SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Fristad GoIF
Innebandy
Innebandy Herrjunior

Axel ordnade seger mot Kungälv
2021-10-11 22:47

Backen Axel Johansson såg till att Fristad GoIF / Rydboholms SK JAS HJ Utvecklingsgruppen tog 3 viktiga poäng över starka IBK Kungälv.

Detta när han snyggt pricksköt in segermålet 6-5 med endast 4 minuter kvar av matchen.

 

Matchen var en energirik tillställning men där även hemmalaget för dagen taktiskt hade valt lite andra lösningar i hopp om att det kanske skulle kunna ge laget en seger.

 

Man visste att man skulle komma att möta skottvilliga spelare, som också matchades otroligt hårt i Kungälv.

 

Vitklädda Fristad GoIF / Rydboholms SK kom fel några gånger i defensiven och då smällde det direkt från bortalagets starka skyttar, men totalt sett gör hemmalaget en bra defensiv match.

 

Första perioden handlade mycket om att ligga rätt, låsa ytor och minimera misstagen ute på banan. Detta ihop med ett mer vårdat spel än det man visade upp och hade i föregående hemmamatch , mot Floda/Kärra.

 

Första perioden slutar i bortafavör 3-2, och rättvist också i det skedet ska sägas.

Även om en spelare som Albin Grönlund i  hemmalaget varit briljant med öven 2 mål inspelade på kontot efter 20 minuter så var man alltså i underläge.

 

Efter pausen kommer hemmalaget ut med nytt tänk , nya direktiv och nu energi.

Något som gav effekt direkt inledningsvis.

Fristad GoIF / Rydboholms SK radar upp några fina chanser och vänder på underläget 2-3 till ledning 4-3, och under denna del är man inne i ett fint momentum i matchen.

 

Bortalaget Kungälv arbetar sig dock tillbaka in i matchen igen och det är återigen distansskyttet som är den avgörande faktorerna.

Kungälv vänder tillbaka på ledningssiffrorna så när det är dags för ny pausvila så är det åter ledning bortalaget på matchtavlan, 4-5.

 

En sista period kvar, och nu gällde det att verkligen täta ihop det bakåt, få ordning på motståndets avslutsytor samt att hemmalagets målvakt Erik Christoffersson  var tvungen att stänga igen.

 

Lite böljande spel och bolltapp inledningsvis mynnar ändå till slut ut i ett ”ögongodismål” signerat passningsgeniet för kvällen, nummer 12 Alexander Töth.

Målet, kvitteringen , slås in av Albin Abrahamsson och siffrorna på matchtavlan ändras till 5-5.

 

I den 14:e matchminuten tar bortalaget TO (Time Out), mitt när de pressar som mest.

Kanske för att vila några spelare, ändra om något eller bara elda på sina spelare.

 

Hemmalaget tackade för detta.

Pratade igenom och hur man specifikt skulle flytta och agera i fem cirklar (ytor) och att man vid bollvinst skulle försöka trycka ned sitt motstånd. Detta för att till slut försöka få till en crosspassning i yta mot motsatt sida.

 

I 17:e matchminuten står forwarden Theo Gustavsson för en stark och magiskt bra insats när han går upp mot mitten, ställer om spelet och hittar backen Axel Johansson, vilken smugit sig in i bra yta på vänstersidan.

 

Theo hittar över med passningen och Axel gör ingen besviken.

Inget tvek utan med precision och några steg framåt vid avslutsögonblicket så hänger Axel in segermålet 6-5 och stor glädje uppstår.

 

I slutet tar bortalaget ut sin målvakt och ångar på framåt för kvittering, men de vitdressade grabbarna håller undan och den mycket stora och stöttande publiksiffran på ca 150 personer ger hemmalaget fina applåder.

 

Bäst i hemmalaget för dagen var backen Sebastian Josefsson ihop med Centern Albin  Grönlund men många gjorde en riktigt bra insats så hela laget ska känna stolthet och glädje för sina insatser.

 

”En för alla, alla för laget” var verkligen segermelodin i slutet, tillsammans med några små taktiska detaljer.

Ovan segerorganisatör i backen Axel Johansson , men troligen ett mål att lägga på innebandyns minnesbank för spelaren med nummer 6 på ryggen.

 

Tre (3) fina och viktiga poäng innan en längre periods avbrott från JAS spel tar vid.

