Så många som möjligt, så länge som möjligt

Välkommen till vår webshop för Intersport

För att kunna beställa varor så att det tillfaller Fristad GoIF lojalitetsbonus så klicka på följande länk

Det finns 2 sätt att ansluta sig till Club Intersport + föreningskoppling:

1. Första gången så behöver ni skapa ett konto hos Intersport (görs via länken) om ni redan har ett konto så behöver ni göra en koppling mot Fristad GoIF för att vi skall få lojalitetsbonus.

2. När ni gör en Webbeställning, så är en ruta för ”föreningsanslutning” förkryssad, så där kopplas man vidare direkt till anslutningssidan

Information från Intersport om beställning av klubbkläder
2019-04-23 14:22

Hallå där Fotbollsspelare i en Intersportförening.

Nu är fotbollen verkligen på gång att starta för både stora och små spelare. Därför vill vi påminna er om att beställa era klubbkläder innan vi gör nästa summering den 30de April.

Så här går det till:

Gå in på www.intersport.se  välj ”Team” upp till höger, välj därefter ”Till er förening”. (en hel föreningar har även direktlänk från resp förenings hemsidor).

Gör er beställning på Webben, fyll i ev namn och initialer. Gå till kassan och betala. (det är förskottsbetalning som gäller, och ingen returrätt på varor med föreningsnamn och med personliga namn/initialer. Men genom Intersports samarbete med betalningstjänsten ”Klarna” kan ni ändå få lite längre betalningstid.)

Provkollektion på föreningskläderna finns längst ner till höger i Knallelandsbutiken, och är tillgängliga under alla våra öppettider (glöm ej att hänga tillbaka proverna på rätt plats, så även fler kan hitta rätt.) Notera gärna vilka storlekar mm ni provar på ”kom ihåg” talongen, som finns i butiksstället.

Vi summerar beställningarna den 14:e samt ”sista” varje månad. Leveransbesked via SMS kommer ca 2-3 veckor senare. Avhämtning sker oftast i Knallelandsbutiken.

PS: I samband med er Webbeställning så kan ni också ansluta ert Clubkort till er förening, ex  ”Club Intersport/Sjömarkens IF”, och ge er förening  3% i bonus på det ni handlar på Intersport Sverige. ( dock ej Webordrar som räknas som ett föreningsköp).

Borås 2019-04-23

Anders Persson & Tony Johansson

Intersport webshop
2018-11-29 11:14

Intersport ny idrottsleverantör i fotboll

Efter Team Sportias konkurs är Intersport vår nya leverantör av idrottsmaterial och klubbprofil fotboll.

Inför våren 2019 kommer alla klubbeställningar/betalningar göras på webben.  Samma priser kommer alltid att gälla på klubbkläderna, inga nedsatta priser eller kampanjer på dessa varor.

Beställningar 1-14 resp. 15-31 i månaden samlas ihop och leverans sker en vecka till tio dagar efter avslutad period. För leverans innan jul krävs beställning senast 30/11.

Intersport Webshop hittar du på föreningens hemsida där även mer info och länk till beställningen finns.

Julklappsdagar kommer separat och gäller således inte vår klubbprofil.