SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Fristad / Sparsör / Borgstena
Fotboll FSB P05

FSB Team 05
Välkomna till FSB Team 05s lagsida

Guld & brons i K-bygg cup!
2020-02-22 18:57
Team 05!!!
 Team 05 visade upp fin bredd och hög kvalitet under lördagens cup i Ulricehamn. Lag grön rivstartade gruppspelet med bländande insatser och massa mål. I de de avslutande gruppmatcherna ställde de ut skorna och höll på att missa a-slutspelet. Resultaten spelade oss dock i händerna och vi slutade som gruppsegrare med 1 måls marginal. Lag svart fick en tuffare start men reste sig och trots att de var något vingklippta av skador visade de moral och knep andraplatsen i gruppen. Det ville sig inte bättre att dessa två lag tvingades möta varandra i semifinalen. Lag grön gick segrade med 2-0 mot ett decimerat lag svart. 
I bronsmatchen krigade sig lag svart till en straffläggning, där man med Olle i målet visste att man hade en fördel. 2 straffräddningar och ett par fina straffar senare var bronset kirrat!
I finalen tog lag grön kommandot direkt och dominerade från första minuten. En storspelande Dalsjöforsmålvakt höll finalen mållös tills Nemo fick bli hjälte och avgöra med matchens enda mål.
Härligt kämpat alla!

//Stolta ledare
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från sektionen
Nyheter från föreningen
 
Huvudpartners
Guldpartners
Silverpartners
Bronspartners