SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Fristad GoIF
Så många som möjligt, så länge som möjligt

Bli medlem i Fristad GoIF
BLI MEDLEM
Välkommen till Fristad GoIF
Fristad GoIF erbjuder dig

Fotboll, Innebandy, Spinning och Gympa
Gå till "Kontakta oss" för att se hur du kan komma i kontakt med oss.

Om du vill bli medlem i vår förening så kan du klicka här!

Om du vill ha mer info om föreningen så klicka här
Fotboll - Start
Serieinformation från VFF 16 april
2021-04-17 10:01, Fotboll - Start

Västergötlands FF ger här en samlad information om seriespelet 2021 utifrån de riktlinjer som gäller vid dagens datum 16/4 och framöver tills ny information kommer.

 

A-lagsserier, damer division 3-4 och herrar division 4-6:
Matcher kan tidigast spelas den 13 maj. Matcher som är inplanerade till och med 12 maj kommer tills vidare att markeras som uppskjutna.

 

A-lag, damer division 2:
Divisionen hanteras gemensamt av de nio Götalandsdistrikten. Matcher kan tidigast spelas den 13 maj. Matcher som är inplanerade till och med 12 maj kommer tills vidare att markeras som uppskjutna.

 

U-lagsserier:
Matcher kan tidigast spelas den 13 maj. Matcher som är inplanerade till och med 12 maj kommer tills vidare att markeras som uppskjutna. Ett beslut kan senare fattas om att omgångar som ställs in i början av serierna stryks ur programmet.

 

Ungdomsfotboll 13-19 år (11 mot 11 och 9 mot 9):
Matcher kan tidigast spelas 10 maj. Matcher som är inplanerade till och med 9 maj kommer tills vidare att markeras som uppskjutna.

 

Barnfotboll 10-12 år (7 mot 7):
Matcher kan tidigast spelas 3 maj. Matcher som är inplanerade till och med 2 maj kommer tills vidare att markeras som uppskjutna. Mer information lämnas den 26 april.

 

Barnfotboll 8-9 år (5 mot 5):
Vi återkommer med information om dessa åldersgrupper. Föreningarna kan planera sina matcher enligt grundspelordningen.

 

Träningsmatcher:
Träningsmatcher för alla ålderskategorier kan inte genomföras förrän tidigast den 3 maj.

 

Fortsatt hantering:
Efterhand som riktlinjer uppdateras kommer ny information kring distriktets serier.

Innebandy - Start
Klubbhuset - Monstervårrea
2021-03-25 12:28, Innebandy - Start

Hejsan!

 

Trots det abrupta slutet av säsongen för de flesta lagen börjar det närma sig ljusare tider, nämligen vår 😊

 

Vi på Klubbhuset kommer att starta en gigantisk rea på material till sjuka priser, även utgående artiklar i klubbshopen kommer att säljas till ytterligare rabatterat pris.

 

Rean startar nu på fredag (26 mars) klockan 09.00 och kommer att hålla på till 3 maj.

 

Nedan kommer tre olika varianter på poster (välj den som passar er bäst) som jag vill att ni delar på era sociala medier och hemsida för att ge medlemmarna nys om riktiga fynd!

 

Enkel text att lägga till tillsammans med bild:

 

Nu på fredag den 26 mars klockan 09.00 kommer vår samarbetspartner Klubbhuset starta sin VÅR-REA med monsterpriser på både kläder och innebandymaterial.

 

Klicka på länken och https://klubbhuset.com/sv-se/ och fynda.

 

Rean pågår tom 3 maj och gäller både på hemsidan och i våra butiker.

Beställ supportertröja via Intersport!
2021-03-15 09:49

Hos Intersport kan du beställa din supportertröja inför sommarens EM. 

Seriebeslut senast 19 mars - Västergötlands Fotboll
2021-03-13 14:24
Västergötlands Fotbollförbunds tävlingskommitté har diskuterat seriespelet säsongen 2021 utifrån de riktlinjer och restriktioner som gäller för verksamheten. Senast den 19 mars räknar VFF med att ett beslut ska vara fattat.

Kommittén kommer att invänta ytterligare besked från Folkhälsomyndigheten och Svenska Fotbollförbundet men arbetar från och med nu med tre huvudalternativ för A-lagsserierna, damer division 3 och 4 samt herrar division 4, 5 och 6. Damer division 2 hanteras separat i samarbete med övriga distrikt i Götaland.

A-lagsserierna, damer och herrar
De planerade seriestarterna i april månad skjuts upp. Tre alternativ har tagits fram utifrån kommande riktlinjer och beslut tas i slutet av vecka 11.