Nästa match , även den hemmamatch, spelas nämligen inte förrän söndagen 7 November, 17:45.

Och då hoppas vi att ni åter fyller läktarna i Viskaforshallen.

 

*

 

Fristad GoIF / Rydboholms SK- IBK Kungälv 6-5

 

PERIODSIFFROR: 2-3, 2-2, 2-0 

Skottstatistiken: 20-26  (6-12, 8-7, 6-7)

Tagna avslut (i täck/utanför): Totalt = 19 st

Täckta skott (i egen zon): 8st, 8st, 13st

 

BlueGreen Stars:

3 Stjärnor: Albin Grönlund

2 Stjärnor: Sebastian Josefsson

1 Stjärna: Benjamin Axelsson / Alexander Töth

 

 

Mer matchfakta får ni på IBIS via denna länk:

 

https://www.innebandy.se/statistik/sasong/39/serie/30259/match/1165016

 

 

 

Träningar med Fristad Floorball Academy
2021-10-07 23:21

Under hösten finns även möjlighet för pojkar födda 2003/2004 och JAS HJ killarna att få ännu mer kvalitativ individuell specialutveckling inom innebandy.

 

Tidigare har man kunnat under hela 3 år varit med och kört träning med Floorball Academy Röd utvecklingsgrupp , men då pandemin kom förra hösten försvann många pass från just Röda Akademigruppen.

 

Nu finns det flera pass att deltaga på under höstdelen 2021, och sedan även också under våren 2022.

 

Så ta chansen att förkovra dig i mer innebandyutveckling & utbildning!

 

Schemat för höstens Specialträningspass ser ni på bilden ovan.

Målrik tillställning i Ale Kulturum
2021-09-30 10:46
FOTO: Esko Österbacka
 
Det blev en målrik tillställning när Fristad GoIF/Rydboholms SK JAS HJ begav sig till Nödinge, Ale, för match i Ale Kulturum mot Ale Innebandy.
 
Tisdagkväll och veckomatch, bortamatch, där buss startade med upphämtning och inlastning på Heden, sedan vidare via Knalleland, Boråshallen till Kulturum Sporthall i Ale.
Laddat gäng satte sig på bussen, Whiteboardtavlorna åkte fram och snack i formationer och special teams gällde, detta samtidigt som mat intogs från matlådorna.
 
Väl på plats så var stämningen god men under uppvärmningen så krävdes det en extra samling mitt i för att lyfta energinivån ännu ett snäpp.
Och det gav verkligen effekt direkt vid start.
 
En riktigt bra genomförd första period där de offensiva delarna i samverkan med försvarsspelet satt mycket bra.
De första tjugo minuterna var det Fristad GoIF/Rydboholms SK som dominerade , och när klockan ljöd för paus stod det 4-0 ledning till de vitklädda på matchtavlan.
 
Andra perioden fortlöpte som första och det var alltså grabbarna från Boråsområdet som var de som ägde spelet, bollinnehavet och målchanserna.
Alla tre formationer spelade med betyget mycket väl godkänt under denna del av matchen, och som insats och nivå var det riktigt bra.
Fristad GoIF/Rydboholms SK gick ifrån till hela 8-0 ledning när endast halva matchen hade spelats.
 
Då helt plötsligt gjorde Ale Innebandy ett reduceringsmål, tog TO (Time Out), pratade ihop sig, och kom in med en ny och kraftfull tro och energi.
 
Ett nytt motstånd trampade igång och började skapa, trycka och avsluta.
I detta skede skärrade och stressade det Fristad GoIF/Rydboholms SK mycket och Ale kunde faktiskt snabbt efter TO också sätta 2-8 reduceringen.
 
Visst så kom ett Fristad GoIF/Rydboholms SK mål genom Benjamin Axelsson, på ett fint distansavslut, i all Ale press, men hemmalaget fortsatte att mata på i ett bra tryck.
Det föll till slut även ytterligare 2 hemmamål, 3-9 och 4-9, innan bortalagets coacher beslutade sig för att även de ta TO (Time out).
Man fick efter sin TO ordning i spelet igen och bättre uppställt försvarsspel framförallt.
Detta gjorde att man kunde hålla ihop det perioden ut, och inga mer mål föll i den andra akten.
 
Vi måste berömma coachens TO i Ale Innebandy och den effekt som den gav.
Och att hemmalaget verkligen var som ett nytt lag efter det breaket.
 
