Fristad GoIF
Fotboll
Fotboll F07
Välkommen till F07:s sida!
 
Fel på returer av Dreamstarhäften
2018-03-27 19:45
Hej! 

Det har tyvärr blivit lite tokigt med returerna av häftena så nu fattas det häften som är osålda. Vi ber er snarast dubbelkolla er faktura så den stämmer i förhållande till antalet häften ni sålt. Meddela till Carolina Säll på messenger eller ett sms på 0727-416979 om det stämmer eller ej! 
Med vänlig hälsning, föräldragruppen 
Kick-off
2018-03-21 21:44
Kick-off! 
Tränarna skulle behöva hjälp med att förbereda tacobuffén på lördag! Vore trevligt om några föräldrar kunde tänka sig att hjälpa till. Hör av er till någon av tränarna om ni har möjlighet att ställa upp! 
Hälsningar föräldragruppen 
Försäljning utanför blomsteraffären
2018-03-19 21:59
På Torsdag är det dags att lämna in de ev häften ni har kvar. Men som vi har skrivit vid tidigare utskick så har vi chansen att sälja dessa häften nu på fred 23/3 kl 16-18 och lördag 24/3 11-13 utanför blomsteraffären i Fristad. Därför har vi nu skickat kallelser för att se vilka som kan hjälpa till! 
Hälsningar föräldragruppen F07
Dreamstarhäften till F07
2018-03-04 16:46
Nu kommer era döttrar få dreamstarhäften att sälja. De levereras antingen till er brevlåda eller skolan på onsdag. De är uppdelade efter hur många sporter ert/era barn utövar. Dreamstarhäftena ger laget en väldigt bra peng, så försök att sälja de häften ni fått tilldelade. 

Häftena är även en stor inkomstkälla till föreningen. Pengarna går till att driva klubben, material, plan och hallhyra, utbildning av ledare osv. 

Om ni försökt sälja och det inte går, kan ni lämna de till någon i föräldragruppen, senast torsdagen den 22/3 (Helen S, Carolina, Johanna & Jenny) detta för att vi kan meddela Barbro på kontoret så ni får rätt summa på fakturan. 

Förslag från föräldragruppen är att vi fredagen 23/3 & lördagen 24/3 står utanför Blomsteraffären i Fristad och säljer de häften vi fått tillbaka.

Vill man ha fler häften går det alldeles utmärkt! Hör av Er till ngn av oss om ni vill ha fler häften. 
Häftena betalas genom en faktura som mailas till er från kontoret. 

Mvh föräldragruppen

Fotbollsavslutning 26/9
2017-09-19 07:55
Hej på er!

Säsongen lider mot sitt slut och vi tänkte ha avslutning tisdagen den 26/9 kl. 17:30. Ingen träning denna dag. Ta på kläder efter väder då det är många avslutningar på Heden och vi inte kommer ha tillgång till klubbstugan.Vi i föräldragruppen grillar hamburgare till alla tjejerna i laget. 

Känner sig någon förälder manad att hitta på någon aktivitet för barnen vore det tacksamt då vi i föräldragruppen har fullt upp med att grilla och fixa tjejernas mat!

Egen matsäck gäller men grillen är tänd och när vi är färdiga med tjejernas hamburgare är det fritt fram att använda den. 

Vi skickar ut en kallelse via sportadmin för att kunna beräkna hur mycket hamburgare vi ska grilla!

Hoppas vi ses! Hälsningar Föräldragruppen


 
Huvudpartners
Guldpartners
Silverpartners
Sponsorer F07
Facebook
Instagram
Hitta till oss