Så många som möjligt, så länge som möjligt

Välkommen till Fristad GoIF
Fristad GoIF erbjuder dig

Fotboll, Innebandy, Spinning och Gympa
Gå till "Kontakta oss" för att se hur du kan komma i kontakt med oss.

Fristad GoIFs övergripande policy:

• Vi verkar för ett gott kamratskap och motarbetar aktivt mobbning.
• Vi har en lokal förankring.
• Vi verkar för en god förenings- och laganda.
• Vi utvecklar goda spelare och ledare.
• Vi får alla samma utrymme i vår förening, oavsett kön och ålder.
• Vi uppmuntrar spelare och ledare att vara verksamma i flera idrotter, därför arbetar vi aktivt för ett gott samarbete mellan våra sektioner.
• Vi verkar för en stark ungdomsverksamhet som skapar förutsättning för en god seniorverksamhet.
• Vi vill vinna med ödmjukhet och Fair play, därför uppträder vi alltid juste mot medspelare, motståndare, domare och ledare.
• Vi verkar för en drogfri miljö/livsstil, både bland spelare och ledare.

Om du vill bli medlem i vår förening så kan du klicka här!
25% rabatt Intersport 14-18 augusti
2019-08-08 08:40
Intersport erbjuder alla medlemmar 25% på allt i butiken (dock ej cyklar, presentkort elektronik, föreningskläder/teamkläder eller beställningsvaror) 14-18 augusti.

Tag med mejlet till någon av butikerna eller använd rabattkoden Förening25 på intersport.se för att få rabatten.

Varmt välkomna hälsar Intersport

Stort grattis Barbro på födelsedagen
2019-06-18 21:29
1954 var det en kall sommar medeltemperaturen var 15 grader. Mc Donalds och Burger King etablerades.
Frölunda var tillbaka till Göteborgsserien klass 1 som man vann överlägset.

Den 18 juni var en fredag och då har man sovit i 7,914 dagar eller 22 år, den person som är född denna dagen är 23 741 dagar eller 65 år.

Det var denna dagen som även Barbro föddes. Ni har nog alla träffat Barbro någon gång på Heden eller i Fristadhallen. Antigen på någon match, träning, kansliet eller på något av våra evenemang.

Idag är det Barbros dag, hon fyller år och vi önskar henne en riktigt trevlig dag.

Grattis på bemärkelsedagen önskar

Årsmöte söndag 16/6 kl 20:00
2019-06-13 11:37
Påminner om föreningens årsmöte på söndag 16/6 kl. 20:00. Ni vet väl att det är ett av föreningens viktigaste möten - varmt välkomna!
Fristad GoIFs styrelse
Årets Pridetåg lördag 29 juni 2019
2019-06-07 09:53

Nu är det dags att anmäla sig till årets Pridetåg, den 29 juni!

Se inbjudan.

Direktlänk till anmälan

Välkomna

Västra Götalands Idrottsförbund / SISU Idrottsutbildarna

Fotbollsskola 2019!
2019-05-28 12:30
I åtta år har vi genomfört fotbollsskolan med lyckat resultat och vi vill åter igen bjuda in till härliga förmiddagar på HedenIP. Du som går i förskoleklass upp till årskurs 6 är varmt välkommen att starta ditt sommarlov på Heden IP måndag – onsdag den 17–19 juni.

ALLA är välkomna oavsett om du spelar fotboll i Fristad GoIF eller inte. Vi hoppas att så många som möjligt vill vara med och skratta, leka och spela fotboll med oss!

Barnen kommer att delas upp i åldersgrupper, där vi i 3 timmar varje förmiddag gör olika fotbollsövningar, spelar fotboll och leker. Vi börjar klockan 8:00 och håller på till ca klockan 11:00 då räknar vi in tid för dusch.

Ledarna i grupperna kommer att vara ungdomar från Fristad GoIF:s äldre lag och alla kommer ha genomarbetade träningsprogram för att det ska passa alla barn. Det viktigaste är att alla ska ha roligt, och att övningar samt lekar anpassas efter gruppen och dess önskemål.

Vi rekommenderar att ni tar med en frukt eller en liten smörgås för att fylla på med energi under den lilla pausen i mitten utav passet, samt vattenflaska.

Ni som tillbringar dagarna på fritids på Asklandaskolan eller Gula skolan kommer få hjälp med att ta er till samt från Hedenav fritidspedagoger, bortsett från studiedagen den 17/6.

Självklart är dagarna helt utan kostnader!

För redan aktiva medlemmar i Fristad GoIF

* Gå in på fristadgoif.se välj i menyn Anmälan till grupp
* Fyll i din mailadress som är kopplad till barnet i SportAdmin, en engångskod skickas till dig.
* Fyll i engångskoden, välj deltagare och klicka på Fotbollssskola, välj den grupp som stämmer med årskurs för ditt barn.
* Reservera en plats
* Klicka i rutan för att acceptera köpvillkoren och sedan genomför bokningen

För icke aktiva medlemmar

* Gå in på fristadgoif.se, klicka på Uppdatera uppgifterunder ny medlem i menyn.
* Fyll i formuläret, ett för varje barn om du vill anmäla fler. Glöm inte skriva i allergi.
* Klicka sedan på nästa steg och följ det som står.
Till sist följer anvisningarna för redan aktiva medlemmar ovan.

Om ni har frågor eller annat maila fotbollskola@fristadgoif.se Dock mottar vi inte anmälningar där, med hänvisning till GDPR.

Anmälan sker senast 6 juni!

Vi ses på Heden!

Fotbollssektionen Fristad GoIF