Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Fristad GoIF
Så många som möjligt, så länge som möjligt

Välkommen till Fristad GoIF
Fristad GoIF erbjuder dig

Fotboll, Innebandy, Spinning och Gympa
Gå till "Kontakta oss" för att se hur du kan komma i kontakt med oss.

Fristad GoIFs övergripande policy:

• Vi verkar för ett gott kamratskap och motarbetar aktivt mobbning.
• Vi har en lokal förankring.
• Vi verkar för en god förenings- och laganda.
• Vi utvecklar goda spelare och ledare.
• Vi får alla samma utrymme i vår förening, oavsett kön och ålder.
• Vi uppmuntrar spelare och ledare att vara verksamma i flera idrotter, därför arbetar vi aktivt för ett gott samarbete mellan våra sektioner.
• Vi verkar för en stark ungdomsverksamhet som skapar förutsättning för en god seniorverksamhet.
• Vi vill vinna med ödmjukhet och Fair play, därför uppträder vi alltid juste mot medspelare, motståndare, domare och ledare.
• Vi verkar för en drogfri miljö/livsstil, både bland spelare och ledare.


Om du vill bli medlem i vår förening så kan du klicka här!
Fina erbjudanden från vår samarbetspartner!
2019-12-12 08:31

”Missa inte julklappsdagar hos vår samarbetspartner Intersport 11–15 december. Passa på att handla sport och sportmode från välkända varumärken - just nu med minst 25% rabatt på allt. Ge bort sport i jul! Välkommen till din närmsta Intersportbutik eller intersport.se

 

*Erbjudandet gäller 11–15 december på ord.pris, dock ej på cykel, presentkort, elektronik, föreningskläder/teamkläder eller beställningsvaror.


Glöm inte att meddela i butik att du är medlem i Fristad GoIF för då räknas köpet in i föreningens bonus som stöttar föreningen. 

Fotboll - Start
Ny herrtränare presenterad!
2019-11-29 08:40, Fotboll - Start
Ny tränare presenterad.
Efter en stor framgång med uppflyttning är Fristad åter i div 4 och ny huvudtränare är rekryterad i Johan Lundwall från grannklubben Sparsör som efterträder Andreas Holmén och Fredrik Svanlund.

Ejecupen - innebandycup för barn födda 2012
2019-11-28 11:39
Traditionsenligt genomförs i Fristadhallen runt månadsskiftet november/december Ejecupen till minne av Eje Fälth - i år söndag 8 december.

Glädjande nog har vi lika många flicklag som pojklag och totalt 12 lag som spelar innebandy 3 mot 3 på liten plan på söndagen. 

Vi hälsar alla deltagande lag samt publik välkomna, kiosken är öppen med hamburgare, korv och bröd, kaffe mm.

Bifogat finns spelordningen - varmt välkomna!

Innebandy - Start
Seger i bottenmötet mot Röke!
2019-11-25 10:41, Innebandy - Start
Söndag. Match i borgen och det var ett Fristad som var piskat att vinna för att inte hamna sist och bli cementerade i botten.

Det var ett skadedrabbat Fristad som skulle ta emot Röke IBK i Fristadhallen. Och killarna tog sig an uppgiften med bravur.

Första perioden började i ett snabbt tempo och efter ett felpass av gästerna så vinner Fristad bollen högt i banan och då förvaltar den hårt arbetande Mattias Karlsson en fin pass från Axel Malmgren och knackar in en backhand vid stolproten och drömstarten är ett faktum.

Fristad fortsätter att trumma på och är väldigt dominerande i första perioden och lagets poängkung Viktor Back hinner med att hänga två innan perioden är över.

Första perioden slutar 4-1 till Fristad och ska man summera den - så är det en rättvis ledning i en väldigt böljande matchbild.

Skotten 9-4 till Fristad.

Andra perioden börjar faktiskt med en rejäl press från gästerna och det kändes som att killarna satt kvar i omklädningsrummet, Slarviga passar och halvhjärtat jobb i presspelet gjorde att Röke fick in en boll och hade faktiskt bud på fler.

Men matchbilden ändrades och Fristad tog sig i kragen och spelade upp sig ju längre perioden fortskred.

Fristad fick en solklar straff som Viktor Back lägger, och gör allt rätt - förutom att göra mål.

