Så många som möjligt, så länge som möjligt

Välkommen till Fristad GoIF
Fristad GoIF erbjuder dig

Fotboll, Innebandy, Spinning och Gympa
Gå till "Kontakta oss" för att se hur du kan komma i kontakt med oss.

Fristad GoIFs övergripande policy:

• Vi verkar för ett gott kamratskap och motarbetar aktivt mobbning.
• Vi har en lokal förankring.
• Vi verkar för en god förenings- och laganda.
• Vi utvecklar goda spelare och ledare.
• Vi får alla samma utrymme i vår förening, oavsett kön och ålder.
• Vi uppmuntrar spelare och ledare att vara verksamma i flera idrotter, därför arbetar vi aktivt för ett gott samarbete mellan våra sektioner.
• Vi verkar för en stark ungdomsverksamhet som skapar förutsättning för en god seniorverksamhet.
• Vi vill vinna med ödmjukhet och Fair play, därför uppträder vi alltid juste mot medspelare, motståndare, domare och ledare.
• Vi verkar för en drogfri miljö/livsstil, både bland spelare och ledare.

Om du vill bli medlem i vår förening så kan du klicka här!
Spännande innebandyhelg!
2019-02-13 20:13

Äntligen kommer den tid på året då man som Fristadsupporter tenderar att pendla mellan hopp och förtvivlan. Visst kan resultaten gå emot och påverka humöret under höstens serielunk men det är under andra halvan av februari och mars som serier och kvalspel avgörs. Vem kan glömma bortamatchen mot Tvåstad när damerna avgjorde serien och gick till kval för första gången eller herrarnas succékval förra året.

Nu till helgen är det dags igen när både herr och dam har viktiga matcher inför fortsättningen. På lördag tar herrarna emot Alingsås hemma i Fristadshallen i en match som kan bli direkt avgörande för vilket lag som får spela i ettan även nästa år. Läget i laget ser dock bra ut och att vi är starka hemma visade killarna i förra omgången när de slog Varla och tog sig över det förhatliga kvalstrecket.

Sen på söndag är det dags för seriefinal borta mot Fagerhult när damerna gör upp om vilket lag som får spela allsvenskt kval senare i år. Visserligen återstår det många matcher innan serien är avgjord men jag har svårt att se hur något av dessa lag ska kunna tappa poäng i resterande matcher. Ska bli intressant att se om damerna lyckas få stop på Sara Anteryd och förblir obesegrade även i år.

Hur som helst så törs jag lova att ni som tar er till Fristadshallen på lördag klockan 14.00 och/eller till Habo sporthall på söndag klockan 16.00 inte kommer bli besvikna. Tror båda matcherna blir riktigt jämna och spännande tillställningar men sticker ut hakan och tror att vi till slut står som vinnare både på lördag och söndag. Personligen tänker jag vara på plats vid båda tillfällena för att heja fram våra gröna krigare/amazoner och jag hoppas att vi ses då för lagen är värda allt stöd de kan få.

Magnus Bergenholtz

Ordförande innebandysektionen

Fristad GoIF Tygers

2019-01-21 14:20
Avgifter motionssektionen våren 2019
Träningsavgift/terminsavgift erläggs varje termin
Medlemsavgift betalas 1 gång/år, betalas av alla nu i vår.

Du som tränar i Fristad GoIFs motionssektion - klicka dig in för att  boka och betala här

Ingen betalning som tidigare till vårt bankgiro utan endast via kort.  Detta underlättar avsevärt föreningens administration av alla olika grupper och verksamheter.

Mer info om våra olika aktiviteter i motionssektionen se motion-start på vår hemsida!

Fristad GoIFs styrelse via kansliet
kansli@fristadgoif.se
Föreläsning om barns liv på nätet
2019-01-15 08:37
Fokus på föreläsningen är att förekomma brottsutsatthet genom att utbilda om barns liv på nätet, vad gäller risker och hur de kan skydda sig.

Det är avgörande att vuxna känner till hur nätet ser ut för barn och unga idag för att kunna prata om risker och göra det enkelt för barn att berätta om något händer.

Begränsat antal platser på respektive tillfälle, 3 tillfällen i februari.
Föreläsningen är kostnadsfri.
Anmälan görs på boras.se/foralder
Motion - Start
Verksamhet i motionssektionen våren 2019
2019-01-04 09:46, Motion - Start

FOLKHÖGSKOLANS GYMNASTIKSAL

Boxdance kl 19:00-20:30, måndagar med start 7 januari

Box med handskar och mitsar  kl 19:00-20:30, onsdagar med start 9 januari

Zumba kl 19:00-20:30, tisdagar och torsdagar med start 8 resp. 10 januari

HEDAHALLEN

Gympa  kl. 20:00-21:00, måndagar med start måndag 14 januari

Medlemsavgift 150kr/år, betalas en gång/år.

Träningsavgift för att utöva någon aktivitet en till tre eller fler ggr/vecka tillkommer.

Kostnad 250:-/aktivitet per vecka under en termin.

Bokning/betalsystemet startas upp under vecka 2 och länk till bokningssidan finns här

Resultat från Marschallpromenaden 28/12
2019-01-02 11:13

Rätt rad vuxna                X 2 X, 1 X 1, X 2 2, 2 1 2, Ja Nej Ja Nej Ja

Skiljefrågan                     327 gem

Vinnare vuxna med 17 rätt

1:a pris                              Magnus Bergenholtz, Frufällan

Vinnare vuxna med 16 rätt

2:a pris                              Charlotte Lorén Lundgren Lomma

3:e pris                              Johan Lundgren Lomma

Övriga vinnare med 16 rätt fårSverigelott

Helen Eriksson Fristad, Fredrik Loren Sparsör, Lars Loren Borgstena, Ingvar Svensson Fristad och Julia Eriksson Fristad

Skiljefrågan                     326 gem gissade Thomas Friden och Magnus Berntsson, båda vinnare från Fristad

Vinnare barn genom lottdragning

Julius Evertsson Bredared, Ingrid Lengberg, Melvin Bengtsson, Jolme Ragnarsson, Kalle Älvebrandt, Engla Sundgert, Ellen Johansson och Tyra Jerström alla Fristad

160 vuxna och 95 barn startade, vinnarna meddelas via post.

Stort tack alla för 2018 års Marschallpromenad och välkomna tillbaka!

Nyheter från vår verksamhet
Fotboll P11, 15/02 16:38