Fristad GoIF
Innebandy
Innebandy Damernas Sida!
Välkommen till Damernas sida 😊
Fristad GoIF Innebandy Dam spelar i Div 1 Västergötland och i Div 2 Göteborg

Vinnare damernas stryktips
2018-04-16 10:37

Kan konstatera att säsongens tips var svårtippat. 11 rätt var det högsta resultatet och det fanns det flera som hade.

Tipset har därför avgjorts på skiljefrågan, antal gjorda mål av Fristad på tipsets matcher. Totalt gjordes 101 mål. Vinnaren och andrapris var lätt att utse, men tredjeplatsen blev en delad plats.


Vi gratulerar nedanstående vinnare:


1. Henrik Carlsson. Vinst 1.225 kr

2. Tommy Edvinsson. Vinst 735 kr

3. Anders Brandt och Anders Sandbeckar. Vinst 245 kr var


Vinsterna hämtas ut på Fristad GoIF:s kansli på Heden.

Tack för många fantastiska säsonger
2018-04-06 20:57

Det började med att vi kramade en liten snöboll som vi sedan satte i rullning uppför en backe.

En grönvit backe med möjligheter men också så klart lite gropar längst vägen.


Första gången jag träffade tjejerna var också en sådan där kall decemberkväll då snön faktiskt yrde en del ute.

Men man kände direkt värmen när man klev in i Fristadhallen och träffade ledarna och tjejerna. Ett lag som då leddes utav Arne Öhrström och Johan Folkesson samt Anne Rantanen och Anna-Karin Ljungströmer.

4 personer som var med i tidigt skede och verkligen såg till att ordet tillsammans betydde något och växte som en del utav denna grupps kännemärke. 

Och detta ord (Tillsammans) blev också något som vi fortsatte att arbeta med i detta fantastiska lag även efter det att dessa 4 betydelsefulla personer för Fristad GOIFs damseniorsida slutade. Tack för storartat arbete där Arne, Johan, Anne och AK, det var inspirerande att jobba med er.


När jag kom in i Green Finest, ett smeknamn på laget som faktiskt kom till så sent som säsongen 2015/2016, så var det viktigt att direkt börja bygga för något som kunde blomstra inom några säsonger framåt.

Sportchefen , som då var Anders Nyborg, köpte mina idéer och det blev direkt en kul start på detta arbete.

Tack Anders Nyborg för att du också verkligen trodde på att denna resa var möjlig. Det var ju av yttersta vikt att ha med sig de ansvariga på det ”damseniorutvecklingsprojekt” som man ville sätta.


Det började bra och många tjejer var direkt med på hur man ville arbeta.

Till att börja med så stod på schemat att under 1,5 säsong tydligt påbörja med att försöka få spelarna att se innebandyns olika taktiska moment. Små enkla detaljer som kunde göra att man lyfte sig som innebandyspelare och som gjorde att laget också höjde sin spelkunnighet. 

Det var tuffa och långa månader som framförallt innehöll mycket övningar på passen och det blev också startskottet på något som senare kom att utmynna i ett väldigt bra utvecklingsresultat.


När väl denna första del av detta arbete hade satt sig försökte jag lyfta in en större medvetenhet av vikten på att försäsongspassen utomhus också var viktiga och gav gruppen stor utveckling. I detta skede var det då perfekt att Herman Gill kom in i gruppen.

Tillsammans kunde vi börja sätta stolpar och linjer i professionella uppbyggda utomhuspass och Herman var verkligen med på noterna från början. 

Ännu bättre blev det också när det visade sig att Herman tidigare vart innebandymålvakt och att han kunde ta just målvaktsdelen under träningar och matcher , och jag kunde släppa den delen nästa helt.

Jag och Herman fick faktiskt tillsammans en mycket bra tid ihop i Fristad GOIF och på det sätt vi jobbade med laget blev faktiskt starten på jakten mot att ”ta ännu ett kliv” framåt.

Tack Herman Gill för fantastiska träningspass och otroligt roliga säsonger, detta i allt från fysprofiler till speciella taktiska och fysiska läger till grymt roliga team work dagar med laget. 

Det var under denna period som vi också jobbade väldigt mycket med steg två i bygget,  nämligen positioneringar och försvarsageranden. 

Tycker också att denna del föll väldigt bra ut och här startade framförallt den taktiska utvecklingen att ta sig ett rejält kliv. Det var också efter denna period det även var lätt att se spelarnas individuella tekniska utveckling. Nu hade också spelarna själva fått möjlighet via den så kallade Players Profile jag skapade att se sin egen statistik i denna dokumentering.

