Så många som möjligt, så länge som möjligt

Välkommen till Fristad GoIF
Fristad GoIF erbjuder dig

Fotboll, Innebandy, Spinning och Gympa
Gå till "Kontakta oss" för att se hur du kan komma i kontakt med oss.

Fristad GoIFs övergripande policy:

• Vi verkar för ett gott kamratskap och motarbetar aktivt mobbning.
• Vi har en lokal förankring.
• Vi verkar för en god förenings- och laganda.
• Vi utvecklar goda spelare och ledare.
• Vi får alla samma utrymme i vår förening, oavsett kön och ålder.
• Vi uppmuntrar spelare och ledare att vara verksamma i flera idrotter, därför arbetar vi aktivt för ett gott samarbete mellan våra sektioner.
• Vi verkar för en stark ungdomsverksamhet som skapar förutsättning för en god seniorverksamhet.
• Vi vill vinna med ödmjukhet och Fair play, därför uppträder vi alltid juste mot medspelare, motståndare, domare och ledare.
• Vi verkar för en drogfri miljö/livsstil, både bland spelare och ledare.

Om du vill bli medlem i vår förening så kan du klicka här!
Vi söker spinningledare
2018-08-20 09:53
Föreningen söker spinningledare till våra pass i Hedahallen nu i höst!
Vi är tyvärr alldeles för få för att driva verksamheten vidare ........

Tveka inte att kontakta kansliet du som kan/vill vara med som ledare!

Fristad GoIFs kansli
kansli@fristadgoif.se

Terminsavgifterna i Fristad GoIFs motionssektion
2018-08-14
Avgifter motionssektionen 2018
Träningsavgift/terminsavgift erläggs varje termin
Medlemsavgift betalas 1 gång/år, systemet känner av om du betalade medlemsavgiften i våras.

Du som tränar i Fristad GoIFs motionssektion - klicka dig in för att  boka och betala här.

Ingen betalning som tidigare till vårt bankgiro utan endast via kort.  Detta underlättar avsevärt föreningens administration av alla olika grupper och verksamheter.

Mer info om våra olika aktiviteter i motionssektionen se motion-start på vår hemsida!

Fristad GoIFs styrelse via kansliet
kansli@fristadgoif.se

Prideparad - Lördag den 30/6 kl 18:00
2018-06-29 23:36
Nu till helgen är det dags för Prideparad i Borås. Om det är någon från föreningen som kommer att gå så ta gärna på era föreningskläder. Samling 17:00 i Knalleland, marschen startar 18:00. Idrottsrörelsen samlas under SISU:s paroll

Från Borås Pride programblad 2018

" - Välkommen till den tredje upplagan av Borås Pride! Likt tidigare år går vi under parollen ’bryt dig fri från normer’. Det är skadliga sociala normer som inte låter oss vara oss själva, som begränsar oss, som vi arbetarför att krossa. Det är en ständig kamp. Normer kring bland annat hudfärg, språk, funktionsvariation, identitet, sexualitet, tro. Det är när vi går samman som vi kan utföra underverk och vi hoppas att ni vill gå med oss."

Klara Jarl klar för Fristad GoIF
2018-06-19 08:17

Rydboholmstjejen Klara Jarl är klar för Fristad GoIF. Klara kommer från Sandareds IBS och kommer att stärka Fristad i såväl JAS-laget och dam-truppen.

Klara, förra året spelade du tillsammans med några av tjejerna på grund av JAS sammarbetet mellan Fristad och Sandared. Hur kommer det sig att du väljer att spela i den gröna tröjan inför denna säsong?

-Jag skrev över mig helt då jag känner att jag gärna vill satsa mer på innebandyn. Jag tror att jag har bättre förutsättningar att utvecklas i Fristad. Dessutom får jag chansen att spela JAS ett år till, vilket jag tror är en viktig del i min utveckling som innebandyspelare. Sedan lockade det extra mycket då jag redan kände några tjejer från tidigare JAS-säsong och trivdes väldigt bra med dem.

Vad har du fått för uppfattning av laget och tjejerna än så länge?

-Än så länge har jag fått uppfattningen att detta är ett glatt och härligt gäng där alla peppar och kämpar för varandra. Alla tjejer verkar supertrevliga och jag tror jag kommer trivas väldigt bra!

Vad är dina förväntningar inför kommande säsong?

-Jag hoppas på en lärorik säsong med många roliga utmaningar. Jag ser fram emot att ha kul och spela den sport jag brinner för. Sen är det ju inte helt fel om det går bra i serien också!

Kort fakta om Klara Jarl:

Namn: Klara Jarl.

Tidigare klubb: Sandareds IBS.

Position: Center (mitt).

Största styrkan på plan: Uthållig och hyfsad spelförståelse.

Drömresemål: Maldiverna.

Bästa film: Dear John

Tre snabba:

Katt eller hund? Hund.

Melodifestivalen eller Let’s Dance? Melodifestivalen.

Hav eller insjö? Havet.

Vi önskar Klara ett varmt välkommen till GreenFinest och stort lycka till!

Extra årsmöte nr 2 söndag 27/6 kl 18:00
2018-06-15 12:43
Påminnelse om extra årsmöte söndag 17/6 kl 18.00 för att besluta om ändring av räkenskapsår på grund av serieavancemang innebandy herr.
Välkomna hälsar styrelsen
Nyheter från vår verksamhet