Tredje perioden blev lite av ett ställningskrig där chanser åt båda håll avlöste varandra men där det spelmässiga inte kanske var någon vacker syn för de som satt och såg matchen från läktarplats.
 
2-2 slutade den sista perioden och när matchen var helt över stod det 6-11 på resultattavlan.
Bortaseger till Fristad GoIF/Rydboholms SK och härligt inspelade 3 poäng, men där man faktiskt ändå inte var helt nöjda.
Detta framförallt beroende på att man inte kunde hålla uppe det fina spelmässiga man startade matchens första halva med.
 
Beröm trots 11 insläppta till en bra målvakt i bortalaget måste ges, detta då han faktiskt stod för flera riktigt bra ingripanden och klassräddningar.
 
Det vi lyfter extra i det vitklädda laget efter matchen som plus är målen framåt, att man fann mycket avslut , hela 42 skott på mål, samt starka försvarsspelet inledningsvis.
 
 
Ale Innebandy - Fristad GoIF/Rydboholms SK  6-11
 
PERIODSIFFROR: 0-4, 4-5, 2-2
SKOTTSTATISTIK: 30-42 (8-15, 11-15, 11-12)
TAGNA AVSLUT (Utanför/I täck): 10st, 11st, 11st
TÄCKTA SKOTT: 11st , 7st, 8st
(I egen defensiv zon)
 
BlueGreen Stars:
3 Stjärnor: Anton Ahagen
2 Stjärnor: Albin Grönlund
1 Stjärna: Hugo Stridh / Olle Fröjdlund
 
Matchfakta:
Gå in på innebandy.se, serie Juniorallsvenskan H2 för mer fakta.
 
 
Dimman har lagt sig & besvikelsen tunnats ut
2021-09-21 11:00
FOTO: Esko Österbacka (Vår eminenta mästerliga fotograf). Bilden är EJ från matchen mot Lindås IBK.
Ibland är det bättre att vänta någon eller några dagar innan man sammanfattar matcher som spelats.
Detta främst pga att man kanske annars skriver saker som inte riktigt hör hemma i en summeringstext.
 
Seriepremiär i Fristadhallen på morgonen, detta för JAS-serien,  startade inget vidare då undertecknad på morgonen fick starta med att städa i hallen i ca 45 minuter, omklädningsrum, läktare och inne på planen runt sargen.
Inte den tid man ville lagt på förberedelser i hallen kände man, och tur man var i hallen i god tid för att fixa med ljus och ljud.
När man sedan också kunde konstatera att hallens mikrofon inte fungerade till en seriepremiär så var irritationen stor redan innan samlingen.
Men när väl alla spelare och funktionärsföräldrar började droppa in så var det dags att flytta fokuset och starta upp positiviteten igen.


Motståndet i seriepremiären stod svårspelade Lindås IBK Waves för.
Men nu ville Fristad GoIF/Rydboholms SK JAS HJ utvecklingsgruppen visa att man också faktiskt kan slåss med och mot topplagen.
Och vilken start man fick!
Boom Boom Bang Boom så var det 2-0 till hemmalaget innan ens klockan hunnit rinna på till en minut spelad.
1-0 av Albin Grönlund efter spelade 36 sekunder och sedan 2-0 genom Theo Gustavsson efter 58 sekunders spel.
Smakstart kallas väl det!

Vårt vitklädda hemmalag fortsatte faktiskt sedan att spela bra under några minuter , och skapade ytterligare några fina lägen.
Sedan börjades det tyvärr tappas bollar, tas lite okloka beslut och det dribblades lite för mycket i farliga lägen.
Lindås IBK satte också in ett bra spel från oss sett vänstersidan , något vi hade svårt att få kontroll på under slutfasen av perioden.
Vårt värderingsspel försvann även det totalt sett ett tag.
Tur att vår duktiga målvakten Adam Axelsson höll tätt mellan stolparna då.
2-0 ledning efter period 1 var skönt att ha med sig in i paus, men samtidigt så hade också motståndarlaget börjat skapa en hel del så man visste att man nu var tvungen att få upp den startfokus som man hade haft på inledningen av den första perioden igen.

