Så många som möjligt, så länge som möjligt

Välkommen till våra webshopar för klubbkläder mm

Intersport
För att kunna beställa varor så att det tillfaller Fristad GoIF lojalitetsbonus så klicka på följande länk

Det finns 2 sätt att ansluta sig till Club Intersport + föreningskoppling:
1. Första gången så behöver ni skapa ett konto hos Intersport (görs via länken) om ni redan har ett konto så behöver ni göra en koppling mot Fristad GoIF för att vi skall få lojalitetsbonus.
2. När ni gör en Webbeställning, så är en ruta för ”föreningsanslutning” förkryssad, så där kopplas man vidare direkt till anslutningssidan

Klubbhuset
Du hittar våra klubbkläder på: https://klubbhuset.com/sv-se/foreningarklubbshop/fristad-goif/ och vill du hitta något i övrigt sortiment så går du till https://klubbhuset.com/sv-se/sortiment/
Du kan handla online och då följer du instruktioner när du går till varukorgen, du kan också handla vissa saker direkt i Klubbhusets butik i t ex Gbg.

Sammarbetslag Fristad/Sparsör/Borgstena (FSB)
För att beställa med vår gemensamma logga behöver man gå in på Webshop Fristad/Sparsör/Borgstena (FSB) för att få rätt logga.

Information från Intersport om beställning av klubbkläder
2019-04-23 14:22

Hallå där Fotbollsspelare i en Intersportförening.

Nu är fotbollen verkligen på gång att starta för både stora och små spelare. Därför vill vi påminna er om att beställa era klubbkläder innan vi gör nästa summering den 30de April.

Så här går det till:

Gå in på www.intersport.se  välj ”Team” upp till höger, välj därefter ”Till er förening”. (en hel föreningar har även direktlänk från resp förenings hemsidor).

Gör er beställning på Webben, fyll i ev namn och initialer. Gå till kassan och betala. (det är förskottsbetalning som gäller, och ingen returrätt på varor med föreningsnamn och med personliga namn/initialer. Men genom Intersports samarbete med betalningstjänsten ”Klarna” kan ni ändå få lite längre betalningstid.)

Provkollektion på föreningskläderna finns längst ner till höger i Knallelandsbutiken, och är tillgängliga under alla våra öppettider (glöm ej att hänga tillbaka proverna på rätt plats, så även fler kan hitta rätt.) Notera gärna vilka storlekar mm ni provar på ”kom ihåg” talongen, som finns i butiksstället.

Vi summerar beställningarna den 14:e samt ”sista” varje månad. Leveransbesked via SMS kommer ca 2-3 veckor senare. Avhämtning sker oftast i Knallelandsbutiken.

PS: I samband med er Webbeställning så kan ni också ansluta ert Clubkort till er förening, ex  ”Club Intersport/Fristad GoIF”, och ge er förening  3% i bonus på det ni handlar på Intersport Sverige. ( dock ej Webordrar som räknas som ett föreningsköp).

Borås 2019-04-23

Anders Persson & Tony Johansson