SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Fristad GoIF
Innebandy
Innebandy Herrjunior

Daniel Andersson fyller på i ledarstaben
2021-05-12 12:33

Fristad GoIF/Rydboholms SK JAS HJ utvecklingsgruppen välkomnar ytterligare en duktig ledare in i gruppen.

Coach M, Micael Svensson, och Jesper Svenningsson får nu också med sig Daniel Andersson som en extra tränare och coachresurs i ledarteamet.

 

Sedan tidigare har de två huvudansvariga tränarna Micael och Jesper även hjälp i gruppen utav lagledaren Fredrik Green och hjälptränaren Simon Sjösten, vilka båda är med och stöttar lite då och då under säsong när extra hjälp och stöd behövs.

Även Peter Axelsson har varit behjälplig under säsongen som passerade, detta via specialhjälp kring skadebiten.

 

Men nu ansluter alltså även Daniel Andersson till JAS HJ Utvecklingsgruppen.

 

Daniel som startade föregående säsong med att faktiskt vara ansvarig huvudtränare för Fristad GOIFs herrlag i division 1, men som tyvärr fick lämna efter en kort tid pga personliga skäl och tuff arbetsbelastning utanför innebandyn.

 

Nu har han efter en tids frånvaro från innebandyn åter bestämt sig för att hoppa på igen och dela med sig utav sina fina innebandykunskaper.

Och då blir det denna gång i JAS HJ gruppen.


Vad var det som gjorde att du åter är tillbaka i innebandyhallarna igen?

 

-Man har ju så klart saknat allt men viktigt också för mig själv att inte kliva på något som återigen tar för stor kraft av mig. Då passade JAS HJ laget perfekt som uppstart då Micael och Jesper är de som är huvudansvariga och jag kan få ha en liten lugnare roll. Sedan vet jag ju sedan tidigare att jag och Micael fungerar väldigt bra ihop då vi både tränat lag som kvalat till SSL , distriktslag av olika slag samt även arbetat på innebandygymnasiet tillsammans. Så det känns väldigt kul att få vara en del av detta ledarteam och jag ser mycket fram emot säsongen som kommer, säger Daniel Andersson.

 

Specialmålvaktsutveckling för HJ JAS
2021-05-08 19:14

Under lördagsförmiddagen 8 maj så drillades Fristad GOIF/Rydboholms SK HJ JAS utvecklingsgruppens målvakter extra då Next Level Goalie och Tobias Jernsand var på besök.

 

Med stöd från så kallade "skyttar" från HJ JAS  utvecklingsgruppens utespelare så var det en härlig och inspirerande förmiddag med mycket avslut som gällde.

Men även grundpositioneringar och förflyttningsteknik med mera fanns med som moment plus lite olika tips på så kallade fokuseringsövningar.

 

På passet fanns även fler målvakter med från Röd målvaktsakademinivå, så väl tjejer som killar födda mellan 2002-2006(07).

 

Tobias Jernsand med målvaktsmeriter från bland annat spel med Warbergs IC i SSL är en fantastisk instruktör som är tydlig och mycket klok i hur han bygger upp de utvecklande passen för målvakter som han håller i. 

 

För de HJ JAS målvakter som deltog på målvaktsutvecklingspasset väntade sedan efter det passet nästan direkt ett spelutvecklingspass med ett special teamsmoment inlagt, frislagsfokus.

Men innan det drogs igång så bjöds det på lite ny extra energi i form av färska frallor , lite juice och annat tilltugg.

 

En utvecklande dag i Fristadhallen för våra målvakter.

Något som vi kommer att fortsätta med under kommande säsong 2021-2022.

 

/Coach M 

Fler spelare kör vidare med HJ JAS
2021-05-08 10:34

Fler spelare klara för spel med HJ JAS 2021-2022

 

Även dessa åtta (8) pelare nedan förlänger och kör vidare med HJ JAS utvecklingsgruppen Fristad GOIF/Rydboholms SK säsong 2021-2022.

 

Först ut har vi mästaren på att täcka skott , en som även tränade och hade en del speltid i div 2 föregående säsong.

Och vi får heller inte glömma det otroligt bra avslutet.

Härligt att du kör vidare Benjamin Axelsson .

 

Vi får även behålla speedkulan och han som kan stå för otroliga avslut i steget, Linus Antonsson.

 

Att Alexander Gustavsson, kallad Gson, även till hösten kommer bjuda på en och annan dragning och zorromål är kul , och det ser vi fram emot.

 

Sedan fortsätter även 5 härliga 04-killar, vilka verkligen gjort framsteg och utvecklats. Och så kommer det garanterat fortsätta.

Så härligt att ni också kör på Einar Nilsson , Noah Amundsjö , Elias Petersson , Fredrik Wireklev och Edvin Berglund .