Players Profile , ett analys och utvecklingshäfte där spelarna arbetar med 6 individuellt  framtagna punkter samt fysprofilstatistik och matchstatistik.


Nu fanns en grund, en större förståelse för innebandyns grundtaktik samt moment som satt sig som inte funnits där förut.

Ett sug att också arbeta vidare fanns, detta även om resvägen från Västra Bodarna till Fristad såklart egentligen inte var helt optimal.

Men med en känsla efter att lämna varje träning med glädje så var det inte svårt att förlänga ytterligare 2 säsonger när frågan ställdes av innebandysektionens ordförande Magnus Bergenholtz.

Magnus som tillsammans med Johan Selinder nu var de som ledde detta slagskepp vidare framåt via sina poster i innebandysektionen, och två personer med massa bra tankar, olika erfarenheter och kunskap som gjorde att man själv faktiskt också som person i en förening även fick inblick i fler andra nya delar.


Tack Magnus Bergenholtz och Johan Selinder för ert fina arbete för damseniorsidan och alla timmar ni lagt ner samt alla bra dialoger jag fått ha med er! Det har varit otroligt givande.


Några personer som jag också tyckt tillfört mycket, även om de inte helt varit med runt laget på pappret är Pekka Sipilä och Peter Axelsson.

Pekka har alltid ställt upp och stöttat oss med tankar och via löktarcoachning men även som stöd i sekretariatet. Han har tillfört mycket mer än vad han själv förmodligen tror, så stort tack Pekka.

Peter Axelsson har i sin tur alltid varit en person som hjälpt till med materialfrågor med mera , och tagit på sig att hjälpa till med frågor som oftast tidsmässigt vart tuffa att få någon att göra. 

Mycket har även löst sig via Peter och vad vi gjort utan han i dessa skeden vet jag inte, så tack för detta Peter Axelsson.


Att sedan många har stöttat upp oss via funktionärsarbeten av olika slag samt supportat oss i nästan ur och skur och värme och kyla, vart vi än har varit , så har dessa personer verkligen vart med och höjt oss rejält. Att ha fått detta stöd och att ni lagt ner denna tid är magiskt att fått uppleva. 

Vilka fantastiska människor ni är som funnits och supportat oss!


Något som jag heller inte vill missa att nämna är alla de bilder som man fått med sig från matcher, turneringar, träningsläger och seriesegerfiranden, och att fotograf Leif Andersson , SportyPix, givit oss fantastiska minnen via detta.

Tack Leif Andersson för din tid du lagt på att följa vårt lag genom säsongerna!


Blickar man tillbaka och skall finna de där extra guldkornen och minnena som etsat sig fast lite mer än allt det andra positiva så är ju träningslägret i Tyskland ett utav dessa. Många spelare var med och ett bra upplägg och hörliga dagar i Wernigerode hade vi. En oförglömlig resa för mig som ledare. 

Likaså  Norgelägret  och alla hörliga cuptillfälllen i Göteborg Cup minns man så klart. Där det bland annat blev cupseger i Norge och i Göteborg Cup 1 DJ guld , 1 DJ brons , 1 Seniorbrons och 1 Seniorguld. 

Ett fantastiskt facit som förmodligen inte många får uppleva.


Under somrarna , som vi ofta under en helg varje säsong, valde att spendera i Kungshamn, med massa sol och värme, finns också många minnen.

Fantastiskt väder (allt som oftast i alla fall), trevlig turneringsinramning och så klart också att vi har i prisskåpet en silver och en guldpokal från Smögen Cup, Kungshamn. Det är underbart när man kan både njuta utav sommaren och innebandy på samma gång.


En person som vart vårt lag extremt trogen är supporten Roger Mellbin (Jessica Ljungqvist pappa).

Hur mycket jag än sitter här och funderar så kan jag inte komma på vad Roger har missat. Han har verkligen vart med överallt. Och han ryckte till och med in som ledare ihop med mig under Smögen Cup 2016 och var med och spelade hem en fin silvermedalj.

Vad vore en cuptillställning utan Roger , eller en bortamatch utan honom på läktaren. Bussätet längst fram i bussen , det som är direkt till vänster när man kliver på bussen till bortamatcherna borde  nästan också för all tid och evighet vara reserverat med namnet Roger Mellbin inbroderat i sätet. Tack Roger för alla timmar du stöttat och supportat vårt lag.


