SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Fristad GoIF
Innebandy
Innebandy Herrjunior

Säsongens specialpriser är utdelade
2020-04-26 15:04

Säsongens specialpriser JAS utvecklingsgruppen 2019/2020


JAS utvecklingsgruppen har delat ut sina specialpriser för säsongen som passerade, anno 2019/2020.


***


TRÄNINGSPRISET 2019/2020

(2 stycken)


Rasmus Digerud 

”Med en hög träningsnärvaro och alltid ett bra initiativtagande och ansvar på träningarna har denna person tilldelats träningspriset säsong 2019/2020.

Med också en bra vilja i att vilja lära sig saker, ta till sig direktiv samt lyssna på så väl ledare som lagkamrater så står spelaren för ett stort plus i vad det gäller vilja och inställning till träning och utveckling.

Detta oavsett vad det är träningen syftar på eller hur den är uppbyggd.

Försöker alltid med ett digert jobb genomföra varje pass på ett utomordentligt sätt, och vill hela tiden utvecklas och ta nästa steg.”


*


Albin Abrahamsson 

”Med hög närvaro och en otrolig energi, vilja och inställning genomför denna spelare varje träningspass på ett extraordinärt vis. 

Detta har gjort att spelaren tilldelats träningspriset 2019/2020.

Ger alltid max utav sig själv och visar hela tiden nyfikenhet till att lära sig nya saker , så väl taktiska som tekniska.

Den höga fokusen och den höga moralen i samspel med hur varje pass genomförs totalt är en del i ett föredöme i hur man ska agera på träningspassen.

Ansvarstagande, lyhördhet och utveckling har visat sig vara 3 viktiga ord för denna spelare under varje pass som genomförts under säsongen.”


***


SKYTTEKUNG & ASSISTKUNG 2019/2020


ASSISTKUNG

Albin Ahagen

”Med en otrolig förmåga i att stå rätt placerad, vinna bollar och stänga av ytor så har denna spelare visat upp ett fantastiskt starkt spelregister under säsongen som passerat. Spelaren har också utvecklats mycket i sitt sätt att jobba med sitt split-visionspel och på så vis ökat den offensiva kvalitén i passningsspelet på ett stabilt sätt.

Detta har utmynnat i att spelaren under säsongen i JAS serien stod för hela 12 målgivande , hörliga, passningar som sina medspelare kunde förvalta på bästa sätt. 

Det gav spelaren topplatsen i den interna assistligan säsong 2019/2020.”


*

SKYTTEKUNG

Rasmus Larsson

”Första säsongen som JAS spelare utmynnade i betyget succé direkt, och offensivt var spelaren ett farligt hot i alla matcher han spelade. 

Detta oavsett motståndare och motståndarnas olika kvalitéer. 

En duellspelare som under säsongen radade upp fina målchanser där hela 15 utav dem utmynnade i mål. Även 8 assistpoäng spelades in på kontot.

Med sina 15 mål som spelare tillhör spelaren toppforwards i JAS serien som visar att man kan leverera, söka ytor och ta avslut på ett klokt och varierat sätt. 

Priset säsongens skyttekung tilldelas spelaren mycket välförtjänt då de 15 målen talar sitt tydliga språk om spelarens offensiva styrka.”


***


SÄSONGENS UTVECKLINGSPRIS 2019/2020

Albin Abrahamsson 

”Har under säsongen utvecklats på ett mycket positivt sätt. 

Har visat upp ett fantastiskt intresse i att vilja lära sig nya spelutvecklingsdetaljer, så väl tekniska som taktiska moment. 

Detta i samspel med stor fokus och maxad energi har gjort att spelaren växt i hela sitt sätt att förstå och tänka samt spela innebandy.

Så väl utveckling i det defensiva som offensiva spelet och i sättet att förstå innebandy och ta snabba beslutsfattningar i olika situationer.

Stark i att hålla boll, söka offensiva bra ytor och en stor styrka i att transportera boll samt söka avslutsalternativ.

Med en enorm utveckling på hela sin spelarprofil som helhet så har spelaren tilldelats säsongens utvecklingspris 2019/2020.”


***SÄSONGENS ÖVERRASKNING 2019/2020

Albin Green 

”En spelare som höjt sig rejält i sitt spel och som tilldelats säsongens överraskningspris för sitt sätt att bland annat hela tiden som spelare under säsongen växt i sitt sätt att ta beslut och agera. 

Defensiva spelet har fått en enorm utvecklingskurva , och spelaren har hela tiden växt med de olika delar som man velat bygga i JAS utvecklingsgruppen. 

Överraskat stort men framförallt också imponerat stort i det mogna och kloka spelet som visats upp match efter match och träning efter träning. 

Detta i så väl det taktiska som tekniska spelet.

Växt till en ”klippa” i defensiva zonen under 2019/2020 och överraskat så väl ledare som lagkamrater i hur han har utvecklats och vilket stort steg han tagit i sin utveckling.” 


***


DEFENSIVA PRISET 2019/2020

Simon Larsson 

”Med ett fantastiskt sätt att vinna boll , styra ut sitt motstånd och stänga ytor i defensiva zonen , samt också finnas med i bolltransportspelet , har denna spelare tilldelats priset säsongens defensiva pris.

Har varit en trygg styrka i säsongens JAS utvecklingsgrupp i den egna zonen och har statistiskt sett vunnit otroligt mycket boll och täckt mest skott av samtliga spelare i truppen.

Läser spelet utomordentligt och tvekar heller inte att utmana när boll levereras via starka uppspel.

Har även funnits med och visat enorm styrka i boxplay och alltid tagit sitt arbete i defensiva zonen på ett föredömligt sätt.”


