Fotboll F09
Info inför avslutningsturneringen LILLA VM 2017
2017-10-04 11:22

Så var det dags för den gemensamma avslutningsturneringen LILLA VM 2017

Lördagen den 14/10 kl 10:00-14:00. Kom i tid, det är ca 210 barn som ska fördelas i 24 lag. Barnen kommer spela i mixade lag där åldrarna är från 7-15 år. Lagen är sedan indelade i 6 olika grupper med 4 lag i varje grupp där alla möter alla i matcher om 1x20 minuter.
Vi kommer spela på 7-mannaplaner. Ingen vinnare koras, utan avsikten är att ha en härlig dag med mycket fotbollsglädje och gemenskap!

De yngre barnen kommer att ha någon från sin åldersgrupp med i sitt lag bara för att känna trygghet. Barnen skall komma ombytta för fotbollsmatch och ha med egen vattenflaska. Bra att ha underställ, om det blir lite kallt.

Efteråt bjuds alla spelare och ledare på korv och bröd.

Kiosken kommer var öppen och vi hoppas Heden fylls av föräldrar, syskon, släkt och vänner!

Varmt välkomna!

Önskar Fotbollssektionen

De tjejer som är anmälda från vårt lag är indelade enligt nedan:

Alva LindströmKanada
Jolin Andersson ZeybrandtKanada
Lova HolménNya Zeeland
Maja JogelandNya Zeeland
Moa ÖstarveKina
Molly LinderothKina
My SamuelssonHolland
Ronja GrändebyHolland
Sigrid KarlssonJapan
Stella ZangaroJapan
Vera BerglundHolland

Sandra Zangaro
Kamerun

Ny lottning sammandrag 7/10
2017-10-04 11:21
Hej,

det har varit ny lottning till helgens sammandrag och våra matcher påverkas också.
Samlingstid kvarstår och vi kommer spela följande tider:

10:10 två matcher samtidigt

sista matchen är alltså klar 11.15.

/ledarna
Dreamstar förmånshäfte - obligatorisk säljaktivitet
2017-10-01 21:31

ALLA BLIR VINNARE!

Vi har tagit fram ett rabatthäfte som är exklusivt för Fristad/Borås.Med Borås får vi lättare att sälja häften. Häftet innehåller kuponger som vi tror alla behöver.

Köpare av häfte är vinnare

Kostnaden 300 kr sparar man in redan på ett besök hos Ica Maxi. Sedan blir resten bonus.

Laget är vinnare

40% av vinsten går direkt till lagkassan. För cuper och andra trevliga aktiviteter så att alla kan åka med.

Föreningen är vinnare

60% av vinsten går till föreningen för inköp av matchställ, västar, bollar, målvaktsutrustning, konor och annat material.
Dreamstar sponsrar även föreningen.

En försäljning - Två gånger per år

Försäljningen kommer finnas två gånger per år. Passa på att ta prenumerationer av häften.

Vinsten för detta är 600 000 kr per år för försäljningen. Av detta går 240 000 kr till lagen där varje lag får en procentuell del baserat på hur många i laget man är.

Förmånshäftet är inte ytterligare en sak att sälja utan detta blir endast det obligatoriska att sälja tillsammans med bollarännet och Hedendagen. Restaurangchansen, julkalendern och bingolotto försvinner som obligatoriska. Vill man ändå sälja bingolotto och julkalender får man detta om man vill tjäna extra.

Med början på onsdag bör häfterna komma i eran brevlåda, försök att sälja dessa fort som möjligt så är det klart sedan. I utskicket medföljer även en informationsfolder och en faktura.

Vi bifogar även en folder över vilka erbjudanden som finns i häftet.

Tack för att ni hjälper oss att skapa förutsättningar för vår verksamhet

Sista träningen 5/10
2017-09-28 20:15
Mycket bra träning av alla tjejer idag!
Vi pratade idag även om vikten att lyssna på oss ledare när vi pratar, att vi koncentrerar oss på vår uppgift och att alla i laget är lika viktiga.

Att tänka på är även att ha håret uppsatt när vi tränar och spelar.

Nästa vecka kör vi som sagt sista träningen för säsongen och avslutar med sammandrag nästa lördag.

Ni föräldrar får gärna vara med på träningen nästa vecka och spela en match mot era barn innan vi fikar i klubbstugan.

Vi ses!
Sista träningen 5/10
2017-09-24 13:06
5 oktober kör vi lagets sista träning.
Vi tänkte köra en kortare träning och avsluta med en gemensam fika/kvällsmat efteråt.
Egen fikakorg medtages.

Vi ses!