Sista säsongen , 2017-2018, så var vi 3 ledare som ledde trupperna och med en hel del nya moment så var det kul att Andreas Thern drog på sig den grönvita Coachtröja. Vi två har spenderat en hel del tid innan genom åren ihop, och framförallt får jag nämna de 11 intensiva dagarna ihop under VM i Finland , detta när jag var mentor för Andreas i början på hans ledarkarriär. Då var han med och följde mig och Tyskland under ett helt VM. 

Men vi har även ”nördat innebandy” under många luncher på Restaurang Köket. Så det var inte så att vi var nya för varandra.

Mari Leo kom från ungdomsleden där hon stöttat upp som hjälpledare och hon fick ta stort ansvar med allt runt om. Detta så allt från försäljningar, lotter, lag på IBIS , spelarmaterial och allt alltid som snabbt behöver lösas på plats fungerar. Ett sådant jobb som man inte kan vara utan men som få vill göra. 

Så tack Andreas Thern och Mari Leo för tiden tillsammans, lyckönskar er båda välgång nästkommande säsong.


Sist men absolut inte minst våran hjälpledare Stefan Schrewelius, som vi ibland fått säga till att det inte går att vara med överallt. Han brinner verkligen för sitt Fristad GOIF och är en fantastisk person att ha i gruppen. Tack Stefan för allt du slitit med genom säsongerna.


Vill också så här när det nalkas avsked ta tillfället i akt att också tacka de sponsorer som faktiskt trott på vårt sätt att arbeta och som stöttat upp oss ekonomiskt. Ni har så klart hjälpt oss på många sätt att ta oss dit vi är idag. 

Så stort tack för att ni trodde på denna resa som vi startade och att ni vart med hela vägen!Egentligen borde jag ju sedan startat med denna sista tack som jag riktar till alla tjejer som på olika sätt vart med på vägen till dit vi är idag.

Men ni är så klart svaret på att jag hängt i under alla dessa säsonger. Detta trots att jag haft otroligt långa dagar innan jag vart hemma igen i bostaden. Bodde ju under merparten utav tiden som tränare i Fristad GOIF Dam i Västra Bodarna (utanför Alingsås). Men sanningen är den att jag nästan alltid suttit på vägen hem med ett leende och konstaterat hur kul det vart att jobba med denna grupp och med folk som tror på och verkligen förstår vad som krävs för att ta sig ett steg till.Denna grupp fylld av massa Green Finest tjejer har gett mig lika mycket som jag hoppas ni känt att ni fått ut av mig som tränare och coach också.

Har verkligen försökt lägga ner nästan ”hela min själ” i detta och visst har det vart mycket extra jobb förutom träning och match med allt från specialträningspass, A B C - pass, Gamebook, Players Profile, Fysprofilen, Statistik och Analys, men det har verkligen vart värt all den tid man lagt. Detta då man känt att det uppskattats och att det vart något som många tyckt vart bra.


Har fått vara med om massa fantastiska försäsonger och på seriematchdelen har det blivit på Dam A 73 matcher, 61 vinster, 3 oavgjorda och 9 förluster, detta med målskillnad på 582-213 (+369).

På Dam U sidan har det blivit 65 matcher, 43 vinster, 5 oavgjorda och 17 förluster, detta med målskillnad på 444-239 (+205).

4 inspelade seriesegrar, 2 stycken andra platser och en tredjeplats i seriespel.

2 guld i Göteborg Cup (1 DJ18, 1 Senior) och 2 brons (1 DJ18 , 1 Senior).

1 Guld (Senior) och 1 Brons (DJ18) i Planke Cup, Norge.

1 Silvermedalj (Senior), Hasseröder Cup, Wernigerode (Tyskland).

1 guld och en silvermedalj i Smögen Cup.


Med alla dessa resultat inspelade , tillsammans med alla härliga människor man fått arbeta med, supportrarna som stöttat oss och så klart dessa fantastiska tjejer så är det svårt att inte fälla en tår av glädje och konstatera att vilka fantastiska säsonger det varit i den grönvita familjen.


Tack alla återigen för dessa underbara säsonger i Damseniorgruppen!


