Fotboll Seniorer Herr
Ledarstaben 2018 är klar
2017-11-21 19:48
Säsongen 2017 börjar nu gå mot sitt slut och vi börjar sakteliga blicka mot 2018. Och nu kan vi presentera vilka som kommer leda vårt herrlag den kommande säsongen.

Det blir Andreas Holmén som blir huvudansvarig. Andreas var med i ledarstaben redan under denna säsong, men får nu ensamt huvudansvar. Till sin hjälp får han Kristoffer Strömberg som assisterande tränare. Kristoffer behöver ingen närmare presentation, utan har tillhört föreningen hela sin karriär (bortsett från ett lyckosamt år i Norrby) och hoppar nu på sitt första tränaruppdrag. Vi önskar båda lycka till och ser fram emot säsongen som kommer.

Samtidigt vill vi tacka de tränare som nu går vidare i sina karriärer. Marcus Winberg och Fabian Andersson har funnits med kring a-laget under två säsonger men lämnar nu för nya utmaningar. Det gör även Tobias Edenvik och Peter Lindberg som var nya inför säsongen som gått. Vi önskar alla lycka till, och hoppas att våra vägar åter korsas i framtiden.

/Fotbollssektionen
Fotboll - Start, 20/11 18:43