Innebandy F06-07

Matcher igen!
2021-02-18 20:26
Hej

Det är nu tillåtet att spela enstaka matcher mot motståndare i närområdet, och då vi misstänker att suget av matcher finns så kommer vi försöka boka upp ett antal matcher nu under vintern/våren, förutsatt att regelverket inte förändras, vi får ta det allt eftersom i situationen som vi är i.
Vi har redan skickat ut en kallelse till den första av dessa matcher, nästa fredag möter vi Borås IBF i Dalsjöfors

//Ledarna
Info höstspelen
2020-10-12 19:37

Hej

Vi har som alla vet anmält oss till höstspelen som trots senaste beskedet från regeringen kommer att hållas som planerat, nedan ser ni information som vi fick idag från arrangörerna, vi stämde på dagens träning av med tjejerna och alla som var där ville absolut åka, så vi kommer delta. Mer detaljerad info om tider bör vi kunna delge i börja av nästa vecka då lottningen är klar.

Ytterligare info om boende och måltider

• Vi kommer bo i campingstugor med plats för 3-6 personer
  • Lunch och Middag kommer vi äta på Monarks restaurang som vi tidigare gjort, där kommer ca 150 personer äta fördelat på 2 timmar, det är en stor restaurang och vissa bord kommer vara avstängda för att kunna hålla avstånd
  • Frukost kommer vi äta i anslutning till boendet, även där med avstånd,

Har vi någon som är osäker på att skicka sitt barn så har vi full förståelse för detta, meddela gärna detta så snart som möjligt i så fall så vi kan avanmäla.

Från arrangören

Vi förbereder oss inför en rolig cuphelg vilket vi har längtat efter att göra. Höstspelen kommer att spelas som tänkt 30/10-1/11 (fredag-söndag).

När det gäller publik som vi har fått frågan om tidigare har vi velat avvakta regeringes beslut som kom i torsdags. Tyvärr så är vi i det läget att vi får fortsätta att max ta in 50 åskådare, vilket vi kommer att följa. Vi får max ta in 50 åskådare totalt på alla tre planer då de anser SWC som ett tävlingsområde.

Vilket gör att förutom de 5 ledarna som alla har rätt till att ta med så kommer man få ta in 8 stycken åskådare/lag som spelar match just då. Vilket gör att vi behöver få spelare, ledare och åskådare att lämna arenan när matchen är färdigspelad.

Logifördelning kommer bli klart denna veckan. Jag hoppas få klart på spelschemat början på nästa vecka så att ni kan planera utefter det.

Information Innebandy F06/07
2020-05-10 16:34

Hej alla

Vår säsong tog ju slut abrupt och den kom som ni alla vet inte igång, vi har valt att helt enkelt bara avsluta och inte samla ihop till en avslutning, de flesta tjejerna är ju mitt uppe i andra säsonger.

Så vi ledare vill på detta sätt tacka för denna säsong och önska alla tjejer tillbaka nästa, planeringen för denna pågår vi och ber att få återkomma då allt är klart med upplägg vad det gäller lag osv.

Lite fakta från året

Antal träningar                                53

Antal matcher spelade                  32

Vunna                                               20

Oavgjorda                                        1

Förlorade                                         11

Gjorda mål                                      198

Insläppta mål                                 101

Vi har haft 36 olika spelare på träning och 32 olika spelare på match!

Varbergspelen

Vi kommer få tillbaka anmälnings- och deltagaravgifter, dock kan det dröja ett tag då Varberg bad om att få betala tillbaka när dom väl fått det statliga stöd dom är berättigade, det är dock i skrivande stund ej klart när detta kan ske. Så fort pengarna kommit in på vårt konto kommer den summa som varje tjej betalade in extra betalas tillbaka.

Ledarna

Uppdatering träningar
2020-03-29 12:48

Hej

Nedan information fick ni från styrelsen i fredags, alla inomhusaktiviteter ställs in minst ytterligare en vecka, vi återkommer när vi har mer info hur vi tänker säsongsavslutningen.

Med tanke på läget i coronatider ber vi att få återkomma med en samlad bild av läget i föreningen  under nästa vecka (vecka 14). Vi ställer därför in samtliga inomhusaktiviteter ytterligare en vecka, alltså tom 2020-04-05.
Fristad GoIFs styrelse
Inställda träningar
2020-03-16 06:57

Hej

Som ni redan vet så är dagens och kommande två veckor inomhusträningar inställda, vi återkommer med ytterligare info så fort vi har detta.

Mot bakgrund av rekommendationerna från Svenska innebandyförbundet och rekommendationer från UD, WHO och folkhälsomyndigheten har Västergötlands Innebandyförbund beslutat att, med undantag för kvalspelet, ställa in samtliga återstående matcher från och med ikväll (fredag den 13 mars). Det innebär att alla kvarvarande seriematcher från Dam division 1 ner till yngsta poolspel inte kommer att spelas.

Västergötlands Innebandyförbund rekommenderar även föreningarna i de fall seriespelet är över att även ställa in interna träningar. Fristad GoIF ställer därmed in samtliga träningar de närmsta två veckorna. Fristad GoIF kommer  att noga följa Västergötlands Innebandyförbund vidare rekommendationer och vid behov uppdatera om läget.

Ändrad träningstid måndagar
2020-03-12 21:04

Hej

Då Fristad Innebandy skall ha idrottsskola på måndagar så kommer vi från och med 16/3 träna 19-20 istället för 18-19. Kalendern är uppdaterad.

Ledarna

Sön 25/10 19:00