Andra perioden startar faktiskt okej spelmässigt, och även här så skapar man några fina målchanser men antingen skjuter man utanför, i täck, eller så räddar den duktiga Lindåsmålvakten.
Effektiviteten måste förbättras!
Man får faktiskt även starta den andra perioden i Power Play (PP5-4) då motståndarlaget inte befinner sig uppställda och klara i tid innan periodpaustiden rinner ut.

I sjunde matchminuten av den andra perioden tilldöms Lindås IBK ett powerplay, detta efter det att en spelare i hemmalaget åkt ut 2 minuter för upprepade förseelser.
Ett bra PP utmynnar också i reducering till Lindås, och 2-1 på resultattavlan.
Efter den reduceringen tog sedan Lindås över matchen totalt och man gör även 2-2 innan perioden är slut.

Kryss på tavlan och 2-2 då period 3 drar igång.
Lindå startar klart bäst och tar ledningen för första gången i matchen i den 7:e minuten av sista perioden.
Fristad GoIF/Rydboholms SK JAS HJ jobbar sig dock in i matchen med några lägen och till slut sätter Alexander Karlsson dit kvitteringen 3-3, assisterad av William Svenningsson.
Klockan rullar sedan på och vid tiden 19:08 tar bortalaget TO (Time Out).

Hemmalaget pratar då också ihop sig och känslan är att i detta skede så är 3-3 ett fint resultat om man kan hålla det, men att man också inte tvekar om läget kommer i att ta ett avslut.

De vitklädda hemmalaget får också direkt ett fint läge när man vinner boll tar sig in i mitten, får ett slag, men kan fortsätta, får ett slag till och fördelstecknet visas av domaren. 

I nästa skede laddar vår hemmaspelare för avslut men får då tyvärr ett slag till på sin klubba (så avslutet kan inte tas helt ut) , bollen rullar iväg och motståndet tar den, Lindås vänder spelet och tyvärr snyggt sätter ledningsmålet 4-3.

Inte på många, många många många, år har besvikelsen och ilskan över ett domslut känts så som det gjorde då.
HUUUURRRRR kan man ens släppa på det som domaren gjorde i det tillfället?
Det frågar jag mig fortfarande idag faktiskt när jag tänker på situationen som coach och tränare.

Jobbigt att grabbar som slitit med träning sedan maj månad, krigat i värme, slitit i regn, tränat så det gjort ont och lagt massa timmar i hall helt plötsligt på bara några sekunder tas ifrån möjligheten att få med sig en fin poäng från ett bra motstånd i en premiärmatch på hemmaplan, dett på grund av ett riktigt dåligt domslut.
Urkkkkkk får ordet vara och inget annat..... urkkkkkk ......
Var väldigt många säsonger sedan jag såg eller fick uppleva att en domare, ett domarpar, avgjorde en match, men så var det tyvärr i söndags.
Detta pga det domslutet och det beslut som togs i den situationen i slutet.

Jag vill inte ta segern ifrån Lindås IBK Waves som faktiskt spelade upp sig, tog över spelet på banan i period 2 och 3 men när vi ändå hade chansen och blev rövade på poäng då svider det faktiskt lite extra.
Får fortfarande en liten klump i magen när jag tänker på situationen som uppstod.

Men resultatet är ett faktum, förlust 3-5 , efter även ett sista mål av Lindås IBK Waves i tom bur.

Lindås IBK Waves var totalt sett det bättre laget i matchen om man ser till helheten, och med en målvakt som även stod för fina räddningar så var inte segern orättvis.
Bara trist att det blev på sättet det blev.

Vi gratulerar vårt motstånd till 3 poäng och vi själva får nu fokusera om och ladda för nästkommande matcher i serien. 
Då måste effektiviteten sitta, skotten på mål bli fler och att vi har ett bra tryck i 60 minuter som helhetsdel.

Matchen bästa spelare i hemmalaget utsågs centern nummer 22 Hugo Stridh till och han var riktigt bra genom hema matchen.
Även målvakten Adam Axelsson och forwarden Theo Gustavsson visade fin innebandyklass.Fristad GoIF/Rydboholms SK JAS HJ - Lindås IBK Waves  3-5

PERIODSIFFROR: 2-0 , 0-2, 1-3
SKOTTSTATISTIKEN: 19-26  (7-5, 7-9, 5-12)
TAGNA AVSLUT (I täck/utanför): 11st , 13st , 13st
TÄCKTA SKOTT (I egen zon): 11st , 13st, 8st

