Fristad / Sparsör / Borgstena
Fotboll Junior

FSB J- lag 2018
Välkomna till säsongen 2018. Juniortruppen består av 35 riktigt sköna lirare som kommer att träna/utvecklas och ha en massa skoj tillsammans under året.

Spelarna kommer i huvudsak att lira i juniorserie och u-lagserie, men också  förhoppningsvis i respektive förenings representationslag.

Är det någon lirare som ännu inte är med i detta kanongäng men är sugen på att vara med så kontakta kansliet för kontaktuppgifter till ledarna.

Ledarna
Dokument från föräldramöte
2018-03-12 08:10
Hej alla, och tack till de som var med på föräldramötet förra veckan.
Nu finns den PP som vi använder uppladdad här på sidan under Dokument.

Nu till nästa grej som vi pratade om lite på mötet. Lagsponsring!
-Vi kommer att ta fram lite träningskläder. Tjocktröja, T-shirt o shorts.  Träningsstället kommer att kosta ca 600-650kr. Tanken är att killarna köper kläderna.
På dessa kläder så kommer det finnas möjlighet att vara med som en lagsponsor. Jag vet att både -01, -00,-99 lagen har haft jättefin stöttning från flera olika företag som varit med och sponsrat lagen genom åren. Nu hoppas vi ju att några har möjlighet att ställa upp även denna gång.

Pengarna kommer ju som vanligt gå till lagkassan som i sin tur används till cuper, omkostnader i samband med cuper eller något annat där laget skall göra det lilla extra.

Hör av Er till Thomas Lövqvist 0730-233257, thomas@fristadkonsult.se gärna så fort som möjligt om det finns möjlighet att vara lagsponsor.

Föräldramöte Torsdag 8/3 19:00, Heden.
2018-03-03 11:32
Eftersom våra spelares viktigaste personer är Ni föräldrar så skulle vi vilja ha ett litet möte med Er. Några saker som vi vill informera om är.
-Vilka är vi ledare.
-Vår ambition med säsongen.
-DM för juniorer.
-Läget i truppen och i seniortrupper.
-Träningsläger.
-Sommarcup.
-Träningskläder o Sponsring.
-Dreamstarförsäljning.
-Övriga frågor.
Spelarmöte måndag 5/3 Heden 17:30.
2018-03-03 11:21
Alla spelare i FSB juniortrupp, alltså alla som är 17-19 år oavsett om man tränar/spelar med seniorer skall vara med på mötet.
-Säsongsupptakten.
-Läget i j-trupp o respektive seniortrupp.
-Junior DM.
-Träningsläger.
-Seriespelet.
-Sommarcup.

Viktigt att så många som möjligt kan vara med. Om man absolut inte kan komma så skicka ett SMS till Thomas Lövqvist 0730-233257.

Ledarna
DM slutspel söndag 14:e januari
2018-01-09 12:45

På söndag (14/1) är det åter dags att bege oss till Trollhättan och Arena Älvhögsborg.

Samling kl 12.00 på Heden för följande spelare Alexander,Johan,Johannes,Axel,Olle,Hampus,Julian,Hannes,Melvin samt Zacke.

Se till att ha käkat ordentligt innan samling samt ha med sig lättare mellanmål alternativt pengar för att köpa något på plats.

Hör av er om det är några föräldrar som ska med och som har plats i bilen.

Fredrik,Thorbjörn

Säsongstart 2018
2018-01-05 16:18
Hej allesammans och god fortsättning.
Njut av helgen för nu på måndag drar träningen för 2018 igång.
Kalenderns på denna sida kommer att uppdateras men 1:ā veckan ser ut som följer.

Måndag 18:30-20:00 på Hedens konstgräs.
Tisdag 18:30 inomhus i Folkhögskolan.
Torsdag 17:30 inomhus i Folkhögskolan.
Lördag 14:00-16-00 på Hedens konstgräs.

Välkomna/Ledarna
Fotboll - Start, 20/11 18:43