Så många som möjligt, så länge som möjligt

Bli medlem i Fristad GoIF
Välkommen till Fristad GoIF
Fristad GoIF erbjuder dig

Fotboll, Innebandy, Spinning och Gympa
Gå till "Kontakta oss" för att se hur du kan komma i kontakt med oss.

Fristad GoIFs övergripande policy:

• Vi verkar för ett gott kamratskap och motarbetar aktivt mobbning.
• Vi har en lokal förankring.
• Vi verkar för en god förenings- och laganda.
• Vi utvecklar goda spelare och ledare.
• Vi får alla samma utrymme i vår förening, oavsett kön och ålder.
• Vi uppmuntrar spelare och ledare att vara verksamma i flera idrotter, därför arbetar vi aktivt för ett gott samarbete mellan våra sektioner.
• Vi verkar för en stark ungdomsverksamhet som skapar förutsättning för en god seniorverksamhet.
• Vi vill vinna med ödmjukhet och Fair play, därför uppträder vi alltid juste mot medspelare, motståndare, domare och ledare.
• Vi verkar för en drogfri miljö/livsstil, både bland spelare och ledare.

Om du vill bli medlem i vår förening så kan du klicka här!
Glöm inte kolla dina Bôllarännetlotter!
2020-05-25 13:43
Glöm inte kolla vinstlistan på Bôllarännet. Vinstlistan finns på hemsidan, nyheten utlagd lördag 18/4.
Vinster ej uthämtade senast 31/5 tillfaller lotteriet.

Välkomna med era vinstlotter hälsar Fristad GoIFs kansli
Fristad GoIFs kansli stängt under långhelgen
2020-05-20 11:30
Fristad GoIFs kansli är stängt under innevarande "långhelg", från onsdag 20/5 kl. 12:00 till måndag morgon kl. 08:00.
Till dig som vill ha hjälp med handling under perioden så kan vi tyvärr inte hjälpa till med det i helgen.

Trevlig helg hälsar
Fristad GoIFs kansli
FRISTAD GoIF handlar och bär ut varor från ICA City Fristad till personer i riskgrupper!
2020-04-27 13:14

FRISTAD GoIF handlar och bär ut varor från ICA City Fristad till personer i riskgrupper för coronaviruset

Fristad GoIF ihop med ICA City Fristad erbjuder fri hjälp med att handla och bära ut varor!
Vi handlar och bär ut varor 2 gånger i veckan, lördagar och onsdagar med start onsdag 6 maj!

E-maila Er inköpslista minst en dag innan till kansli@fristadgoif.se
Det går även att ringa till oss på 033-26 67 24 om Ni saknar e-mejladress så kan vi hämta Er lista.

Betalning sker vid leverans, helst med Swish, men även kontanter fungerar. 10 kr tillkommer i hanteringskostnader.

När Ni skickar in Er beställning, skriv med
Adress

Vid leverans av varor ringer vi Er och meddelar vad Ni skall betala, och sedan ställer vi påsarna vid Er dörr. Betalning emotses i samband med leverans, eller vid leverans vid kontant betalning.

Vi önskar att Ni som fått detta e-mail hjälper oss att sprida detta budskap till nära och kära m.fl.

Har Ni frågor kan Ni alltid ringa eller e-maila till kansliet på Fristad GoIF.

ÄVEN Fristad GoIF behöver fler frivilliga som hjälper till att handla och bära ut varor, detta blir ingen stor ansträngning om vi hjälps åt! Skicka ett e-mail till kansliet att Ni vill hjälpa till!!

Tack på förhand!

Fristad GoIF i samarbete med ICA City Fristad

Deltagare i gympan på måndagar i Hedahallen
2020-04-27 11:06
Hej!
Vi ledare i motionsgymnastiken i Fristad GoIF vill på detta sättet tacka för terminen som abrupt tog slut.

Ingen vet vad som följer i coronans spår, men vi hoppas såklart på återseende till hösten.

Ha en avkopplande sommar och ta väl hand om Er.

Agneta och Annika
Årsmöte torsdag 25 juni kl.19:00
2020-04-23 11:55
Fristad GoIFs årsmöte hålls torsdagen den 25 juni kl. 19:00 på Hedens IP. Vi tar hänsyn till covid19 och anpassar mötet därefter.
Ev. motioner styrelsen tillhanda senast måndag 8 juni.
Välkomna hälsar Fristad GoIFs styrelse
Nyheter från vår verksamhet