SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Fristad GoIF
Innebandy
Innebandy P10

Instruktioner kiosk, grill, städ mm.
2017-11-30 00:29

           Instruktioner kiosk/entré

 

Kassalåda och nycklar hämtas senast fredag lunch på kansliet av kioskansvarig. Hör gärna av dig via mejl för att stämma av ev. frånvaro på kansliet.

Även kassalåda för entré hämtas på kansliet tillsammans med kioskkassalådan

Kassalådan lämnas till kansliet på måndagen då vi har kvällsöppet till 18.30

Ta aldrig emot matchprotokoll, dessa ska alltid lämnas av ledaren direkt till kansliet efter match

Ta emot kvitton från förbundsdomare och lägg i kassalådan men betala inte ut ersättning, kansliet betalar via konto under veckan. Betala däremot föreningsdomare (efter signering) enligt kvittensen som finns i kassalådan. Separat väska/kuvert med domarpengar finns i kassalådan.

 

  • Vid öppning
    Lås upp dörren med spärrnyckeln som finns i nyckelknippan!

     

    Kioskens ansvar vid Herr Div 2 och Dam Div 1

    Vara på plats 1.5h före matchstart

    Termos kaffe till hemma resp. borta lag samt fruktkorg och godis till motståndarlag hämtas av sekretariatet 45 min. innan matchstart.  Mer info i locket på kassalådan.

    Låsa upp rum för domare

    Ta entré. Separat swishnummer för entré finns på kassalådan.

     

    För övriga serier samt gemensamt

    Vara på plats 1h före matchstart

    Hålla ordning och att tömma papperskorgar sopa läktaren

    All utrustning rengörs varje dag samt varor fylls upp

    Sätt upp lappar på omklädningsrummen enl. numrering och mall för lagen, finns i kiosken.

     

    Kiosken

    Korv, ta fram bröd ur frysen så de tinar. Sätt på grytan med vatten, låt koka upp och sätt sedan plattan på 60 grader. Lägg i kryddor och korv. Titta lite vad det är för lag som kommer och uppskatta hur mycket som behöver tinas. Lägg i 10 korvar till en början och fyll på med 5 åt gången ca. Känn efter hur det går. INGA korvar får delas ut som blir över. Dessa skall läggas i kylskåpet i köket!

    Hamburgare, tina hamburgerbröd. Grilla hamburgare efter efterfrågan. Ev. varmhållning kan ske men då i max 30 min. Efter det så läggs överblivet i kylen. I schemat står angivet när lagen ska grilla och tider för grillning, men ni uppskattar själva med tanke på publiken om dessa stämmer. 

    Grillen rengörs noggrant efter användning och ställs alltid tillbaka i kiosken där anslag om gasolflaskor finns.

     

    Köket

    Här skärs sallad och lök mm samt kaffet kokas.

    Se till att ha god handhygien och håll rent och snyggt och diska grytor, kaffekokare mm efter dagens slut.

     

    Kassan

    Räkna upp 1000kr i växelkassa i vettiga valörer och räkna sedan och anteckna dagens kassa på kioskredovisningen samt lägg kontanterna i kuvert (finns i kassalådan). Se till att domare betalas ur den lilla svarta väskan under dagen, annars stämmer inte angiven kioskförsäljning!
    Ta inte emot gamla sedlar – vilka finns angivet i kassalådan.


    Vid stängning
    GLÖM INTE att LÅSA dörren med spärrnyckeln som finns i nyckelknippan!



Kontaktlista


Lars Hansson                                             0738-29 29 50

Sara Thunebro sektionen                       0739-46 94 48

Liss Andersson vaktmästare                   0705-71 66 48

Barbro Johansson, kansli dagtid            033-26 67 24



 
Huvudpartners
Guldpartners
Silverpartners
Bronspartners