Fristad GoIF
Innebandy
Innebandysektionen
Innebandysektionen i Fristads GoIF är med sina drygt 400 aktiva en av Västergötlands och Borås största innebandyföreningar med flest antal lag i seriespel. Det som utmärker föreningen är vår starka verksamheten på dam- och flicksidan, där Fristad GoIF blivit det naturliga valet för tjejer i Borås som vill satsa på innebandy. Tillväxten inom barn- och ungdomsverksamheten gör att vi närmar oss visionen ”att vara den ledande föreningen i distriktet” såväl storleksmässigt som sportsligt. 

Vår seniorverksamhet utvecklas för varje år. Våra damer tillhör toppskiktet i distriktet och närmar sig elitnivå, damernas utvecklingslag tillhör toppen i sin serie och damjuniorerna vann nyligen Göteborgscupen mot imponerande motstånd. Herrlaget är sedan ett antal år ett etablerat division 2-lag, herrarnas utvecklingslag spelar i distriktets högsta serie och vårt pojkjuniorlag matchar distriktets bästa, dessutom har vi tillsammans med Rydboholm anmält ett lag till juniorallsvenskan. 
Klubbkväll Heden
2017-09-21 20:49

Klubbkvällen kommer att vara 25 september klockan 17-19 på Heden. Vid detta tillfälle

kommer det vara fokus på kläder men det kommer även finnas möjlighet att titta på

skor och klubbor men med ett begränsat sortiment. Vid klubbkvällen lämnas 30%

rabatt endast på Salming klubbor och skor. Priser hittar ni i utskick vi skickade i augusti/ finns också under dokument.

Inbjudan till klubbdag
2017-08-24 16:02

Nytt avtal mellan Fristads GoIF, Klubbhuset och Salming

Föreningen har tecknat nytt fyraårsavtal gällande inköp av kläder och materiel med Klubbhuset och Salming. Avtalets specifika utformning kommer presenteras på ledar- och lagträffar då avtalet innebär ett antal förändringar jämfört med tidigare avtal. Det som varit ledande i vårt arbete med det nya avtalet har varit att kunna erbjuda bättre priser på ett antal utvalda produkter för våra medlemmar. 

I samarbete med Klubbhuset och Salming har en profil för Fristads GoIF tagits fram vilken finns på Klubbhusets hemsida. Medlemmar kan därigenom direkt i butik eller via webben handla föreningens profil till rabatterat klubbpris. Under hösten kommer Klubbhuset erbjuda oss en klubbdag i butiken i Göteborg samt en klubbkväll på Heden.

 

Rabatterat pris overall och träningskit

Slutligen har vi förhandlat fram möjligheten att vid ett tillfälle erhålla en ytterligare rabatt på overall Hector och träningskit (tröja och shorts). Detta innebär att vi sänker kostnaden för en overall till 450 kronor (599 kronor klubbpris respektive 999 kronor ordinarie) och träningskit till 225 kronor (299 kronor klubbpris respektive 450 kronor ordinarie). Eventuella tryckkostnader för namn tillkommer. För att erhålla det lägre priset krävs att vi gör en samlad beställning som uppgår till minst 100 overaller respektive 200 träningskit.

Det är därför bra om respektive lag gör en sammanställning över vilka spelare som är intresserade av att köpa overall eller träningskit och mailar en beställning/lag till Sara Thunebro senast 5 september. Det finns möjlighet att prova ut rätt storlek genom att ta med vår provstege till träning eller att besöka klubbhuset (exempelvis på klubbdagen).  

 

Klubbdag och klubbkväll

Klubbdagen blir måndagen den 28 augusti i Klubbhusets butik på Valhallagatan 3 i Göteborg. De kommer då att ha öppet för oss mellan 11-19 och erbjuder vid detta tillfälle 30 % rabatt på Salmings klubbor och skor och 20 % rabatt på övriga märken och sortiment (rabatten gäller endast på ordinarie priser). Overaller och träningskit finns då endast till klubbpris.

Klubbkväll kommer att vara 25 september klockan 17-19 på Heden. Vid detta tillfälle kommer det vara fokus på kläder men det kommer även finnas möjlighet att titta på skor och klubbor men med ett begränsat sortiment. Vid klubkvällen  lämnas 30% rabatt endast på Salming klubbor och skor.

Klubbdagen på klubbhuset så får man med sig klubbor och skor direkt medans det på klubbkvällen på Heden kommer det vara viss leveranstid om det blir många som handlar. För samtliga textilier kommer det vara cirka en veckas leveranstid på för tryck.


Nyheter från våra lag
Innebandy P04, 19/09 00:01 
Innebandy Dam Junior, 17/09 13:44 
Innebandy Dam, 17/09 10:38 
Innebandy P05, 11/09 21:23 
Innebandy F02, 11/09 21:09 
Innebandy P06, 11/09 20:04 
Nyheter från föreningen
 
Huvudpartners
Guldpartners
Silverpartners
Facebook
Instagram
Hitta till oss