Så många som möjligt, så länge som möjligt

Välkommen till Fristad GoIF
Fristad GoIF erbjuder dig

Fotboll, Innebandy, Spinning och Gympa
Gå till "Kontakta oss" för att se hur du kan komma i kontakt med oss.

Fristad GoIFs övergripande policy:

• Vi verkar för ett gott kamratskap och motarbetar aktivt mobbning.
• Vi har en lokal förankring.
• Vi verkar för en god förenings- och laganda.
• Vi utvecklar goda spelare och ledare.
• Vi får alla samma utrymme i vår förening, oavsett kön och ålder.
• Vi uppmuntrar spelare och ledare att vara verksamma i flera idrotter, därför arbetar vi aktivt för ett gott samarbete mellan våra sektioner.
• Vi verkar för en stark ungdomsverksamhet som skapar förutsättning för en god seniorverksamhet.
• Vi vill vinna med ödmjukhet och Fair play, därför uppträder vi alltid juste mot medspelare, motståndare, domare och ledare.
• Vi verkar för en drogfri miljö/livsstil, både bland spelare och ledare.

Om du vill bli medlem i vår förening så kan du klicka här!
TV: Derby Fristad - Sparsör
2019-09-14 21:17

Fredagen den 13 september går till historien. Stort derby på Hedens IP mellan Fristad och Sparsör. Det bjöds både på förmatch, freestyle-artisterna Markus och Robin innanavspark. Grillen gick varm och kolbollarna serverades. Det var en match som hade allt, spänning, mål, glädje och en hög intensitet. Fristad drog det längsta strået och gick segrande ur matchen. Slutresultatet blev 6-4 och Fristad håller ifrån i toppen. Tack alla som kom på derbyt och skapade den inramning vi hoppades på.
Resultat Fristad - Sparsör 6-4
Publik: 597
Matchvärd: Aventi

Vänta tills filmen är slut för segersång

Föreningsdagar på Intersport 11-15/9
2019-09-09 13:29

Exklusivt erbjudande till alla våra medlemmar!

Den 11–15 september önskar vi alla medlemmar välkomna på exklusiva föreningsdagar hos vår samarbetsparter INTERSPORT! Som medlem får du 25% rabatt på allt i butiken*. Passa på att inhandla höstens jackor och allt för en ny härlig idrottssäsong.

Ta med den här inbjudan till någon av våra butiker eller visa upp den i din smartphone i kassan för att erhålla rabatten. Du kan också använda rabattkoden Förening25 på intersport.se.

Välkommen till din närmsta Intersportbutik eller intersport.se!

*Erbjudandet gäller 11–15 september på ord.pris, dock ej på cykel, presentkort, elektronik, föreningskläder/teamkläder eller beställningsvaror.

Intersporterbjudande v37.pdf » i

Derby Fristad GoIF - Sparsörs AIK
2019-09-03 08:25
Derby Fristad Sparsör
Fristads kamp om seriesegern fortsätter med ett glödhett derby mot Sparsör. Årets andra derby denna gång på Hedens IP.

Låt det bli en folkfest och ta tillfället i akt att komma fram till vår fina anläggning och skapa den stämningen och stödet som laget behöver.
Vad är inte bättre för en fotbollspelare än att springa in på planen med en fullsatt läktare, publikens stöd för laget, hurra ropen vid passet med stort P eller när skottet som sitter där det skall....

Tag med familjen fram och ladda upp med freestyle-artisterna Markus och Robin innan avspark. Det bjuds givetvis på pausunderhållning med match mellan våra yngre förmågor.
Självklart finns det grill för att stilla hungern på fredagskvällen.

Låt Heden bli grön, klä dig i något grönt för att skapa en skön inramning.

Till våra ungdomslag, samla laget och kom på matchen. Tag gärna matchstället på Er

Vi syns på Heden den 13 september
TV:Hedendan 2019
2019-09-01 23:40

Det är med en stolthet när man tänker tillbaka på gårdagen. Allt fungerade från början till slut, självklart fanns det något som inte gick enligt plan men det glömmer man fort bort.

Under dagen grillades det hamburgare, gräddades våfflor och kolbullar. Det bjöds på underbar fotboll i alla former. Årets upplaga innehöll 32 lag i Poffencupen (7 mot 7), 17 lag i Pellecupen (5 mot 5) och 28 lag i Peter Ahos minnescup där 5 och 6 åringar spelade 3 mot 3 med sarg.

Ett stort tack till ALLA deltagare, funktionärer, domare samt inte minst alla Ni besökare som gjorde att vi fick en fantastisk dag, att solen tittade fram gjorde ju inte saken sämre. Det är ALLA ni som gör att vi kan ha ett sådant här arrangemang.

Ni är alla välkomna tillbaka nästa år i månadsskiftet augusti / september.

Klas Jonsson

Välkomna till årets Hedendag lördag 31 augusti 2019
2019-08-26 17:37
Välkomna alla till årets Hedendag som i år bjuder på tre olika fotbollscuper.
  • Peter Ahos minnescup för 5 och 6åringar
  • Pellecupen för 7åringar
  • Poffencupen för 12åringar
Se spelordning och tider för de olika lagen under Dokument/Hedendan.

Som vanligt på Hedendan finns serveringar, grillade hamburgare, våfflor, popcorn och lotterier. Eller vågar du smaka på kolbullar - jättegott!
Du kan även prova lyckan på en stor chokladkartong typ Liseberg, vi har lotteriförsäljare som rör sig ute på planerna under dagen.

Varmt välkomna till en trevlig dag på Hedens IP!
Nyheter från vår verksamhet
Fotboll FSB P02/03, 21/09 21:57