Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Fristad GoIF
Fotboll

Silver för Juniorerna i Bregmos Cup för Seniorlag...
2020-01-07 08:12

Det blev en trivsam söndag i Borgstenas fina inomhushall för FSBs Juniorlag. Vi inledde mot Rångedalas A-lag och vann sedan gruppspelet med möten mot Södra Härenes  och  Länghems respektive A-lag. 

 

Kvartsfinalen gav derbykänsla mot Borgstena A och efter en lååååång straffläggning så kunde vi se vidare mot semi. Återigen ställdes vi mot Rångedala A - i denna match fick vi till mer av vårt grundspel och vann klart med 2-0. 

 

Fem minuters vila och sedan 2x10 finalspel mot Gånghester/Målsryd A. De skapar vissa målchanser men vi är med i 19 min då de gör 1-0. En bra final och vi gratulerar G/M till segern! 

Vi är hyfsat nöjda med insatsen och silvret i en trevligt arrangerad cup!

 

Ledarna FSB Junior

Ny herrtränare presenterad!
2019-11-29 08:40
Ny tränare presenterad.
Efter en stor framgång med uppflyttning är Fristad åter i div 4 och ny huvudtränare är rekryterad i Johan Lundwall från grannklubben Sparsör som efterträder Andreas Holmén och Fredrik Svanlund.

Är du intresserad av att bidra till Fristad GoIF utveckling?
2019-05-01 13:13

Fotbollsektionen behöver ytterligare resurser för att kunna fortsätta utveckla verksamheten och ge utövare och ledare bättre förutsättningar att bedriva en bra verksamhet.


Kontakta någon i sektionstyrelsen så berättar vi mer.


Är du intresserad av att hjälpa till i Fristad GoIF Fotbollsektion.pdf »


Sektionstyrelsen »

Information från Intersport om klubbkläder
2019-04-23 14:16

Hallå där Fotbollsspelare i en Intersportförening.

 

Nu är fotbollen verkligen på gång att starta för både stora och små spelare. Därför vill vi påminna er om att beställa era klubbkläder innan vi gör nästa summering den 30de April.

 

Så här går det till:

 

Gå in på www.intersport.se  välj ”Team” upp till höger, välj därefter ”Till er förening”. (en hel föreningar har även direktlänk från resp förenings hemsidor).

 

Gör er beställning på Webben, fyll i ev namn och initialer. Gå till kassan och betala. (det är förskottsbetalning som gäller, och ingen returrätt på varor med föreningsnamn och med personliga namn/initialer. Men genom Intersports samarbete med betalningstjänsten ”Klarna” kan ni ändå få lite längre betalningstid.)

 

 

Provkollektion på föreningskläderna finns längst ner till höger i Knallelandsbutiken, och är tillgängliga under alla våra öppettider (glöm ej att hänga tillbaka proverna på rätt plats, så även fler kan hitta rätt.) Notera gärna vilka storlekar mm ni provar på ”kom ihåg” talongen, som finns i butiksstället.

 

Vi summerar beställningarna den 14:e samt ”sista” varje månad. Leveransbesked via SMS kommer ca 2-3 veckor senare. Avhämtning sker oftast i Knallelandsbutiken.

 

 

PS: I samband med er Webbeställning så kan ni också ansluta ert Clubkort till er förening, ex  ”Club Intersport/Sjömarkens IF”, och ge er förening  3% i bonus på det ni handlar på Intersport Sverige. ( dock ej Webordrar som räknas som ett föreningsköp).  

 

 

Med vänlig hälsning

Anders Persson & Tony Johansson

Intersport teamsäljare


Kick off 27/4 - INSTÄLLD
2019-04-15 22:05
Tyvärr så får vi meddela att kick offen den 27/4 - ledarträff är inställd pga för få anmälda.

Vi försöker att hitta ett nytt datum igen för ledarträff efter sommaren. Vi syns på Heden när serierna startar upp igen.

//Fredrik Svanlund via sektionen


Kick off 27/4
2019-02-20 00:07
Som vanligt i april så infaller ledarträffen, detta är sen gammalt.....

I år så samlas vi på Heden kl 09:30 för att ta plats i bussen som skall tas oss IFK Falköping och lyssnar på hur dom jobbar med ungdomsutveckling. Vi intar en gemensam lunch i Falköping till självkostnadspris. Därefter åker vi tillbaka till Heden för att låta oss inspireras av Fredrik Svanlund och gå igenom tillsammans de förändringar kommer ske under 2019. Det ges även tillfälle att utbyta ideer och tankar mellan oss ledare. 

På kvällen intar vi en bit mat och fortsätter våra tankar. Det bjuds även på lite tävlingar och ”hopp och lek” Vi hoppas att så många vill tillbringa dagen och kvällen tillsammans för att bygga gemenskap och en självklart ha en riktigt trevlig dag tillsammans. 

En separat kallelse kommer att gå ut för att vi skall veta hur många vi blir. 

Väl mött den 27/4

Fredrik Svanlund 
Nyheter från våra lag
Fotboll FSB P04, 10/11 22:05 
Fotboll F07, 07/11 11:04 
Fotboll FSB P04, 16/10 21:47 
Fotboll F07, 04/10 17:52 
Nyheter från föreningen
 
Huvudpartners
Guldpartners
Silverpartners
Facebook
Instagram
Hitta till oss