Så många som möjligt, så länge som möjligt

Välkommen till vår webshop för Intersport

För att kunna beställa varor så att det tillfaller Fristad GoIF lojalitetsbonus så klicka på följande länk

Det finns 2 sätt att ansluta sig till Club Intersport + föreningskoppling:

1. Första gången så behöver ni skapa ett konto hos Intersport (görs via länken) om ni redan har ett konto så behöver ni göra en koppling mot Fristad GoIF för att vi skall få lojalitetsbonus.

2. När ni gör en Webbeställning, så är en ruta för ”föreningsanslutning” förkryssad, så där kopplas man vidare direkt till anslutningssidan

Intersport webshop
2018-11-29 11:14

Intersport ny idrottsleverantör i fotboll

Efter Team Sportias konkurs är Intersport vår nya leverantör av idrottsmaterial och klubbprofil fotboll.

Inför våren 2019 kommer alla klubbeställningar/betalningar göras på webben.  Samma priser kommer alltid att gälla på klubbkläderna, inga nedsatta priser eller kampanjer på dessa varor.

Beställningar 1-14 resp. 15-31 i månaden samlas ihop och leverans sker en vecka till tio dagar efter avslutad period. För leverans innan jul krävs beställning senast 30/11.

Intersport Webshop hittar du på föreningens hemsida där även mer info och länk till beställningen finns.

Julklappsdagar kommer separat och gäller således inte vår klubbprofil.

Sponsorer F07