SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Fristad GoIF
Fotboll
Fotboll Seniorer Herr

Skene IF
3 - 0
Fristads GoIF
Skene IF3 - 0Fristads GoIF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 24 april, 14:00
Plats:Kunskapens Hus, konstgräs
Tävling:
Matchnummer: 200002009
Samling:12:00, Heden
Aktivitetsinfo: Åker man direkt till Kunskapenshus i Kinna/Skene där vi ska spela så ska man vara där senast 12:45 och skriv i kallelsen om ni åker direkt dit.
Trupp:Alexander Wardström Persson
Alfred Hämäläinen
Anton Knutsson
Eric Toresson
Gustav Apelqvist
Hannes Viklund
Jakob Boman
Johan Andersson
Johan Larsson
Johannes Lövqvist
Jonathan Fagelberg
Max Granberg
Olle Arbin
Olle Erneborn
Pontus Johansson
Simon Bröms
Victor Karlsson
Vincent Einarsson
Skene IF - Fristad GoIF 2 - 0
2022-04-24 23:00

Vi kom till Skene och en väldigt mjuk konstgräsplan. Ett Skene som i sin premiär spelat 2-2 borta mot Sandared. Vi kom med en 5-0 vinst i ryggen. 

Vi började matchen skakigt och hade problem med farten Skene satte på spelet. Vi såg bekväma ut och var inte riktig ”där”. Det fuskades i försvarsjobbet över hela planen tyvärr. Redan i 9:e minuten blev vi straffade för detta när vi låter deras nr 9 avsluta relativt ostört precis utanför vårt eget straffområde, 1-0 till Skene. Vi spelar sedan upp oss något ju längre halvleken gick. Affe kom igenom vid ett par tillfällen och var sånär på att chippa in 1-1 en bit in i halvleken. Pontus stod för en ruskigt bra räddning när han avvärjde ett givet 2-0 till Skene. Vi gick till paus med 1-0 i häcken. Aldrig kul att känna att man ligger en halvmeter efter i fotboll, när man gör det blir det jobbigt och det blir lätt för ens motståndare. Tycker vi lyfte en del grejer vi ville ändra på i pausen men andra halvlek bjöd inte på någon vidare fotboll. Skene fick 2-0 efter tio minuter i andra halvlek i från där jag stod såg extremt mycket ut som offside men målet godkändes. 

Det var verkligen inte vår dag eller match det här. Söndagar i Skene är generellt tråkiga men denna var ju nåt utomjordiskt tråkig. Vi gör ett försök att komma tillbaka in i matchen men får inte mycket att stämma. Vi kämpar och sliter men som tidigare sagt inte vår dag. Vi har en i ribban och ytterligare ett par tre avslut men bollen ville inte studs in för oss idag. Vi va inte värda segern idag det var Skene dock tycker jag kanske att siffrorna blev lite för stora då det blev 3-0 till Skene idag. Vi säger grattis till deras första seger och vi själva ser oss i spegeln och knyter nävarna och tar nya tag. 

Vi glömmer dagens förlust, tar lärdom av vad vi behöver göra bättre och tar sats mot nästa match hemma mot Täff den 29/4 kl 19:00. 

 

// Johan

 

<< Tillbaka

 
 
Huvudpartners
Guldpartners
Silverpartners
Bronspartners