”Mot nya mål och utvecklingsmöjligheter”


/ Micael Svensson

  (Coach M)


Dam Div 2: Avslutade med seger och tog fjärdeplatsen i serien
2018-03-25 22:32
Fristad GOIF dam div 2 avslutade med härlig seger, borta mot Landvetter IBK, och slutade därmed fyra (som nykomling) i serien.
Fristad GOIF Green Finest dam division 2 avslutade säsongen på allra bästa sätt , detta när man bortaslog Landvetter IBK i sista seriematchen med 5-4.
Eftersom ytterligare tre poäng spelades in på kontot så hamnade man som nykomling i serien på en fin fjärde plats säsong 2017/2018.
Ett klart godkänt betyg och faktiskt hade man till och med me lite flyt kunnat tagit en medaljplats. Detta då det fanns matcher som man uddamålsförlorade och matcher som man med lite mer effektivitet hade kunnat vinna.
Så med detta i tankarna får vi verkligen applådera våra utvecklingstjejer till deras härliga säsongsinsats.

Bild: Leif Andersson, SportyPix

Matchen mot Landvetter IBK blev en match som böljade mycket i början och det var både lite stressigt men också svårspelat på parketten.
Slutdelen är riktigt bra av Fristad GOIF och många fina spelkombinationer visades upp. 
Tyvärr så satt inte bollen alltid där man ville , i nät bakom motståndarnas målvakt, men man skapade mycket och hade hela tiden den starka offensiven med sig.
I sista perioden var det också mycket närkamper och många dueller ute på banan och stundtals lite för hårt spel.
Men Fristad GOIF vägrade att vika ner sig och detta blev ett  av segervapnen ihop med dagens slit och kämparanda. 

Backen Josefin Åhman genomförde matchen på ett grymt starkt sätt och lagets lagkapten måste få beröm för detta. Hon stod för massor utav fina brytningar i matchen och många vunna dueller.
Vendela Bjelkholms uppoffrande , och alltid lika löpstarka, spel gav idag fin utdelning och hon inkasserade fina 2+1 på kontot. Och Vendela hade också bud på ännu mer. En stark och stabil insats i matchen från denna energiknippe.

Fristad GOIF utveckling tackar också extra Patrik Jogeland som för dagen var den ledare som var med och stöttade upp och coachade tjejerna hela matchen igenom, detta då Coach Micael också skulle vara på plats i Partille Arena i tid för kvalspelsmatch med Dam Div 1. 
Stort tack Patrik Jogeland som var med och bidrog till en härlig seger!


DAMER DIVISION 2 Göteborgsserien

Landvetter IBK - Fristad GOIF  4-5

PERIODSIFFROR: 1-1, 0-1, 3-3
SKOTTSTATISTIKEN: 19-28 ( 7-7, 6-11, 6-10)

Fristad GOIF Green Finest Stars
3 Stjärnor: I denna avslutande match för säsongen väljer vi att dela ut de tre stjärnorna till samtliga spelare idag. Detta då de verkligen alla visade upp att man ville ta hem de tre poängen i denna match och att man bara skulle ha fjärdeplatsen i serien.
Med styrka, slit, kämparanda, positivitet samt grön glädje gjordes detta möjligt!

Truppen mot Landvetter IBK:
Målvakt: Sara Ivarsson
Backar: Josefin Åhman, Amanda Holmstrand, Klara Wahlqvist, Elsa Hilltorp
Mittspelare: Vanilla Persgren, Rebecca Granberg, Ebba Sandbecker, Emilia Lundgren, Amanda Aho
Toppspelare: Emilia Klasson, Vendela Bjelkholm, Nathalie Töth


/Micael Svensson

Kvaldags: Ett lag fullt utav "trollkvinnor" väntar för Fristad GOIF
2018-03-15 15:30
Fristad GOIF Green Finest segrade i damernas division 1 Västergötland, och detta utan att ha tappat en enda poäng i serien.
Man var överlägsna även denna säsong i seriespelet och hade faktiskt när serien var slut hela 9 (!!) poäng ner till laget som kom på andra plats i tabellen (Tvåstad KIK).
Målskillnaden denna säsong landade på 123-38 , på spelade 14 matcher i serien, vilket utgör ett snitt på över 8 mål per match samt att man släpper mindre än 3 mål per match.
Fristad GOIF spelaren Julia Larsson vinner den totala poängligan i serien med 30 mål & 16 assist och toppforwarden i Fristad GOIF Alexandra Rysell Johansson blir årets skyttedrottning i damernas division 1 serie. (31 mål gjorda på 14 matcher)

Nu stundar kvaltider och ett förmodat fullsatt Fristadhall även denna gång (var så även förra säsongen, både i hemmamatchen mot Tvåstad KIK i serien och sedan också i kvalspelet.).
Kommer att bli över 300 personer på plats i Fristadhallen på lördag för att bevittna den första kvalmatchen till Allsvenskan mellan Fristad GOIF och starka Partille Wizards IBS, det är vi säkra på då nästan 300 biljetter redan är sålda som förköp.

