Så många som möjligt, så länge som möjligt

Välkommen till Fristad GoIF
Fristad GoIF erbjuder dig

Fotboll, Innebandy, Spinning och Gympa
Gå till "Kontakta oss" för att se hur du kan komma i kontakt med oss.

Fristad GoIFs övergripande policy:

• Vi verkar för ett gott kamratskap och motarbetar aktivt mobbning.
• Vi har en lokal förankring.
• Vi verkar för en god förenings- och laganda.
• Vi utvecklar goda spelare och ledare.
• Vi får alla samma utrymme i vår förening, oavsett kön och ålder.
• Vi uppmuntrar spelare och ledare att vara verksamma i flera idrotter, därför arbetar vi aktivt för ett gott samarbete mellan våra sektioner.
• Vi verkar för en stark ungdomsverksamhet som skapar förutsättning för en god seniorverksamhet.
• Vi vill vinna med ödmjukhet och Fair play, därför uppträder vi alltid juste mot medspelare, motståndare, domare och ledare.
• Vi verkar för en drogfri miljö/livsstil, både bland spelare och ledare.

Om du vill bli medlem i vår förening så kan du klicka här!
Påminner om klubbkvällen på Heden tisdag 26/3
2019-03-22 11:25
Välkomna till en klubbkväll på Hedens IP tisdag 26 mars klockan 16:30-19:30.

Tony från Intersport är på plats och det finns möjlighet att prova vårt klubbsortiment.

Nyhet är att du beställer din vara via Intersports hemsida hemma och hämtar din vara i butiken i Knalleland. Betalningen sker i samband med beställningen, ingen betalning på Heden.

Se även mer info i bilagan om samarbetsavtalet med Intersport.

Trevlig helg hälsar
Intersport och Fristad GoIF
Klubbkväll med utprovning på Heden tisdag 26/3
2019-03-18 17:58
Välkomna till en klubbkväll på Hedens IP tisdag 26 mars klockan 16:30-19:30.

Nyhet är att du sedan beställer din vara via Intersports hemsida och hämtar din vara i butiken i Knalleland. Betalningen sker i samband med beställningen.

Välkomna hälsar
Intersport och Fristad GoIF

25% rabatt hos Intersport 6-10 mars
2019-02-28 12:55

Den 6-10 mars önskar vi alla medlemmar välkomna på exklusiva föreningsdagar hos vår samarbetsparter INTERSPORT! Som medlem får du 25% rabatt på allt i butiken* och samtidigt stöttar du din förening.

Visa upp detta inlägg i kassan för att erhålla rabatten eller använd följande rabattkod: 9982019090108 på Intersport.se.  Alla köpen ger sedan pengar tillbaka till din förening.

*Erbjudandet gäller 6-10 mars på ord.pris, dock ej på cykel, presentkort, elektronik, föreningskläder/teamkläder eller beställningsvaror.

#intersport #foreningsdagar

Folkspel delar ut rekordhöga 177 miljoner till svenskt föreningsliv
2019-02-18 16:05
Nu regnar det välförtjänta miljoner över svenskt föreningsliv, som under 2018 har sålt Bingolotter, vår Julkalender och Sverigelotten för 459 miljoner kronor. I år delar Folkspel ut ett rekordstort överskott på hela 177 miljoner kronor till mer än 9 500 föreningar runt om i landet.

- Det är inget annat spelbolag som kommer i närheten av att kunna bidra med så mycket till så många föreningar. Detta tack vare alla föreningar som säljer och alla som köper vår Julkalender, Sverigelotten eller Bingolotter, säger Hans Sahlin, VD på Folkspel.

Varje år delar Folkspel ut allt överskott från försäljningen av Bingolotter, Julkalendrar och
Sverigelotten till svenskt föreningsliv. Årets resultat slår fjolåret med 13 miljoner kronor. Dessutom är Folkspel det spelbolag som delar ut överlägset mest till föreningarna.

- Försäljningen av Folkspels produkter är till för våra föreningar. Och vi ser att allt fler väljer våra lotter för att de vet att Folkspel är ett ideellt spelbolag där allt överskott går direkt tillbaka till föreningslivet. Alla kan känna sig som vinnare, eftersom varje köpt lott är ett direkt stöd till det viktiga föreningslivet, säger Hans Sahlin.

Så varmt tack från Fristad GoIF till ALLA som har köpt, köper eller planerar att köpa Folkspels produkter.

Spännande innebandyhelg!
2019-02-13 20:13

Äntligen kommer den tid på året då man som Fristadsupporter tenderar att pendla mellan hopp och förtvivlan. Visst kan resultaten gå emot och påverka humöret under höstens serielunk men det är under andra halvan av februari och mars som serier och kvalspel avgörs. Vem kan glömma bortamatchen mot Tvåstad när damerna avgjorde serien och gick till kval för första gången eller herrarnas succékval förra året.

Nu till helgen är det dags igen när både herr och dam har viktiga matcher inför fortsättningen. På lördag tar herrarna emot Alingsås hemma i Fristadshallen i en match som kan bli direkt avgörande för vilket lag som får spela i ettan även nästa år. Läget i laget ser dock bra ut och att vi är starka hemma visade killarna i förra omgången när de slog Varla och tog sig över det förhatliga kvalstrecket.

Sen på söndag är det dags för seriefinal borta mot Fagerhult när damerna gör upp om vilket lag som får spela allsvenskt kval senare i år. Visserligen återstår det många matcher innan serien är avgjord men jag har svårt att se hur något av dessa lag ska kunna tappa poäng i resterande matcher. Ska bli intressant att se om damerna lyckas få stop på Sara Anteryd och förblir obesegrade även i år.

Hur som helst så törs jag lova att ni som tar er till Fristadshallen på lördag klockan 14.00 och/eller till Habo sporthall på söndag klockan 16.00 inte kommer bli besvikna. Tror båda matcherna blir riktigt jämna och spännande tillställningar men sticker ut hakan och tror att vi till slut står som vinnare både på lördag och söndag. Personligen tänker jag vara på plats vid båda tillfällena för att heja fram våra gröna krigare/amazoner och jag hoppas att vi ses då för lagen är värda allt stöd de kan få.

Magnus Bergenholtz

Ordförande innebandysektionen