SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Fristad GoIF
Fotboll

Perparim Beqaj - tillskott i herrtruppen
2023-02-11 14:58

Vi har glädjen att presentera ett tillskott till vårt herrlag i fotboll. Det började med att vår juniorlagstränare Mohammad Jamei började prata med sin nya jobbkollega Perparim Beqaj och lyfte fram vår förening. Hur vi fick pris som årets förening på föreningsgalen i november. Hur vi arbetar med våra ungdomar och att vi har lyft upp flera juniorer i årets unga herrtrupp. Musse ringde till Thorbjörn Larsson i fotbollssektionen som tog ett snack med Pep och beskrev hur det såg ut i årets lag och hur han kunde bli ett bra tillskott för laget, både på planen och i omklädningsrummet med sin erfarenhet. 
I kombination av att Pep kände att vi hade en bra organisation och en förening som jobbar med ungdomsfotbollen så passade vår förening och laget in bra i hans liv just nu med att bo i Borås och hans nya jobb. Pep nappade på detta och på måndag är första träningen. 

Pep spelade senast i superettan för Norrby IF, innan dess var han i Jönköping Södra, Ljungskile, Varberg BoIS. 

Välkommen till Fristad GoIF och Hedens IP


Nyhetsarkiv
Nytt från 29 april.2021-05-10 11:56
Ungdomsavslutning 2020!2020-09-21 10:39
Kick off 27/42019-02-20 00:07
 
Huvudpartners
Guldpartners
Silverpartners
Bronspartners
https://www.instagram.com/fristadgoif_officiell/