"Trollkvinnorna" (med tanke på smeknamnet Wizards på föreningen)  från Partille är ett riktigt duktigt innebandylag och leds flitigt från bänken utav duktiga tränarna Magnus Håkansson och Elias Johannesson.
Laget har endast förlorat en enda seriematch under säsongen och vunnit 21 utav sina 22 spelade matcher. Man har gjort inte mindre än 154 mål i serien och släpp så lite som endast 53 stycken.
Och det är ett lag som faktiskt "trollbundit" både motstånd och publik under flera matcher, och vart överlägsna.
Att laget vart så extremt täta bakåt också har berott mycket på den fantastiska målvakten Cecilia Gullme , vilken när hon har en bra dag nästan är omöjlig att överlista. 
Framåt har laget en riktigt stark utpräglad målskytt i Camilla Molander samt offensivt starka Anna Ragnerius.
Sedan är spelfördelarna och de otroligt spelskickliga Jessica Allansson och Kristina Zimmerman väl värda att nämna. Dessa två betyder mycket för laget och besitter härliga innebandykunskaper.
Spelaren som sedan kan överraska ute på banan och verkligen blixtra till och göra det där lilla extra är Felicia Andersson, en spelare född 1998 som redan både tränat med och gjort matcher för Warberg IC i SSL.

Så det är ett lag fullt utav duktiga innebandyspelare som besöker Fristadhallen på lördag då starten på det Allsvenska kvalet startar.
Något som både är kul så klart men som också gör att våra Green Finest tjejer verkligen måste vara på topp för att kunna vinna en sådan här match.

För Fristad GOIF Green Finest del så har veckan startat riktigt bra med 3 träningspass redan, mycket folk på träningarna, bra tempo och en härlig inställning och vilja och energi hos alla. 
Något som har vart otroligt kul att se från sidan!
Den fantastiska spelskickliga Fristadbacken Anna Asplund har på träningarna fortsatt att stå i vägen för det mesta, och täcker verkligen allt. Kan nämnas att spelaren på 13 matcher (missat en match) i serien faktiskt har täckt inte mindre än hela 47 stycken skott. Så att läsa spelet, hamna rätt i bollbana och stå i vägen för motståndarnas avslut är något som spelaren med nummer 14 på ryggen verkligen kan. 

Men man kan både se och höra under passen i veckan att spelarna är på hugget och laddade för denna uppgift. En uppgift och ett mål man så klart haft med hela säsongen. Allt annat än en kvalplats hade ju faktiskt varit en miss i lagets beräkningar, och så klart var det lagets helhetsmål för seriespelssäsongen.

Det är två riktigt tuffa matcher som väntar för laget och även om det skulle bli vinst och avancemang efter dessa två matcher så är det tyvärr inte slut där. Då står ytterligare en runda på spel, finalrundan.
Så det är lång väg att varandra, en väldigt lång sådan, men en förmodligen också otroligt rolig sådan om man lyckas ta sig hela vägen.

Ett supporterstöd betyder ju lite extra i ett sådant här skede och det är viktigt att ni i Green Wall på läktarna gör ert allra bästa för att heja fram vårt lag, våra spelare och våra ledare till fina prestationer på lördag, sådant kan då vara en del i att leda laget hela vägen till Allsvenskan kanske.

Så nu hoppas vi att ni förbereder er, ladda med att både heja, klappa och ropa från läktarhåll på lördag, för då gäller det kvalmatch 1 i jakten på spel i en högre serie kommande säsong.

V Ä L K O M N A !

Fristadhallen , Lördag 17 Mars

Kvalmatch 1 i det Allsvenska kvalspelet Damer

Fristad GOIF - Partille Wizards IBS

MATCHSTART: 15:00

*OBS: Nästan 300 biljetter sålda i dagsläget. Kolla med vårt kansli hur det ser ut på biljettfronten. Kan finnas några platser extra att fylla under lördagen, men inget kan utlovas. Så tveka inte att köp din biljett i tid! 