***OFFENSIVA PRISET 2019/2020

Rasmus Larsson

”Trots sin ringa ålder, född 2003, så har denne forward visat att även om han är 2 år yngre än de flesta han möter i serien så finns där ingen rädsla i att våga utmana och söka avslut.

Duellspelsutvecklingen och det offensiva beslutsfattningarna är 2 punkter som växt enormt hos denna spelare under säsongen.

Med ett irrationellt offensivt spel med boll, styrka i att finna passningsbara ytor , spelblick i att finna genomspelsytor samt att också finna snabba avslut på olika sätt gör att spelaren redan nu besitter hög offensiv klass.

Har även under säsongen utvecklat sitt starka spelvändningsspel från defensiva till offensiva zonen och i att ta ansvar över stora spelområden på planen.”


***


POSITIVA PRISET 2019/2020

Dennis Rydell

”Under säsongen har spelaren visat en fantastisk bra inställning där han alltid satt laget först och visat en enorm fantastisk så kallad ”teamfokus”.

Har fått spela på olika positioner, bytt formationer, tagit ansvar i olika typer av roller men ändå alltid gjort det med ett leende och full energi.

Sprider en härlig stämning i gruppen , har lätt till skratt men samtidigt tvekas det heller inte i att stå upp för det som är rätt eller sina lagkamrater.

Sliter alltid på ett föredömligt sätt och tar alltid jobbet han genomför på fullaste allvar.

Lyssnar och lär och tar till sig råd och alltid lätt att ha en god dialog med.

Sätter alltid laget före jaget och har välförtjänt prisats med Positiva priset säsong 2019/2020.”


***


BLUEGREEN STARS 2019/2020

Simon Larsson 

”Under säsongen har vi varje match prisat 3 spelare med vardera 3, 2 och 1 poäng. 

Spelaren som tilldelas BlueGreen Starpriset 2019/2020 är den spelare som samlat ihop flest poäng totalt sett.

Detta innebär att spelaren hållit en hög nivå match efter match och varit tongivande i flertalet utav matcherna.

Med hög prestation och full energi har spelaren alltid levererat på ett starkt och vägvinnande sätt.

Spelaren har genomfört de matcher han deltagit i på en maxad nivå och alltid tagit för sig, så väl i defensiva som offensiva zonen.”


***


LEDARNAS PRIS 2019/2020

William ”Turbo” Larsson

”Ledarnas pris tilldelas den spelare som på ett speciellt bra sätt funnits med runt laget, tagit ansvar i sin roll och som haft en mycket god dialog med så väl medspelare som ledarteamet.

Spelaren har också haft god dialog med funktionärer , motståndare och skaffat sig positiv respekt hos olika domare.

Spelaren har under säsongen tagit sin roll på precis det sätt som vi i ledarteamet ville.

Personen har också lett gruppen med styrka, energi och positivitet.

Men öven mycket viljestyrka och målmedvetenhet har funnits med, något som också ska finnas hos en lagkapten. 

Det är med stor glädje vi tilldelar priset Säsongens ledarpris till vår egen lagkapten.”


***


SÄSONGENS HJÄRTA 2019/2020

Albin Ahagen

”Priset säsongens hjärta 2019/2020 tilldelas en spelare som besitter ett stort hjärta och som står för orden lagfokus, ansvar och trygghet.

Han är en beskrivning på ordet ”god lagkamrat” och ett stort föredöme i hur man skall uppföra sig i ett lag.

Tar tag i saker som behöver fixas, hjälper till när hjälp behövs samt finns alltid till hands som en mycket god lagkamrat och stöttespelare. 

En spelare man alltid kan ha en god dialog med och en som också alltid värnar om sitt lag och sin förening på ett utomordentligt sätt.”


***


M V P PRISET 2019/2020

Mest värdefulla spelare


MVP PRISET 2019/2020

Simon Larsson

”Spelaren har under säsongen varit bärande i så väl det defensiva spelet samt även moment i det offensiva.

Som helhetsdel både taktiskt och tekniskt har spelaren visat fin utveckling samtidigt som rollen i varje match alltid har övertygats.

Med briljans och elegans samt vilja, inställning och energi har spelaren levererat match efter match genom hela säsongen.

Detta ända från första träningsmatchen till den sista spelsekunden i serien.

Har lyft laget när det behövts som mest och bland annat stått för otroligt många antal täckta skott , men också vunnit bollar, tagit avslut, stängt ytor och levererat uppspel i massor.

Har drivit på laget och visat att han stått upp mot det absolut bästa motståndet och motståndarna på ett mycket starkt sätt.

Mycket välförtjänt tilldelas denna spelare priset mest värdefulla spelare 2019/2020.”


***


/Coach M Nyhetsarkiv
Game & Tactical Day 19/92020-09-20 00:49
INOMHUSPASSEN ÄR IGÅNG2020-08-10 23:53
Atlet & Teamdagen 25/72020-07-28 03:51
SOMMARKOLLEN 2020 Del 82020-07-16 19:32
SOMMARKOLLEN 2020 Del 72020-07-12 02:15
SOMMARKOLLEN 2020 Del 62020-07-08 22:20
SOMMARKOLLEN 2020 Del 5 2020-07-06 16:52
SOMMARKOLLEN 2020 Del 42020-07-03 22:47
SOMMARKOLLEN 2020 Del 32020-06-30 00:31
SOMMARKOLLEN 2020 Del 22020-06-27 12:01
SOMMARKOLLEN 2020 Del 12020-06-26 11:10
 
Huvudpartners
Guldpartners
Silverpartners
Bronspartners