BlueGreen Stars:
3 Stjärnor:
 Hugo Stridh
2 Stjärnor:
 Theo Gustavsson
1 Stjärna:
 Adam Axelsson 

Matchfakta:

Period 1
00:36 1-0 Albin Grönlund assist Alexander Töth 
00:58 2-0 Theo Gustavsson assist - 

Period 2
00:00 Fördröjande av spel (Ej kommit in i tid efter pausen slutat)
07:14 U2 Theo Gustavsson  (Upprepade förseelser)
09:12 2-1 LINDÅS IBK WAVES  (Spel PP 5-4)
19:09 2-2 LINDÅS IBK WAVES

Period 3
06:44 2-3 LINDÅS IBK WAVES
10:00 3-3 Alexander Karlsson assist William Svenningsson
19:25 LINDÅS IBK WAVES
19:25 TO (Time Out) Fristad GoIF
19:48 3-5 LINDÅS IBK WAVES

*

Under eftermiddagen spelades sedan en träningsmatch mot IBK Vänersborg HJ med de spelare som inte tog plats i JAS-matchen (någon spelare dubblade skall nämnas).

Här blev det förlust i en jämn tillställning med 5-7, och bortalaget IBK Vänersborg fick vända hem med segern.
Vi önskar dem nu stort lycka till i serien.

Bäst på planen i denna träningsmatch mot IBK Vänersborg HJ var backen Rasmus Digerud.
Extra plus även i matchen till målvakten Fredrik Wireklev.Spelschema JAS Serien Säsong 2021-2022
2021-09-09 17:23

Lägg in i kalendern: JAS Serien H2 (och H1)
Säsong 2021-2022

 

JAS Spelschema 2021-2022 Grupp H2

 

2021.09.09 SPELSCHEMAT (Som det ser ut nu, brukar vara få förändringar från detta datum)

 

Grupp H1 och Grupp H2 spelas som en ”syskonserie”, vilket innebär att man möter alla lag i sin egen H-serie hemma och borta och alla lag i andra serien vid ett (1) tillfälle.

 

******

 

SÖN 19/9: Hemmamatch , Fristadhallen 
Motstånd: LINDÅS IBK WAVES
Matchstart: 11:30
SAMLING: 10:10

 

*

TIS 28/9, Bortamatch , Ale Kulturum
Motstånd: ALE IBF 
Matchstart: 19:00
SAMLING 16:30 , BORÅSHALLEN (för gemensam avresa) 
Ale Kulturum, Vitklövergatan 1, 44931 Ale 

 

*

SÖN 3/10: Hemmamatch , Viskaforshallen 
Motstånd: Körra IBK/Floda IBK 
Matchstart: 17:45
SAMLING: 16:25

 

*

SÖN 10/10: Hemmamatch , Viskaforshallen 
Motstånd: Kungälv IBK
Matchstart: 19:00
SAMLING: 17:40

 

*

SÖN 7/11: Hemmamatch , Viskaforshallen 
Motstånd: Backadalen IBF/Älvstranden IBF
Matchstart: 17:45
SAMLING: 16:25

 

*

FRE 12/11: Bortamatch , Almåshallen (LINDOME)
Motstånd: Lindome IBK
Matchstart: 20:00
SAMLING: Troligen åker vi BUSS till matchen 🚌

 

*

TIS 16/11: Hemmamatch , Fristadhallen 
Motstånd: Pixbo Wallenstam 
Matchstart: 19:45
SAMLING: 18:25

 

*

SÖN 21/11: Hemmamatch , Fristadhallen 
Motstånd: Mölndal IBF Brunkers
Matchstart: 17:45
SAMLING: 16:25

 

*

LÖR 11/12 : Bortamatch , Björlandahallen 
Motstånd: IK Zenith innebandy 
Matchstart: 14:00
SAMLING: 12:40 

 

*

SÖN 16/1: Bortamatch , Rydsbergshallen 
Motstånd: FBC Lerum
Matchstart: 16:00
SAMLING: 14:40

 

*

TIS 18/1: Bortamatch , Qvisthallen 
Motstånd: Partille IB Wizards
Matchstart: 19:45
SAMLING: 18:25
Troligen åker vi BUSS till matchen 🚌

 

*

LÖR 22/1: Hemmamatch , Viskaforshallen 
Motstånd: IBK Göteborg 
Matchstart: 15:00
SAMLING: 13:40

 

