Fotboll P09

Bemanning av P-09 i kiosken på Heden
2018-04-28 10:44
Hej.

Nu när våra killar är så stora så att de börjar spela seriespel måste vi föräldrar även börja bemanna kiosken på Heden.
I samband med föräldramötet den 25/4 skapades en föräldragrupp till laget. Föräldragruppen uppgift är inte att planera så att det blir en jämna fördelning av aktiviteter på alla föräldrar.
Aktiviteterna som föräldragruppen kommer planera för kan gälla, lottförsäljning, dreamstarhäften, kioskbemanning och återkommande klubbaktiviteter, typ hedendan, men även aktiviteter för ökad sammanhållning i truppen.

Föräldragruppen består av föräldrarna till:
Hugo Bråting
Axel Larsson
Hampus Nyman
William Nordström

Under vecka 22 har P-09 ansvaret för att bemanna kiosken på Heden.
Under dokument finns ett schema över bemanningen. Där finns även information från kansliet, gällande kiosken. (Samma information finns även i en pärm i kiosken).

Om ni inte kan den dagen ni fått tilldelat er, så byter ni med någon annan, eller den som står som reserv.
Nyckeln till kiosken hämtas på kansliet innan första tillfället och lämnas sedan över den till som bemannar dagen efter.

Schema och information om kiosken kommer även att publiceras i facebookgruppen.

Föräldragruppen genom Sophia Nordström