 

Benjamin Axelsson , Nummer 97 , Back

 

Einar Nilsson , Nummer 14 , Forward

 

Elias Petersson , Nummer 89 , Målvakt

 

Alexander Gustavsson , Nummer 17 , Center

 

Linus Antonsson , Nummer 2 , Forward

 

Noah Amundsjö , Nummer 13  , Forward

 

Fredrik Wireklev , Nummer 30 , Målvakt

 

Edvin Berglund , Nummer 33 , Back

 

Även dessa spelare kör vidare med JAS HJ Utvecklingsgruppen
2021-05-03 12:09

Även dessa spelare förlänger och kör vidare med HJ JAS utvecklingsgruppen Fristad GOIF/Rydboholms SK även säsong 2021-2022.

 

Spelarna har förutom spel och deltagande i JAS och HJ under föregående säsong även några varit med i samarbetsföreningen Rydboholms SKs herrseniorlag och där tränat , men även spelat matcher i herr div 2 serien.

 

Vi tror på en ny härlig och framförallt pandemifri säsong där vi också är säkra på att dessa grabbar kommer ta ytterligare utvecklingssteg i vår fina verksamhet.

 

Bland dessa spelare så hittar vi olika kvaliteter , så som fantastisk ledarskapsmoral, stor defensiv styrka, initiativförmåga, fysisk kvalitet , bra distansskytte med mera.

 

Adam Isberg , Nummer 81 , Back

 

Elias Evaldsson , Nummer 96, Forward

 

Alexander Karlsson , Nummer 87, Back

 

Gustav Svalander , Nummer 5 , Forward

 

Gabriel Thuresson , Nummer 88 , Back

 

David Askenvik  , Nummer 66 , Back

JAS HJ besökte ungdomslagsavslutning
2021-04-27 08:19

JAS HJ Utvecklingsgruppen besöker ungdomslag

 

För ett tag sedan var det så kallad avslutningsträning för pojkar födda 2013 i föreningen och självklart fanns då killar från vårt JAS HJ lag på besök.
(Ja även 2 Dam JAS tjejer, Amanda & Matilda)

 

 

För oss är det en självklarhet att stötta upp våra ungdomslag och synas ute i den resterande verksamheten, och faktiskt bidra till glödje hos de yngre i föreningen.

Det blev uppvärmning i små grupper, så kallat ”coronaanpassat” avstånd, samt lite övningar så som lite passningar och dribblingar.

 

 

Sedan var det så klart dags för straffar och skott på målvakterna Erik, Adam och Matilda.
Ett favoritinslag under passet!

 

Som avslutning följde matchspelet , ”de små” mot ”de stora”.
Men med regeln att de stora endast fick vara 3 stycken ute på planen åt gången.

Killarna födda 2013 var så klart alla i spel på banan.

 


Massa skratt, kämpande grabbar, härliga mål och glada leenden bjöds det på och när tiden för träningen väl runnit ut så var det skönt att det faktiskt var fikadags också innan hemfärd.

 

 

En fantastiskt uppskattad dag och det var otroligt kul att se alla ”rödmosiga” kinder och glada ansikten som killarna födda 2013 lämnade hallen med.

 

”Tillsammans skapar vi framgång & utveckling”

 

/Coach M

Ytterligare 6 spelare kör vidare med HJ JAS
2021-04-26 13:21

Ytterligare 6 spelare kör vidare med HJ JAS

 

6 stycken spelare till förlänger och kör vidare med HJ JAS utvecklingsgruppen Fristad GOIF/Rydboholms SK även säsong 2021-2022.

 

Spelarna har förutom spel och deltagande i JAS och HJ under föregående säsong också varit med i samarbetsföreningen Rydboholms SKs herrseniorlag och där tränat men även några spelat matcher i herr div 2 serien.

 

Vi tror att spelarna vi presenterar här kommer ta ytterligare utvecklingssteg i vår fina verksamhet och att 2021-2022 blir en härlig säsong.

 

Bland dessa 6 spelare så hittar vi många olika kvaliteter , så som fantastisk träningsmoral, stor defensiv styrka, bollvinnare, irrationella dragningar, härliga räddningar och underbar speed med mera.

 

Eddy Sjöblom , Nummer 76, Målvakt

 

Kimi Timonen, Nummer 20 , Center/Forward

 

Albin Green , Nummer 90 , Back

 

Anton Ahagen, Nummer 73 , Center

 

Dennis Rydell , Nummer 7 , Forward/Center

 

Axel Johansson , Nummer 6 , Center/Back

 

 

Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från sektionen
Innebandy - Start, 06/04 10:30 
Innebandy - Start, 25/03 12:28 
Innebandy - Start, 26/02 15:34 
Innebandy - Start, 24/02 10:40 
Innebandy - Start, 07/02 14:33 
Nyheter från föreningen
 
Huvudpartners
Guldpartners
Silverpartners
Facebook
Instagram
Hitta till oss