 

1.   Seriestart 1-2 maj
Detta alternativ har Svenska Fotbollförbundet fastställt för de lägre förbundsserierna, damer division 1 samt herrar division 2 och 3. Denna tidpunkt är nu den tidigaste för seriestart i västgötafotbollen. Matcher som planerats in 29-30 april i samma omgång kan förhoppningsvis spelas på dessa datum.
Det betyder att de två första spelomgångarna i damer division 3 samt herrar division 4 och 5 skjuts upp så att en omgång spelas omkring 7 juli och den andra efter sista ordinarie omgång, dvs 9-10 oktober. I damer division 4 samt herrar division 6 skjuts en omgång upp till oktober eftersom dessa serier startar en vecka senare än övriga.
Denna lösning innebär spel i dubbelserier med påföljande kvalspel mellan divisionerna.

 

2.   Seriestart 15-16 maj
Här är tre-fem omgångar uppskjutna, beroende på vilken division man spelar i. En uppskjuten omgång spelas omkring 7 juli och tre omgångar efter ordinarie serieslut. Seriespelet förlängs till senast 23-24 oktober. Avvikelser kan förekomma i vissa av serierna.
I detta alternativ spelas inget kvalspel mellan divisionerna. Här prioriteras istället att serierna kan spelas som dubbelserier som är klara ungefär vid samma tidpunkt som sedvanligt kval.
Detta alternativ förutsätter att matcher i de avslutande omgångarna kan spelas på konstgräsplaner.

 

3.    Seriestart 22-23 maj eller senare:
Med seriestart 22-23 maj eller senare kan inte dubbelserier genomföras. Enkelserier ersätter med avslutning samma helger som enligt ursprunglig planering.              
Här skapas dock utrymme för ett ordinarie kvalspel med början 9-10 oktober.
Tre omgångar planeras att spelas före sommaruppehållet, resterande efter uppehållet.

VFF kommer inför det planerade beslutet att se över de olika serierna och divisionerna utifrån de tre alternativen ovan.

 

Utvecklingsserier, damer och herrar
Tävlingskommittén arbetar utifrån samma tre alternativ för seriestart och genomförande som i A-lagsserierna. Ett beslut kan fattas om att omgångar som eventuellt ställs in i början av serierna stryks ur programmet.

 

Ungdomsserierna
De flesta ungdomsserierna har seriestart 1-2 maj och ska förhoppningsvis inledas då. I övriga serier kan en omgång få skjutas upp.Ett beslut kan fattas om att omgångar som eventuellt ställs in i början av serierna stryks ur programmet.

Inget seriespel för innebandyn 2020/2021!
2021-02-26 15:33
Samtliga serier avslutas (de som ej hunnit påbörjas startar ej).

Inga lag i div 1 herr kommer flyttas ner eller upp samt inget lag i div 1 dam kommer flyttas upp till damallsvenskan. För hela texten se nedan.

Till: SDF och berörda föreningar Beslutsmeddelande - Förbundsstyrelsen Ärende Beslut angående Svenska Innebandyförbundets förbundsserier säsongen 2020/21. Enligt Svenska Innebandyförbundets (SIBF) Tävlingsbestämmelser kap 6 §11 har Förbundsstyrelsen (FS) rätt att besluta i frågor som inte beaktas i Tävlingsbestämmelserna. Bakgrund Allsvenskan damer och Division 1 herrar pausades under hösten 2020 med anledning av den rådande situationen med covid-19. Även SDF har av samma skäl ha avbrutit pågående seriespel. 

Med anledning av att förutsättningarna för fortsatt tävlingsspel under pågående tävlingssäsong avsevärt påverkats och av omsorg om att den idrottsliga verksamheten kan bedrivas på ett ändamålsenligt och nödvändigt effektivt sätt, gör Förbundsstyrelsen ändringar och tillägg i tävlingsreglerna enligt beslut nedan. Beslut Allsvenskan damer och division 1 herrar Serierna avslutas för säsongen. Ingen upp- och nedflyttning från dessa serier kommer ske inför kommande säsong. Samtliga föreningar behåller sin serietillhörighet. Ingen uppflyttning från högsta distriktsserier kommer genomföras. Inbetalt belopp till reseutjämningspott återbetalas i lika delar till samtliga föreningar. Svenska Superligan damer Inga lag kommer flyttas ner (lag 13-14 degraderas inte). Allsvenskan herrar Inga lag från respektive serie kommer flyttas ner (lag 10-12 degraderas inte).


BLI MEDLEM
Nyheter från vår verksamhet
Innebandy JAS Utveckling pojkar, 17/04 21:07 
Fotboll - Start, 17/04 10:01 
Fotboll FSB F07, 06/04 14:41 
Innebandy - Start, 06/04 10:30 
Innebandy JAS Utveckling pojkar, 01/04 09:43 
 
Huvudpartners
Guldpartners
Silverpartners
Facebook
Instagram
Hitta till oss