*

SÖN 30/1: Hemmamatch , Fristadhallen 
Motstånd: IBK Alingsås
Matchstart: 17:15
SAMLING: 15:55

 

*

FRE 11/2 : Bortamatch, Salming Arena
Motstånd: Lindås IBK Waves 
Matchstart: 19:30
SAMLING: 18:10
Troligen åker vi BUSS till matchen 🚌

 

*

SÖN 20/2: Bortamatch , Tuve Sporthall
Motstånd: IBF Backadalen/ Älvstranden IBF 
Matchstart: 19:30
SAMLING: 18:10

 

*

SÖN 27/2: Hemmamatch , Fristadhallen 
*Kan eventuellt spelas i Nya Fristadhallen 
Motstånd: Lindome IBK
Matchstart: 17:00
SAMLING: 15:40

 

*

TORS 3/3 : Bortamatch , Wallenstam Arena
Motstånd: Pixbo Wallenstam 
Matchstart: 18:30
SAMLING: 17:10

 

*

FRE 4/3 : Bortamatch , Aktiviteten A
Motstånd: Mölndal IBF Brunkers
Matchstart: 20:00
SAMLING: 18:40
Troligen åker vi BUSS till matchen 🚌

 

*

LÖR 12/3 : Hemmamatch , Fristadhallen 
Motstånd: IK Zenith Innebandy
Matchstart: 16:00
SAMLING: 14:40

Säsongens första matchens lirare har korats
2021-08-31 20:05

Under säsong 2021-2022 så kommer efter varje match i JAS Serien och HJ Serien en Player Of The Game koras.

Det är den spelare som också får in 3 BlueGreen Stars poäng på kontot, poäng som efter säsongens sista match har avverkats sedan räknas ihop för att efter detta kora BlueGreen Stars liraren anno 2021-2022.

Förutom  3-poängaren så delas det även ut 2 poäng och 1 poäng från matcherna när dessa summeras av den tuffa juryn. (Ledarna och några  valda i publiken ibland) 

 

Vem som blir så kallad Player of the game kommer man också tydligt att kunna märka , detta då denna spelare nästföljande träningspass då kommer bära upp vår matchens lirare tröja och sockor.

 

Självklart startar hela denna intensiva jakt och slit på att samla poäng redan nu på försäsongen. 

Något som gör att 3 spelare redan har fått sätta in sina 3 BlueGreen Starspoäng på sitt konto och så klart då också fått bära upp den fantastiska klädsel som det också innebär.

 

På senaste träningspasset var det då därför hela 3 spelare som fick äran att ikläda sig denna "utstyrsel" , detta beroende på att det spelats 3 träningsmatcher redan men klädseln tyvärr inte funnits på plats förrän nu.

 

Spelarna som stolt (hmmm .. nå jaa) bar upp kläderna denna gång var Sebastian Josefsson, Theo Gustavsson och Alexander Töth.

Detta då Sebastian Josefsson utsågs till Player of the game i matchen mot Varla IBK , Theo Gustavsson i matchen mot Warberg IC och Alexander Töth i senaste matchen borta mot Lockerud från Mariestad.

(Läs mer i tidigare inlägg om dessa matcher)

 

Nu fortsätter jakten på den blå tröjan och de smaskiga strumporna, detta då Björnslaget Cup spelas under helgen 3-5/9 och där har Fristad GoIF/Rydboholms SK JAS HJ utvecklingsgruppen med hela 2 lag.


/Coach M 

 

 

 

 

Kommande matcher
Spelade matcher
Sön 10/10 19:00
6 - 5  
Sön 3/10 17:45
1 - 8  
Tis 28/9 19:00
6 - 11
Sön 19/9 11:30
3 - 5  
Sön 12/9 10:00
5 - 4  
Lör 11/9 10:00
4 - 3  
Kommande aktiviteter
Nyheter från sektionen
Innebandy - Start, 01/10 08:30 
Innebandy - Start, 28/09 16:29 
Innebandy - Start, 26/09 10:59 
Innebandy - Start, 17/09 08:33 
Nyheter från föreningen
Fristad GoIF, 08/10 13:31 
Fristad GoIF, 21/09 07:16 
Fristad GoIF, 09/09 14:13 
Fristad GoIF, 08/09 10:02 
Fristad GoIF, 02/09 10:33 
 
Huvudpartners
Guldpartners
Silverpartners
Bronspartners