Huvudförening
Sandarcupen 2017
2017-08-14 10:11
Fristad/Sparsör/Borgstena vinnande P16lag i Sandarcupen 2017

Fristad/Sparsör/Borgstena P16 segrare i Sandarcupen.

Sandarcupen i Sandefjord har snart 40 år på nacken och gästades 2017 av 768 lag.

Efter att ha gått obesegrade genom gruppspelet så säkrades vidare avancemang genom ett golden Goal i kvartfinal, semifinalen vanns med klara 3-1 mot Nanset.  Väl i finalen så var det Fristad/Sparsör/Borstena som höll i taktpinnen och rättvist vann genom ett nytt golden Goal i förlängning mot Ullern. Matchvinnare i finalen med sitt Golden Goal och utsedd till hela turneringens bästa spelare blev Hannes Viklund.

Fristad/Sparsör/Borgstena J-lag(17-19 år) stark 2:a plats i Sandarcupen.

Även juniorlaget presterade fantastisk bra under helgen och tog sig till final i A-slutspelet där det Brasilianska laget Casas da Nouega stod för motståndet. Dessa Brasilianska bolltrollare blev för svåra och det slutade alltså med en kanonfin 2:a plats för juniorlaget.

Båda lagen följdes av ett stort antal tillresta supportrar som alltid finns runt dessa grabbar.