Så många som möjligt, så länge som möjligt

Välkommen till Fristad GoIF
Fristad GoIF erbjuder dig

Fotboll, Innebandy, Spinning och Gympa
Gå till "Kontakta oss" för att se hur du kan komma i kontakt med oss.

Fristad GoIFs övergripande policy:

• Vi verkar för ett gott kamratskap och motarbetar aktivt mobbning.
• Vi har en lokal förankring.
• Vi verkar för en god förenings- och laganda.
• Vi utvecklar goda spelare och ledare.
• Vi får alla samma utrymme i vår förening, oavsett kön och ålder.
• Vi uppmuntrar spelare och ledare att vara verksamma i flera idrotter, därför arbetar vi aktivt för ett gott samarbete mellan våra sektioner.
• Vi verkar för en stark ungdomsverksamhet som skapar förutsättning för en god seniorverksamhet.
• Vi vill vinna med ödmjukhet och Fair play, därför uppträder vi alltid juste mot medspelare, motståndare, domare och ledare.
• Vi verkar för en drogfri miljö/livsstil, både bland spelare och ledare.

Om du vill bli medlem i vår förening så kan du klicka här!
Kärt återseende - RestaurangChansen
2018-09-06 09:24
Kära Fristad GoIF:are,

Efter ett litet uppehåll kommer nu ett kärt återseende, vi återgår till att sälja RestaurangChansen som gemensam föreningsaktivitet då ni är många som förordat det. Det blir som vanligt ett häfte per år och hushåll.

RC börjar på hösten och därför behöver vi haka på det nu. Vi har denna gång valt att tänka digitalt & miljövänligt och satsar på den digitala versionen av häftet istället för pappersformat.

I början av oktober kommer alla hushåll få ett utskick som innehåller en kod samt information om hur man går tillväga för att aktivera ett digitalt häfte. Vill du veta mer redan nu så surfar du in på www.restaurangchansen.se och kikar under ”RC-appen”.

Tillhör du inte ”app-generationen” så har du säkert barn eller barnbarn som älskar att få hjälpa till med det – det är deras spelplan och de visar dig gärna :-)

Priset är 260 kr/st och det innehåller många bra erbjudande som gäller i ett år. (till oktober 2019)

Oerhört stort tack för er insats och tålamod

Tack för årets Hedendag!!
2018-09-05 11:02
Tack alla besökare, fotbollsspelare, domare och funktionärer/föräldrar för årets Hedendag!

Serie C, lott nr 39 (gul lott) är inte hämtad efter dragningen - vinsten är en stor kartong med Ahlgrens bilar. Välkommen att hämta den på kansliet, tag med din lott!

Vi syns igen nästa år - välkomna!
Vi söker spinningledare
2018-08-20 09:53
Föreningen söker spinningledare till våra pass i Hedahallen nu i höst!
Vi är tyvärr alldeles för få för att driva verksamheten vidare ........

Tveka inte att kontakta kansliet du som kan/vill vara med som ledare!

Fristad GoIFs kansli
kansli@fristadgoif.se

Terminsavgifterna i Fristad GoIFs motionssektion
2018-08-14
Avgifter motionssektionen 2018
Träningsavgift/terminsavgift erläggs varje termin
Medlemsavgift betalas 1 gång/år, systemet känner av om du betalade medlemsavgiften i våras.

Du som tränar i Fristad GoIFs motionssektion - klicka dig in för att  boka och betala här.

Ingen betalning som tidigare till vårt bankgiro utan endast via kort.  Detta underlättar avsevärt föreningens administration av alla olika grupper och verksamheter.

Mer info om våra olika aktiviteter i motionssektionen se motion-start på vår hemsida!

Fristad GoIFs styrelse via kansliet
kansli@fristadgoif.se

Prideparad - Lördag den 30/6 kl 18:00
2018-06-29 23:36
Nu till helgen är det dags för Prideparad i Borås. Om det är någon från föreningen som kommer att gå så ta gärna på era föreningskläder. Samling 17:00 i Knalleland, marschen startar 18:00. Idrottsrörelsen samlas under SISU:s paroll

Från Borås Pride programblad 2018

" - Välkommen till den tredje upplagan av Borås Pride! Likt tidigare år går vi under parollen ’bryt dig fri från normer’. Det är skadliga sociala normer som inte låter oss vara oss själva, som begränsar oss, som vi arbetarför att krossa. Det är en ständig kamp. Normer kring bland annat hudfärg, språk, funktionsvariation, identitet, sexualitet, tro. Det är när vi går samman som vi kan utföra underverk och vi hoppas att ni vill gå med oss."

Nyheter från vår verksamhet
Fotboll F09, 21/09 20:02