/Fristad GOIF FanPage  (Genom Coach Micael)
Fristad GOIF avslutade med seger hemma mot Tvåstad KIK
2018-03-13 06:17
Fristad GOIF Green Finest, damer division 1, avslutade sitt seriespel hemma mot Tvåstad KIK, en match som man till slut segrade med 6-3 i.
Det kändes dock att det var en match som oavsett resultatet inte kunde flytta om positionerna på lagen i tabellen. Tvåstad KIK hade ingen chans att komma i kapp Fristad GOIF , vilka redan kunde fira seriesegern efter matchen mot Mullsjö AIS senast, men sedan hade bortalaget också skaffat sig en sådan stabil andraplats att det också var långt ner till plats 3 i tabellen.
Detta gjorde att det faktiskt mellan varven i matchen saknades en del glöd, energi och närkampsspel.

Fristad GOIF Green Finest försökte ändå både innan och under matchen jobba med att man faktiskt ville få till flera bra moment och lösningar, men det var svårt att få full fokus en dag som denna. Speciellt då man redan visste att lördagen den 17/3 startar kvalspelet till Allsvenskan, och där är man redan klara för spel i.
En seger för dagen var ändå till slut skönt att man i grönt spelade hem, detta då man då åter kunde lägga en förlustfri säsong bakom sig och gå obesegrade genom serien.

Senast Fristad GOIF förlorade en seriematch i högsta serien i Västergötland var faktiskt så långt tillbaka som 2016.02.21. Då var det faktiskt dagens motståndare Tvåstad KIK som i sin hemmahall, Idrottshuset i Vänersborg, besegrade Fristad GOIF med 7-4 och denna säsong då knep den tuffa kvalplatsen till Allsvenskan.

Dagens match i Fristadhallen och den avslutande seriematchen slutade till slut i seger med 6-3 till hemmalaget, detta efter det att Fristad GOIF varit det bättre laget under period 1 och period 2 men där sedan motståndarlaget var de som var offensivt mest farliga under den sista perioden.

I hemmalaget prisade spelaren Clara Borgare för sina insatser och fick ta emot matchens bästa spelare priset.
Även Alexandra Rysell Johansson och backen Anna Asplund stod för klart godkända insatser under matchen.

Några saker vi också måste nämna nu när seriespelet är över är att :

*Fristad GOIF Green Finest släpper in minst mål i seriespelet.
*Fristad GOIF Green Finest gör flest mål i seriespelet, med ett snitt på hela 8,5 mål per match.
*Julia Larsson, spelaren med nummer 81 på ryggen, vinner årets poängliga i serien (30+16).
*Alexandra Rysell Johansson vinner årets skytteliga med sina totalt 31 gjorda mål i serien.
*Anna Asplund & Julia Larsson kommer två i säsongens assistliga i serien, detta med sina 16 assist vardera.

DAMER DIVISION 1 VÄSTERGÖTLAND

Fristad GOIF - Tvåstad KIK   6-3

Periodsiffror: 2-0, 2-0, 2-3
Skottstatistiken: 28-33  (8-8, 11-10, 9-15)
Tagna avslut i täck/Utanför: Totalt = 19 stycken
(Endast Fristad GOIFs räknade)
Täckta skott i egen zon: 8st, 8st, 7st

Fristad GOIF Green Finest Stars:
3 Stjärnor: Clara Borgare
2 Stjärnor: Anna Asplund
1 Stjärna: Alexandra Rysell Johansson

Matchfakta:

PERIOD I

10:33 1-0 Jennifer Lundgren assist  - 
16:19 2-0 Julia Larsson assist Moa Gregorson

PERIOD II

03:10 3-0 Sara Claesson assist Ebba Hjalmarsson
19:44 4-0 Sara Claesson assist Lisa Öhrström

PERIOD III

00:15 4-1 TVÅSTAD KIK
02:23 5-1 Jessica Ljungqvist assist  -
02:39 U2 Tvåstad KIK  (Slag)
06:20 5-2 TVÅSTAD KIK
11:45 6-2 Julia Larsson assist Anna Asplund
13:36 U5 Fristad GOIF  (Spel med otillåten hög klubba)
18:06 6-3 TVÅSTAD KIK  (Spel Fristad i BP 4-5)/Fristad GOIF FanPage 
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från sektionen
Innebandy - Start, 07/03 11:31 
Innebandy - Start, 05/03 09:34 
Innebandy - Start, 31/12 09:08 
Innebandy - Start, 06/11 11:32 
Innebandy - Start, 13/10 11:33 
Nyheter från föreningen
 
Huvudpartners
Guldpartners
Silverpartners
Facebook
Instagram
Hitta till oss