Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Fristad GoIF
Innebandy
Innebandy F10

Välkommen till F10
Vi är ett härligt gäng tjejer som träffas och har kul på lördagar mellan 10.00-11.30 i Hedahallen. Välkommen att spela med oss!
Sista träningen!
2018-04-11 10:12
Hejsan!

Hoppas alla tjejer och föräldrar som var med på cupen i helgen hade riktigt roligt!

På lördag är det vår sista träning för säsongen och det är bara jag, Madde,  från ledarstaben som har möjlighet att vara med. Vi kommer köra en enkel avslutning. Föräldrar och syskon får mer än gärna byta om och vara med och spela. Dock får yngre syskon hålla sig ifrån innebandyplanen och agera hejaklack istället :-) 
Vore kul om så många som möjligt kan komma så jag får säga hej då till våra kära tjejer. Jag kommer kliva av som tränare efter denna säsong av den enkla anledningen att Nike inte har intresset för innebandy. Jag har haft jättekul med alla tjejerna, de är såååå härliga att jobba med. Jag kommer säkert följa dom lite på avstånd i framtiden! 

Jag hoppas få se många spelsugna barn OCH föräldrar på lördag kl 10,00. Ha en solig dag! 

Mvh/Madde 
Ändrade planer igen!
2018-03-21 15:48
Hej!
Då vi missat att den stora säsongsavslutningen äger rum samma datum som vi först tänkte ha vår avslutning, har vi beslutat att 14 april blir vårt sista träningstillfälle. Mer info om detta kommer lite längre fram. Inom kort kommer även en kallelse till innebandyavslutningen den 21 april. 

Mvh Ledarna
Dreamstar-häften
2018-03-21 08:33
Hej!

Ni som mot förmodan inte fått sålt era häften har som sista dag att lämna in dom till oss på lördagens träning. Micke kommer ta emot dom. Är man inte där ska de lämnas i Maddes brevlåda på Rönnvägen 4 i Fristad senast lördag. Tydligt märkta med namn på barnet. 

Ni som sålt era häften swischar Madde på 0720-627562 senast lördag. Jag kommer betala räkningen på måndag. 

Lycka till!

Mvh/Madde 
Ändringar i planeringen
2018-03-13 15:48
Hej!

Vi hade som plan att avsluta säsongen den 24/3 men då både vi och barnen känner att det är så roligt väljer vi att förlänga med några veckor. Kom ihåg att prenumerera på vår kalender så får ni uppdateringar direkt. Annars hittar ni mer info sist i detta inlägg :-) 

Den 7/4 har vi blivit inbjudna till att spela Cup i Alingsås. Efter senaste Cupen fick vi frågan från tjejerna när vi skulle spela cup igen så vi hoppas dom är riktigt taggade. Det är som innan frivilligt att vara med men vi måste ha in er anmälan rätt snart. Inom kort kommer det en kallelse till er och den ber vi er svara på snarast. Laget ska vara anmält senast 23/3. Mer info kommer senare till er som anmält ert barn. 

Säsongsavslutning blir den 21/4 och då tänker vi ha en liten turnering med föräldrar och syskon. Även till detta kommer ni få en kallelse där ni anmäler er och hur många som kommer delta. Syskon som är yngre än våra flickor får tyvärr stå över denna gång. Mer info i det utskicket. 

Som ni förstår blir det en del info som kommer nu och jag hoppas ni har överseende med det! 

17/3 träning
24/3 träning
31/3 Påskledigt
7/4 Cup i Alingsås
14/4 träning
21/4 Avslutning (kan ev bli lite längre än normal träningstid) 

MVH/Ledarna
Dreamstar-försäljning
2018-02-23 15:41
Hej!

Nu är det dags att sälja häften igen. Det är samma typ av häfte som senast men tillvägagångsättet är lite annorlunda. Vi har fått 40 st lotter att sälja i laget. Vi har 18 st aktiva flickor vilket betyder att alla kommer få 2 lotter vardera. Om någon lyckas bra med sin försäljning eller vet med sig att de kan sälja någon extra är det bara att be om extra av oss ledare. Vi får ju 4 st lotter över efter att alla fått 2 var. 
Betalningen för häften swichas till 0720-627562 märkt med namnet på barnet så betalar jag fakturan sen. Om man inte har swisch går det bra att ge kontakter. Betalning bör ske innan 11/3. 
På morgondagens träning delas häftena ut. Ni som ej medverkar kan hämta häften hemma hos mig alternativt om ni ber någon ta med hem till er från träningen.
Om man mot förmodan inte lyckas sälja något häfte får vi lov att lämna tillbaka men tänk på att det är inkomsten till laget som minskar. Lycka till med försäljningen! 

Sedan har jag tidigare sagt att jag kommer lämna laget då Nike inte vill spela mer. Nu vacklar hon och jag hoppas på att hon vill komma tillbaka. Därför kommer jag stanna säsongen ut så får vi se vad som händer sen. 

Mvh/Madde 
Spelade matcher
Lör 7/4 10:00
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från sektionen
Innebandy - Start, 19/06 09:10 
Innebandy - Start, 28/04 12:21 
Innebandy - Start, 07/03 11:31 
Innebandy - Start, 05/03 09:34 
Innebandy - Start, 31/12 09:08 
Nyheter från föreningen
 
Huvudpartners
Guldpartners
Silverpartners
Facebook
Instagram
Hitta till oss