Fotboll P07

Träning
2017-08-06 12:15

Vi hoppas att alla har eller har haft en härlig sommar med ledighet, sol, bad och annat härligt.

Nu börjar det dock bli dags för lite vanliga rutiner, och vad kan vara bättre än fotboll.

Vi börjar som tidigare sagts träningen imorgon måndag 7/8 klockan 17,30 på Heden. därefter onsdag osv.

Första matcherna går av stapeln:
- Onsdagen den 16 augusti mot Sparsör Hemma
- Torsdagen den 17 augusti mot Sexdrega/Aplared borta.

Välkomna!

/Ledarna

Lagfotografering 12/6 Heden P-07
2017-06-06 21:21
Hej!

Se info. nedan från fotbollsektionen.

"Dags för lagfotografering!

Leif Andersson har lovat att ställa upp och ta lagfoton på våra lag, precis som för våra representationslag, exempelvis till vårt partnerblad.

Dessa bilder kan sedan användas för era lagsidor på sportadmin samt att vi får en lagbild av varje lag, vilket saknats de senaste åren, ambitionen fortsättningsvis är att fortsätta ta lagbilder av samtliga lag varje år.

Två tider är uppbokade för att som långt som möjligt kunna ta dessa bilder under ordinarie träningstid och för göra det smidigt för Leif.

P07   18:30 till 18:40

* Matchställ på fotograferingen.

* Laget skall vara ombytt och klart 5 min innan er tid börjar.

* Tiderna är preliminära, kan hända oförutsedda saker som förskjuter schemat.

* Endast lagfoto kommer att tas.

Tommy Säll

tommy.sall@gmail.com

Fotbollsektionen"

/Ledarna

Sportadmin istället för laget.se
2017-05-17 20:44
Hej!

Nu byter vi system!

Alla nya kallelser kommer komma på Sportadmin, de kommer på mailadresser som redan finns på laget.se.

Sportadmin har ingen app för föräldrar, annars liknande funktionalitet som laget.se.

Det första alla skall göra är att uppdatera sin personuppgifter på Er och killarna, följ länden nedan:
Klicka på uppdatera uppgifter.

P-07:s sida
Här kan prenumerera på kalender precis som på laget.se

För att skapa en inloggning klicka uppe till höger och logga in som medlem/målsman och skapa en inloggning, där kan man ställa in notiser mm.

Som sagt allt är inte sjösatt, så det kan bli lite inkörningsproblem.

Här ni frågor så hör av Er!

/Lars-Erik