Så många som möjligt, så länge som möjligt

Bli medlem i Fristad GoIF
Välkommen till Fristad GoIF
Fristad GoIF erbjuder dig

Fotboll, Innebandy, Spinning och Gympa
Gå till "Kontakta oss" för att se hur du kan komma i kontakt med oss.

Fristad GoIFs övergripande policy:

• Vi verkar för ett gott kamratskap och motarbetar aktivt mobbning.
• Vi har en lokal förankring.
• Vi verkar för en god förenings- och laganda.
• Vi utvecklar goda spelare och ledare.
• Vi får alla samma utrymme i vår förening, oavsett kön och ålder.
• Vi uppmuntrar spelare och ledare att vara verksamma i flera idrotter, därför arbetar vi aktivt för ett gott samarbete mellan våra sektioner.
• Vi verkar för en stark ungdomsverksamhet som skapar förutsättning för en god seniorverksamhet.
• Vi vill vinna med ödmjukhet och Fair play, därför uppträder vi alltid juste mot medspelare, motståndare, domare och ledare.
• Vi verkar för en drogfri miljö/livsstil, både bland spelare och ledare.

Om du vill bli medlem i vår förening så kan du klicka här!
Semesterstängt på kansliet!
2020-07-03 07:56
Kansliet har stängt vecka 28-31.

Under semestern kommer fotbollsplanerna och anläggningen skötas om av sommarpersonal, det kommer dock inte gå att nå kansliet på mail eller telefon under den tiden. Maila gärna så får ni svar vecka 32.

Kanslifrågor. kansli@fristadgoif.se

Ekonomifrågor. ekonomi@fristadgoif.se

Trevlig sommar!

Live stream av premiären mot Dalsjöfors.
2020-06-28 17:32
På följande länk kan ni se matchen mellan Fristad GoIF och Dalsjöfors GoIF

Bôllarännetvinster och Hedendan
2020-06-25 10:35
Tyvärr är det alldeles för många som ännu inte hämtat ut sina vinster. Kolla en extra gång och välkommen till kansliet för att hämta din vinst senast fredag 3/7 vid lunchtid. Tag med lotten!

Och som ni säkert redan anat är årets Hedendag inställd!

Ej hämtade vinster Bollarännet 2020

Vinst nr 1, lott nr 2157

Vinst nr 6, lottt nr 1746

Vinst nr 9, lott nt 1791

Vinst nr 10, lott nr 803

Vinst nr 14, lott nr 256

Vinst nr 22, lott nr 2386

Vinst nr 26, lott nr 1467

Vinst nr 27, lott nr 1267

Vinst nr 30, lott nr 316

Vinst nr 32, lott nr 48

Vinst nr 33, lott nr 724

Vinst nr 36, lott nr 314

Vinst nr 37, lott nr 520

Vinst nr 38, lott nr 233

Vinst nr 40, lott nr 1749

Årsmöte 25/6 19:00
2020-06-24 09:46
Vi påminner om att årsmötet är torsdagen den 25e Juni kl 19.00 i klubbhuset.

Vi erbjuder stödmedlemskap, enkelt att fixa bara att klicka på stödjande medlem i det gröna fältet på hemsidan och bara fylla i era uppgifter. Vid frågor maila så hjälper vi er. kansli@fristadgoif.se

Vi behöver bli några fler....
2020-06-16 23:05

Vi behöver bli några fler…..

Nu är det snart dags för föreningens viktigaste möte. Årsmötet, mötet där vi sätter riktning för året och även väljer vår styrelse för föreningen.

För dig som inte riktigt vet hur vår organisation ser ut så har vi en en huvudstyrelse som ansvarar för helheten i föreningen, föreningsstrategier, riktlinjer för sponsring, riktlinjer för breddidrotten i föreningen, personalansvar, säkerställa att vi har en ekonomisk likviditet under hela året samt sätta ramar för en årsbudget. Vi har börjat tala om "Föreningens ekohjul" ett koncept vi kommer att jobba vidare med under året.

Den operativa delen gällande vår idrott skötts av respektive sektionsstyrelse, så du behöver inte oroa dig för djupkunskaper inom våra sporter, den delen tar sektionerna hand om.

I år kommer vår befintliga kassör Peter Emanuelsson att kliva av efter ca 15 år i styrelsen och lämnar en stol öppen.

Som kassör ansvarar du för föreningens ekonomi på en övergripande nivå och informerar styrelsen kring likviditet och hur vi ligger till mot budget. Du är firmatecknare för föreningen ihop med ordföranden och attesterar alla verifikationer.

Vi har en anställd kanslist och ekonomipersonal som sköter den löpande administrationen, bokföringen och betalningar.

Den mesta tiden läggs som ansvarig för att ta fram en årlig budget samt delvis delaktighet vid framtagande av årsbokslut samt i kommunikation med revisor.

Känns något av detta intressant? Känner du att du vill vara med och bidra till en förening i utveckling. Tveka inte att kontakta Magnus Bergenholtz som är ansvarig i valberedningen. Du når Magnus på Magnus.Bergenholtz@hb.se

Hoppas att vi syns den 25/6 kl 19:00 på årsmötet i klubbstugan på Heden IP

Klas Jonsson