Så många som möjligt, så länge som möjligt

Välkommen till Fristad GoIF
Fristad GoIF erbjuder dig

Fotboll, Innebandy, Spinning och Gympa
Gå till "Kontakta oss" för att se hur du kan komma i kontakt med oss.

Fristad GoIFs övergripande policy:

• Vi verkar för ett gott kamratskap och motarbetar aktivt mobbning.
• Vi har en lokal förankring.
• Vi verkar för en god förenings- och laganda.
• Vi utvecklar goda spelare och ledare.
• Vi får alla samma utrymme i vår förening, oavsett kön och ålder.
• Vi uppmuntrar spelare och ledare att vara verksamma i flera idrotter, därför arbetar vi aktivt för ett gott samarbete mellan våra sektioner.
• Vi verkar för en stark ungdomsverksamhet som skapar förutsättning för en god seniorverksamhet.
• Vi vill vinna med ödmjukhet och Fair play, därför uppträder vi alltid juste mot medspelare, motståndare, domare och ledare.
• Vi verkar för en drogfri miljö/livsstil, både bland spelare och ledare.

Om du vill bli medlem i vår förening så kan du klicka här!
Fristad får stipendie från Walter Kuusks stiftelse
2019-10-15 13:56
Det är med glädje vi kan konstatera att föreningen erhållit 20.000:- från Walter Kuusks stiftelse vars syfte är att gynna idrotten i Borås. Stipendiet tilldelades innebandyn för att anlita en fysio för att arbete med att minska knäskador hos våra tjejer/kvinnor vid övergången till seniorinnebandy. Detta genom att kartlägga fysisk status,  ta fram träningsprogram med fokus på skadeprevention och ubildningsmaterial för ledare. Slutligen ska projektet utvärderas. Tyvärr har den person vi hade i åtanke hoppat av projektet varför vi gärna ser att du som skulle vara intresserad av att vara med och utveckla vår verksamhet tar kontakat med Magnus Bergenholtz (mobil 0701-468970).

Supporterresa inför herrmatchen i Malmö!
2019-10-09 08:23
Hösten stora supporterresa går till Malmö den 26 oktober. Kl 10.00 avgår buss från Fristad via Borås (där man kan kliva på).

Kostnad 200 kr.

Förbokning via swish nr.  076-8285329 ( Tobias Ragnarsson)  (märk swish med ditt namn, du kan givetvis boka flera i samma namn men 200 kr för varje).

OBS för att göra giltig bokning måste ni förbetala!

Först till kvarn, 50 platser är bokningsbara.

Resan kan ställas in vid för få bokningar och givetvis får man då tillbaka sina pengar om inte resan blir av.

Kaffe och bulle ingår i priset. Entré tillkommer.

Specialpris på entrébiljett endast 20 kr för alla som åker med bussen.

Innebandy - Start
Prova-på-innebandy
2019-10-04 09:44, Innebandy - Start
Bild lånad från Google.
I söndags hade vi det första prova-på-passet för flickor och pojkar födda 2013. Det var otroligt roligt att se så stort intresse!

Nu på söndag 6/10 välkomnar vi alla till Hedahallen (vid Asklandaskolan) igen.
Kl 14-15 Pojkar födda -13.
Kl 15-16 Flickor födda -13.
Välkommen!

FRISTAD FLOORBALL ACADEMY
2019-09-27 13:17
Nu startar Fristads innebandy akademi, Röd Nivå, igen, detta i Fristadhallen.
Röd Nivå kommer att genomföra sina akademipass på fredagar klockan 16:00-17:30.

Fokusen kommer att ligga på spelarens individuella tekniska och taktiska utveckling.

Tränare för passen är innebandygymnasiets instruktör och tillika Fristad GoIF:aren  Micael Svensson, vilken säger så här om Fristads innebandyakademi:

-Det är en möjlighet för spelare födda 2003-2006 att utvecklas inom sina tekniska och taktiska skills och förstå hur man skall agera i specifika situationer samt jobba med  samverkan mellan klubba, boll och kropp. Något som jag faktiskt sett är en bristfällig vara när spelare kommer till mig på innebandygymnasiet.
Nu ger Fristad GoIF spelare på röd nivå chansen att öka sina kvalitéer och det är ett steg i helt rätt riktning. Det är andra året för mig med denna roll och första året fick otrolig effekt och jag såg både tjejer och killar som tog stora steg i och med dessa pass, så kul att fortsätta få arbeta med detta och att Fristad som förening förstår viktigheten utav det, säger Micael Svensson.

Fristad Floorball Academy

Röd Nivå: Födda 2003-2006
Fristadhallen
Fredagar 16:00-17:30
(Kommer vara öppet i hallen från 15:30)

INFORMATIONSTRÄFF: Inför Floorball Academy 2019

Söndag 29 September, Heden
18:00-18:40 ca

Första passet startar den 4 oktober i Fristadhallen

Årets partnerblad 2019
2019-09-26 21:46

Tack alla våra partners....

Årets partnerblad som gör en inblick i vår verksamhet. Vi tackar våra partners för den hjälp vi får via Er. Mer Er hjälp kan vi driva och utveckla vår verksamhet. Ett stort tack till alla som hjäper till på alla sätt.

I hållbarhetens anda så trycker vi inte upp vårt partnerblad utan gör endast digital distribution av det. Du hittar partnerbladet här:

Finns även som pdf under dokument/information som är under Föreningen

Länk till partnerblad pdf

Nyheter från vår verksamhet