Så många som möjligt, så länge som möjligt

Bli medlem i Fristad GoIF
Välkommen till Fristad GoIF
Fristad GoIF erbjuder dig

Fotboll, Innebandy, Spinning och Gympa
Gå till "Kontakta oss" för att se hur du kan komma i kontakt med oss.

Fristad GoIFs övergripande policy:

• Vi verkar för ett gott kamratskap och motarbetar aktivt mobbning.
• Vi har en lokal förankring.
• Vi verkar för en god förenings- och laganda.
• Vi utvecklar goda spelare och ledare.
• Vi får alla samma utrymme i vår förening, oavsett kön och ålder.
• Vi uppmuntrar spelare och ledare att vara verksamma i flera idrotter, därför arbetar vi aktivt för ett gott samarbete mellan våra sektioner.
• Vi verkar för en stark ungdomsverksamhet som skapar förutsättning för en god seniorverksamhet.
• Vi vill vinna med ödmjukhet och Fair play, därför uppträder vi alltid juste mot medspelare, motståndare, domare och ledare.
• Vi verkar för en drogfri miljö/livsstil, både bland spelare och ledare.

Om du vill bli medlem i vår förening så kan du klicka här!
Bollarännet närmar sig!
2020-02-25 10:13
Inom kort skickar vi ut årets lotter inför vårens stora arrangemang Bollarännet till alla berörda.

På kansliet finns fler lotter om ni önskar fler än de som ni får.

Håll utkik i brevlådan!

Hälsning

Kansliet!
Fotboll FSB P05
Guld & brons i K-bygg cup!
2020-02-22 18:57, Fotboll FSB P05
Team 05!!!
 Team 05 visade upp fin bredd och hög kvalitet under lördagens cup i Ulricehamn. Lag grön rivstartade gruppspelet med bländande insatser och massa mål. I de de avslutande gruppmatcherna ställde de ut skorna och höll på att missa a-slutspelet. Resultaten spelade oss dock i händerna och vi slutade som gruppsegrare med 1 måls marginal. Lag svart fick en tuffare start men reste sig och trots att de var något vingklippta av skador visade de moral och knep andraplatsen i gruppen. Det ville sig inte bättre att dessa två lag tvingades möta varandra i semifinalen. Lag grön gick segrade med 2-0 mot ett decimerat lag svart.
I bronsmatchen krigade sig lag svart till en straffläggning, där man med Olle i målet visste att man hade en fördel. 2 straffräddningar och ett par fina straffar senare var bronset kirrat!
I finalen tog lag grön kommandot direkt och dominerade från första minuten. En storspelande Dalsjöforsmålvakt höll finalen mållös tills Nemo fick bli hjälte och avgöra med matchens enda mål.
Härligt kämpat alla!

//Stolta ledare
Begränsat utdrag ur belastningsregistret
2020-01-29 20:30
Från och med 1 januari 2020 är alla föreningar som är medlemmar i Riksidrottsförbundet ålagda att begära in begränsat registerutdrag för ledare och delaktiga i verksamhet som riktar sig till personer under 18 år. Fristad GoIF ser detta som ett viktigt led i att skapa trygga och säkra miljöer för vår verksamhet och har tagit fram en rutin för detta som du finner på nedan länk.

Länk till mer information och rutin

För ytterligare frågor om detta kontakta vårt Kansli.

Styrelsen Fristad GoIF

Fristad GoIFs motionssektion våren 2020
2020-01-08 11:59

HEDAHALLEN

Annika kör igång i Hedahallens gympasal vecka 3

Gympa  kl. 20:00-21:00 på måndagar med start måndag  13 januari

FOLKHÖGSKOLANS GYMNASTIKSAL

Elisabeth, Trupti och Ulrika ansvarar för passen  i Folkhögskolan som börjar vecka 2 eller 3

Boxdance kl 18:30-20:00 på söndagar med start 12 januari

Box med handskar och mitsar  kl 19:00-20:30, onsdagar med start onsdag 8 januari

Zumba kl 19:00-20:30, tisdagar och torsdagar med start 14 resp. 16 januari

Mer info finns på motion-start. Varmt välkomna!

Gott nytt År
2019-12-31 15:01

Gott Nytt År
Ring klocka ring.....
Ring ut det gamla, ring in det nya, ring in ett nytt år, ring in ett nytt decennium ...2020 vad kan du bjuda oss på?

Året har bjudit på mycket roliga saker, men framför allt. Vi växer så det knakar, vi växer som föreningen, vi växer inom våra verksamheter (innebandy, fotboll och motion). Vi har vuxit så nu är det dags för en ny hall. Vi hoppas att första spadtaget kommer under våren som ger oss så många nya möjligheter för att ta nästa steg inom innebandyn.

Vi är även tillbaka i div 4 som vi hör hemma för våra herrar inom fotbollen. Damerna tar nytt tag i div 3 nästa år och bygger vidare.

Div 1 för både damer och herrar inom innebandy och tittar man tillbaka på 2019 så hämtar vi ett utdrag från Magnus Bergenholtz nyårs sammanfattning

"Men det är inte bara på seniorsidan som vi nått goda resultat under 2019. När jag var på Västergötlands innebandyförbunds årsmöte delade Lars Selander ut priserna från förra årets säsong. Ur bakluckan på hans bil hämtade vi föreningar priser förpackade i lådor av varierande storlek beroende på hur våra olika lag placerat sig i serierna. Jag kan konstatera att vi tillhörde det fåtal föreningar som hade en stor låda att hämta och att vi hävdar oss väl i distriktet. Det är glädjande då den stora lådan är ett direkt resultat av vår breda ungdomsverksamhet som är förutsättningen för våra framgångar på seniorsidan. Att vi sedan länge är en av Västergötlands största innebandyföreningar beror enligt mig på att vi följer innebandyns modell för spelarutveckling. Vi är övertygade om modellens fokus på prestation och individ, snarare än resultat, är rätt väg för att kunna ta behålla spelarna längre upp i åldrarna och stärka vår position i distriktet."

Vi startar ett nytt år med nya friska krafter, vi välkomnar alla nya och tackar de som kommer varje dag, varje träning, varje match. Vi tackar alla som framförallt gör att vi har en föreningen att komma till. Och det är Ni alla våra goa medlemmar, aktiva, personal, funktionärer, föräldrar, sponsorer och alla som på något sätt är involverade i vår kära förening. Utan Er är vi ingen föreningen.

Ha nu ett bra avslut på 2019 så tar vi nya tag inför 2020

Gott Nytt år önskar