Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Fristad GoIF
Så många som möjligt, så länge som möjligt

Välkommen till Fristad GoIF
Fristad GoIF erbjuder dig

Fotboll, Innebandy, Spinning och Gympa
Gå till "Kontakta oss" för att se hur du kan komma i kontakt med oss.

Fristad GoIFs övergripande policy:

• Vi verkar för ett gott kamratskap och motarbetar aktivt mobbning.
• Vi har en lokal förankring.
• Vi verkar för en god förenings- och laganda.
• Vi utvecklar goda spelare och ledare.
• Vi får alla samma utrymme i vår förening, oavsett kön och ålder.
• Vi uppmuntrar spelare och ledare att vara verksamma i flera idrotter, därför arbetar vi aktivt för ett gott samarbete mellan våra sektioner.
• Vi verkar för en stark ungdomsverksamhet som skapar förutsättning för en god seniorverksamhet.
• Vi vill vinna med ödmjukhet och Fair play, därför uppträder vi alltid juste mot medspelare, motståndare, domare och ledare.
• Vi verkar för en drogfri miljö/livsstil, både bland spelare och ledare.


Om du vill bli medlem i vår förening så kan du klicka här!
Samarbete med Dreamstar avslutat
2018-07-01 14:35

Samarbete med Dreamstar avslutat

Fristad GoIF styrelse har under våren fört en dialog med Dreamstar om fortsättning och vi har även bett er medlemmar om synpunkter på häftet och vår försäljning av det. Med detta som underlag har vi tillsammans med Dreamstar utvärderat häftets framgång och värde för oss. 


Vi har nu tillsammans med Dreamstar beslutat att avsluta vårt samarbete runt häftet då både parter upplever att det är en stor uppförsbacke i försäljningen av häftet. Vi hade ett bra utkast till häfte inför nästa försäljningsperiod men det fanns också osäkerhet i möjligheten till avtal med dessa och både styrelsen och Dreamstar var av uppfattningen att vi inte har råd att ens göra ett halvbra häfte, häftet var tvunget att vara ”outstanding” för att vända den negativa uppfattningen väldigt många fått om innehållet i häftet. 

Beslutet om att avsluta samarbetet har ingen ekonomisk aspekt, vi har ungefär samma intäkt för försäljning som tidigare och vi har ingen skuld till Dreamstar. Beslutet är baserat på medlemmarnas röst.

 

Vi i styrelsen tackar alla för de insatser ni gjort med försäljning, vi skall slicka såren, titta på vad vi lärt oss, använda den återkoppling vi fått av er för att utvärdera och välja de gemensamma föreningsaktiviteter vi behöver göra i framtiden. Vi vet t ex att många tycker restaurangchansen var bra, vi tar med det som en möjlig aktivitet. Kanske återkommer vi och ber er om lite återkoppling igen.

 

 Statistik från den ”enkät” vi genomförde ang. Dreamstarhäftet

·      Antal utskick: 881 e-postadresser fick vårt mail

·      Antal svar: 69 svar inkom

·      Positiva kommentarer (av totalt 40 st): 3 st

·      Negativa kommentarer(av totalt 40 st): 20 st

·      Neutrala kommentarer (av totalt 40 st): 17 st

 

 

De flesta kommentarerna rörde på något vis innehåll, antal, pris och hur häften distribuerats. Detta speglar den information vi fått muntligen också från många medlemmar.

 

Styrelsen i Fristad GoIF tackar återigen er som medlemmar för alla insatser ni gör. Oavsett om du är med som supportande förälder, ledare eller aktiv så är du med och bidrar i vår förening. Vi riktar ett stort tack till dig. Tack!

 

Styrelsen Fristad GoIF


Prideparad - Lördag den 30/6 kl 18:00
2018-06-29 23:36
Nu till helgen är det dags för Prideparad i Borås. Om det är någon från föreningen som kommer att gå så ta gärna på era föreningskläder. Samling 17:00 i Knalleland, marschen startar 18:00. Idrottsrörelsen samlas under SISU:s paroll

Från Borås Pride programblad 2018

" - Välkommen till den tredje upplagan av Borås Pride! Likt tidigare år går vi under parollen ’bryt dig fri från normer’. Det är skadliga sociala normer som inte låter oss vara oss själva, som begränsar oss, som vi arbetarför att krossa. Det är en ständig kamp. Normer kring bland annat hudfärg, språk, funktionsvariation, identitet, sexualitet, tro. Det är när vi går samman som vi kan utföra underverk och vi hoppas att ni vill gå med oss."Klara Jarl klar för Fristad GoIF
2018-06-19 08:17


Rydboholmstjejen Klara Jarl är klar för Fristad GoIF. Klara kommer från Sandareds IBS och kommer att stärka Fristad i såväl JAS-laget och dam-truppen.

 

Klara, förra året spelade du tillsammans med några av tjejerna på grund av JAS sammarbetet mellan Fristad och Sandared. Hur kommer det sig att du väljer att spela i den gröna tröjan inför denna säsong?

-Jag skrev över mig helt då jag känner att jag gärna vill satsa mer på innebandyn. Jag tror att jag har bättre förutsättningar att utvecklas i Fristad. Dessutom får jag chansen att spela JAS ett år till, vilket jag tror är en viktig del i min utveckling som innebandyspelare. Sedan lockade det extra mycket då jag redan kände några tjejer från tidigare JAS-säsong och trivdes väldigt bra med dem.

 

Vad har du fått för uppfattning av laget och tjejerna än så länge?

-Än så länge har jag fått uppfattningen att detta är ett glatt och härligt gäng där alla peppar och kämpar för varandra. Alla tjejer verkar supertrevliga och jag tror jag kommer trivas väldigt bra!

 

Vad är dina förväntningar inför kommande säsong?

-Jag hoppas på en lärorik säsong med många roliga utmaningar. Jag ser fram emot att ha kul och spela den sport jag brinner för. Sen är det ju inte helt fel om det går bra i serien också!

 

Kort fakta om Klara Jarl:

Namn: Klara Jarl.

Tidigare klubb: Sandareds IBS.

Position: Center (mitt).

Största styrkan på plan: Uthållig och hyfsad spelförståelse.

Drömresemål: Maldiverna.

Bästa film: Dear John

 

Tre snabba:

Katt eller hund? Hund.

Melodifestivalen eller Let’s Dance? Melodifestivalen.

Hav eller insjö? Havet.

 

Vi önskar Klara ett varmt välkommen till GreenFinest och stort lycka till! 

Extra årsmöte nr 2 söndag 27/6 kl 18:00
2018-06-15 12:43
Påminnelse om extra årsmöte söndag 17/6 kl 18.00 för att besluta om ändring av räkenskapsår på grund av serieavancemang innebandy herr.
Välkomna hälsar styrelsen
Förlängd anmälningstid för Fotbollsskolan till 3/6
2018-05-31 10:49
Anmälningstiden till fotbollsskolan är förlängd till 3 juni kl 23:00.
Välkomna med er anmälan - mer detaljer från tisdagens utskick och info på hemsidan!
Nyheter från vår verksamhet
Fotboll FSB P04, 14/07 12:46 
Fotboll F07, 04/07 15:50 
Fotboll FSB P02/03, 02/07 20:57 
Fotboll FSB P04, 01/07 13:46 
Fotboll FSB P04, 29/06 14:19 
 
Huvudpartners
Guldpartners
Silverpartners
Facebook
Instagram
Hitta till oss