Innebandy P10
Tack ALLA för insatserna idag!
2017-12-03 18:33
Tack ALLA för insatserna idag som möjliggjorde att killarna fick spela sin första turnering. På den slutna FB sidan finner ni fler bilder. Fristad Goif innebandy  P10.
Uppdatering för Kiosken Ejecupen!
2017-12-02 18:31

Till kioskpersonal på söndag

Utbetalning av domararvode i Ejecupen sker i kiosken med att domare skriver upp sitt namn på listan i kassalådan och kvitterar 40:-/ match. Pengar tas ur liten väska som ligger i kassalådan, växla i kassan vid behov.

Alla övriga domarutbetalningar sker via kansliet och domarna bekräftar endast på en listan att de dömt.

Instruktioner kiosk, grill, städ mm.
2017-11-30 00:29

Instruktioner kiosk/entré

Kassalåda och nycklar hämtas senast fredag lunch på kansliet av kioskansvarig. Hör gärna av dig via mejl för att stämma av ev. frånvaro på kansliet.

Även kassalåda för entré hämtas på kansliet tillsammans med kioskkassalådan

Kassalådan lämnas till kansliet på måndagen då vi har kvällsöppet till 18.30

Ta aldrig emot matchprotokoll, dessa ska alltid lämnas av ledaren direkt till kansliet efter match

Ta emot kvitton från förbundsdomare och lägg i kassalådan men betala inte ut ersättning, kansliet betalar via konto under veckan. Betala däremot föreningsdomare (efter signering) enligt kvittensen som finns i kassalådan. Separat väska/kuvert med domarpengar finns i kassalådan.

• Vid öppning
    Lås upp dörren med spärrnyckeln som finns i nyckelknippan!

Kioskens ansvar vid Herr Div 2 och Dam Div 1

Vara på plats 1.5h före matchstart

Termos kaffe till hemma resp. borta lag samt fruktkorg och godis till motståndarlag hämtas av sekretariatet 45 min. innan matchstart.  Mer info i locket på kassalådan.

Låsa upp rum för domare

Ta entré. Separat swishnummer för entré finns på kassalådan.

För övriga serier samt gemensamt

Vara på plats 1h före matchstart

Hålla ordning och att tömma papperskorgar sopa läktaren

All utrustning rengörs varje dag samt varor fylls upp

Sätt upp lappar på omklädningsrummen enl. numrering och mall för lagen, finns i kiosken.

Kiosken

Korv, ta fram bröd ur frysen så de tinar. Sätt på grytan med vatten, låt koka upp och sätt sedan plattan på 60 grader. Lägg i kryddor och korv. Titta lite vad det är för lag som kommer och uppskatta hur mycket som behöver tinas. Lägg i 10 korvar till en början och fyll på med 5 åt gången ca. Känn efter hur det går. INGA korvar får delas ut som blir över. Dessa skall läggas i kylskåpet i köket!

Hamburgare, tina hamburgerbröd. Grilla hamburgare efter efterfrågan. Ev. varmhållning kan ske men då i max 30 min. Efter det så läggs överblivet i kylen. I schemat står angivet när lagen ska grilla och tider för grillning, men ni uppskattar själva med tanke på publiken om dessa stämmer.

Grillen rengörs noggrant efter användning och ställs alltid tillbaka i kiosken där anslag om gasolflaskor finns.

Köket

Här skärs sallad och lök mm samt kaffet kokas.

Se till att ha god handhygien och håll rent och snyggt och diska grytor, kaffekokare mm efter dagens slut.

Kassan

Räkna upp 1000kr i växelkassa i vettiga valörer och räkna sedan och anteckna dagens kassa på kioskredovisningen samt lägg kontanterna i kuvert (finns i kassalådan). Se till att domare betalas ur den lilla svarta väskan under dagen, annars stämmer inte angiven kioskförsäljning!
    Ta inte emot gamla sedlar – vilka finns angivet i kassalådan.

Vid stängning
    GLÖM INTE att LÅSA dörren med spärrnyckeln som finns i nyckelknippan!

Kontaktlista

Lars Hansson                                             0738-29 29 50

Sara Thunebro sektionen                       0739-46 94 48

Liss Andersson vaktmästare                   0705-71 66 48

Barbro Johansson, kansli dagtid            033-26 67 24

Lag och spelschema på söndag 3/12
2017-11-30 00:16
Vi samlas i Fristadhallen. Glöm inte klubba, glasögon och vattenflaska. Matchkläder har vi med (tröja, byxor, strumpor). Killarna får hamburgare och dricka under eftermiddagen.
Ejecupen. Schema för kiosk, grill, städ och sarg mm.
2017-11-26 22:57

Vi delar kiosken med F10. Vi har 2 lag och tjejerna 1 lag. Vi har kiosken hela dagen 3/12, från kl 0930- 1630. Ovan finner ni schema. En förälder för varje barn behövs för att vi skall kunna klara av turneringen. Om ni inte kan byter ni själva med annan förälder.

Lagindelning kommer under veckan. Samling kl 1120 för Fristad Goif grön och kl 1200 för Fristad Goif vit. Turneringen slutar ~kl1600 för båda lagen. Killarna får hamburgare och dricka under eftermiddagen. Glöm inte att glasögen är ett krav!

Anmälan till Ejecupen 3/12 senast 20/11!
2017-11-19 15:25
Det har gått ut kallelse via mail. Varje lag spelar 3 matcher. Svar önskas senast 20/11, då vi behöver göra klart spelschema. Vi är nu 10st anmälda i P10, men 9 st som ej svarat. Vi önskar ~7st per lag. Spel sker med 3 utespelare och 1 målvakt. Andra lag som anmält sig är Frölunda, Sandared, Elfhög och Vårgårda. Sista anmälan för andra lag idag. Vi i P10 ansvarar för kiosken inkl. grillning denna eftermiddag. Separat kallelse kommer och vi önskar då minst 1 förälder per barn. Kan man inte byter man tid med någon inom laget. Tidigare år har det varit mycket uppskattad turnering från barnen och det hoppas vi det blir även i år, men det krävs engagemang från oss alla föräldrar och ledare.
Sön 3/12 11:00