SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Fristad GoIF
Så många som möjligt, så länge som möjligt

Välkommen till våra webshopar för klubbkläder mm

 
Intersport
För att kunna beställa varor så att det tillfaller Fristad GoIF lojalitetsbonus så klicka på följande länk för enkelt att regisrera dig som kund hos Intersport:
 
 
Det finns 2 sätt att ansluta sig till Club Intersport + föreningskoppling:
1. Första gången så behöver ni skapa ett konto hos Intersport (görs via länken) om ni redan har ett konto så behöver ni göra en koppling mot Fristad GoIF för att vi skall få lojalitetsbonus.
2. När ni gör en Webbeställning, så är en ruta för ”föreningsanslutning” förkryssad, så där kopplas man vidare direkt till anslutningssidan
 
 
 
Sammarbetslag Fristad/Sparsör/Borgstena (FSB)
För att beställa med vår gemensamma logga behöver man gå in på Webshop Fristad/Sparsör/Borgstena (FSB) för att få rätt logga.
 
 
Klubbhuset: 
 
Du hittar våra klubbkläder på: https://klubbhuset.com/sv-se/foreningarklubbshop/fristad-goif/ och vill du hitta något i övrigt sortiment så går du till https://klubbhuset.com/sv-se/sortiment/
 
Du kan handla online och då följer du instruktioner när du går till varukorgen, du kan också handla vissa saker direkt i Klubbhusets butik i t ex Gbg.
 
 
 
 
 
 
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Fristad GoIF, 01/07 08:13 
Fristad GoIF, 07/06 09:01 
Fristad GoIF, 05/06 09:09 
Fristad GoIF, 28/05 11:28 
Fristad GoIF, 23/05 22:34 
 
Huvudpartners
Guldpartners
Silverpartners
Bronspartners