Innebandysektionen
Innebandysektionen i Fristads GoIF har på relativt kort tid utvecklats till en av Västergötlands och Borås största innebandyföreningar med drygt 450 aktiva medlemmar. För både tjejer och killar erbjuder vi verksamhet från innebandylekis hela vägen upp till senior och vi välkomnar nya spelare på alla nivåer. Det som utmärker föreningen är att vi sedan flera år är en jämställd sektion med en närmast unik bredd på tjejsidan och det är inte utan stolthet vi kan konstatera att vi kan nästan nått målet om att kunna erbjuda ett lag i varje årskull på både flick- och pojksidan. En starkt bidragande orsak till vår växande verksamhet är att vi arbetar enligt svensk innebandys utvecklingsmodell som fokuserar på individuell utveckling och inte på resultat. Genom att fokusera på individen kan vi bedriva en bra och rolig verksamhet där alla får utvecklas i sin egen takt så att sektionen fortsätter leva upp till visionen om "så många som möjligt så länge som möjligt".

Som ett direkt resultat av vår bredd har vi nu även nått sportsliga framgångar på seniornivå. Framgångarna gör att vi på såväl dam- som herrsidan är det lag från Borås och Sjuhärads som befinner sig högst upp i seriesystemet. Vårt damlag tillhör toppen i distriktets högsta serie och har två av de tre senaste säsongerna kvalat till allsvenskan och herrlaget kan se tillbaka på en säsong där man som nykomling i division 1 med bred marginal klarade nytt kontrakt. För att ge våra unga seniorspelare och juniorer på kill- och tjejsidan möjligheter till att utvecklas kan vi i egen regi och i samarbete med andra föreningar erbjuda spel i juniorallsvenskan eller lägre divisioner. Den breda ungdomsverksamheten och framgångarna på seniornivå gör att vi nu närmar oss visionen ”att vara den ledande föreningen i distriktet” såväl storleksmässigt som sportsligt. Det som är extra glädjande är att utvecklingen på såväl dam- som herrsidan har skett med trupper där majoriteten av spelarna kommer från vår egen ungdomsverksamhet vilket visar att vår målsättning om en stor och aktiv ungdomsverksamhet även ger sportsliga resultat.

Akademistart.
2021-04-06 10:30

Nu startar akademin om, läs när ert lag kör.

Klubbhuset - Monstervårrea
2021-03-25 12:28

Hejsan!

Trots det abrupta slutet av säsongen för de flesta lagen börjar det närma sig ljusare tider, nämligen vår 😊

Vi på Klubbhuset kommer att starta en gigantisk rea på material till sjuka priser, även utgående artiklar i klubbshopen kommer att säljas till ytterligare rabatterat pris.

Rean startar nu på fredag (26 mars) klockan 09.00 och kommer att hålla på till 3 maj.

Nedan kommer tre olika varianter på poster (välj den som passar er bäst) som jag vill att ni delar på era sociala medier och hemsida för att ge medlemmarna nys om riktiga fynd!

Enkel text att lägga till tillsammans med bild:

Nu på fredag den 26 mars klockan 09.00 kommer vår samarbetspartner Klubbhuset starta sin VÅR-REA med monsterpriser på både kläder och innebandymaterial.

Klicka på länken och https://klubbhuset.com/sv-se/ och fynda.

Rean pågår tom 3 maj och gäller både på hemsidan och i våra butiker.

Seriespelet stoppas denna säsongen!
2021-02-26 15:34
Samtliga serier avslutas (de som ej hunnit påbörjas startar ej).

Inga lag i div 1 herr kommer flyttas ner eller upp samt inget lag i div 1 dam kommer flyttas upp till damallsvenskan. För hela texten se nedan.

Till: SDF och berörda föreningar Beslutsmeddelande - Förbundsstyrelsen Ärende Beslut angående Svenska Innebandyförbundets förbundsserier säsongen 2020/21. Enligt Svenska Innebandyförbundets (SIBF) Tävlingsbestämmelser kap 6 §11 har Förbundsstyrelsen (FS) rätt att besluta i frågor som inte beaktas i Tävlingsbestämmelserna. Bakgrund Allsvenskan damer och Division 1 herrar pausades under hösten 2020 med anledning av den rådande situationen med covid-19. Även SDF har av samma skäl ha avbrutit pågående seriespel.

Med anledning av att förutsättningarna för fortsatt tävlingsspel under pågående tävlingssäsong avsevärt påverkats och av omsorg om att den idrottsliga verksamheten kan bedrivas på ett ändamålsenligt och nödvändigt effektivt sätt, gör Förbundsstyrelsen ändringar och tillägg i tävlingsreglerna enligt beslut nedan. Beslut Allsvenskan damer och division 1 herrar Serierna avslutas för säsongen. Ingen upp- och nedflyttning från dessa serier kommer ske inför kommande säsong. Samtliga föreningar behåller sin serietillhörighet. Ingen uppflyttning från högsta distriktsserier kommer genomföras. Inbetalt belopp till reseutjämningspott återbetalas i lika delar till samtliga föreningar. Svenska Superligan damer Inga lag kommer flyttas ner (lag 13-14 degraderas inte). Allsvenskan herrar Inga lag från respektive serie kommer flyttas ner (lag 10-12 degraderas inte).

Erbjudande klubbhuset
2021-02-24 10:40