att göra en toppendag för barnen!

På besök i Nya Fristadhallen
2021-09-09 14:13

Nya Fristadhallen börjar ta form. Här ser du lite bilder innifrån bygget. En härlig läktare, som delas i mitten av spelargång. På kortsidan på andra våning byggs en cafeteria, med härlig utsikt över hallen.

Hallen beräknas stå klar i april 2022.

Förutom Fristad GoIF kommer hallen även anpassas för skolidrotten och musiksal. Den byggs även ihop med "gamla hallen" (så båda hallarna kan användas).

Fristad GoIF tackar RO-Gruppen för rundturen!

Cupframgångar för dam och herr
2021-09-08 10:02

I helgen deltog både dam och herrlaget i cupspel med både bra prestationer och resultat då båda lagen genom stabilt spel tog sig till final. Damlaget reste på lördagen Falkenberg för att spela den väletablerade cupen Falkenbergs IBKs Försäsongscup för Damlag. Lördagen inleddes med två raka segrar och gruppseger vilket innebar att de i slutspelet fick fördelaktigare lottning och ställdes mot den bästa tvåan.  Detta visade sig vara Öckerö som Fristad redan slagit i gruppspelet. I semifinalen växlade de grönvita upp och besegrade Öckerö med klara 9-1. Fristad var därmed klara för final mot Landvetter. Finalen blev en betydligt jämnare tillställning men till sist var det Landvetter som gick segrande ur drabbningen och kunde vinna med 4-2.

För herrarna gick resan till Göteborg redan på fredagskvällen för att spela den anrika turneringen Björnslaget. Precis som damerna vann herrarna sin grupp efter att ha vunnit samtliga matcher, bland annat genom att besegra det stabila division 1 laget Zenith med 5-1. I kvartsfinal ställdes man sedan mot Gränna som besegrades med klara 5-1. Därefter väntade Eslöv, med flera meriterade nyförvärv i laget, i semifinal och även här stod Fristad som segrare med siffrorna 4-1. I finalen väntade sedan CL98 IC och efter en jämn tillställning kunde vi konstatera att herrarna fortfarande var obesegrade och att finalen fick avgöras på straffar. Där var tyvärr CL 98 IC det lag som drog det längsta strået och kunde vinna med 4-3.

Vi gratulerar såväl damerna som herrarna för fina prestationer som lovar gott inför stundande seriespel.

Nyheter från vår verksamhet
Fotboll - Start, 14/09 07:16