Bollen seglar retfullt över ribban och Röke hänger fortfarande med resultatmässigt.

Alfons Svensson gör snyggt 5-2 efter att en av våra killar gått in och utdelat en fullständigt briljant tackling - axel mot axel som domarna (helt rätt) släpper och Alfons snor bollen och löper sig fri och sätter den säkert bakom den duktige Bortakeepern.

Pausvila och 16-6 i skott till Fristad.

Sista perioden var svängigare än en Let´s Dancefinal och killarna trummar komfortabelt hem en skön trea och kan nu blicka framåt mot nästa match på lördag.

Tredje perioden slutar 4-2 och vi kan bland annat gratulera Simon Krantz som gör sitt första mål i den Gröna tröjan.

Det är många som gör en väldigt bra match idag och priset som Matchens Lirare går till den för dagen helt Omutlige Erik Johansson som var briljant i det defensiva arbetet och gjorde så att Rökes offensiv hade stora problem.

Även Max i målet stod för en bra match och vi kan stoltsera med att vi har grymma burväktare i föreningen.

Skoj med storpublik på ca 250 personer, välkomna åter på lördag den 30 November kl 17.00 då Munka Ljungby kommer på besök.


Innebandy Herr
Roadtrip till Mölndal härnäst!
2019-11-12 14:16, Innebandy Herr
Håller Fristad koll på Zorrokungen David Siitonen (sittandes på bänken med klubban)?
Imorgon onsdag den 13/11 spelar Fristads herrlag bortamatch i div 1 mot Mölndal även kallat "The Brunkers". 

Hemsidan fick ett snack med Tobias Ragnarsson en av tränarna hur han ser på matchen och hur läget är i laget efter en vinst senast och en välbehövlig sådan, ny viktig match mot Mölndal,  båda mötena ifjol innebar förlust (7-5 borta och 5-8 hemma). Vad behöver ni höja för att slå dem i år?TR:  -Ja det var såklart oerhört viktigt för oss att äntligen få vinna, nu ska vi göra allt vi kan för att spinna vidare på det spåret. Mölndal är alltid tuffa att möta och som de flesta vet så har de ju redan spetsat till ett redan starkt och skickligt lag.Så det kommer såklart bli en tuff match för oss men vi kan bara fokusera på vårt spel och vi vet att vi kan matcha vilket lag som helst på en bra dag, och det ska vi se till att ha imorgon Onsdag.

Har ni full trupp eller har ni några skador eller sjukdomar?

TR: 
Tobias Krafve som fick en smäll förra matchen, men ska förhoppningsvis inte vara något långvarande. Sen har även vår målvakt Max gått och blivit sjuk och Jesper Fälth ska bli pappa närsomhelst som gör att han behöver stanna hemma såklart samt långtidsskadade Jonas Similä, annars ska vi nog ha de flesta tillgängliga hoppas jag. 

Vem eller vilka i laget har sett heta ut det senaste?

TR: 
Jag tycker hela laget har sett väldigt taggade ut sen vår vinst senast, men måste jag välja ut någon speciell skulle jag väl säga Hugo och Alfons. Två riktigt talangfulla och poängglada spelare som fick göra varsina mål senast och har känts väldigt heta på träningarna så förhoppningsvis får dom även rassla lite nät på Onsdag. Kommer ni ha koll på Zorrokungen David Siitonen (bilden)  i Mölndal (2 mål och 2 assist ifjol på den matchen mot Fristad han var med ifjol)?


TR: Är väl alltid svårt att ha koll på en sådan skicklig spelare, men vårt främsta fokus lägger vi som sagt på oss själva och vi vet att vi har ett starkt försvarsspel som vi har visat upp i våra matcher så tanken är att vi ska stoppa hela Mölndal och inte bara deras individuellt skickliga spelare som dom har gott om. 


Tack Tobias och Lycka till på matchen!
Nyheter från vår verksamhet
Innebandy F06-07, 07/12 17:55 
Innebandy Herr, 06/12 12:53 
Innebandy Dam, 01/12 19:05 
Innebandy F06-07, 29/11 20:32 
Innebandy Herr, 29/11 13:52 
 
Huvudpartners
Guldpartners
Silverpartners
Facebook
Instagram
Hitta till oss