Fotboll F06

Välkommen till Fristad Goifs F11
Lyckliga tjejer på Öbollen 2017

Vi tränar tisdag och torsdag kl 17.30-18.45. Varmt välkomna!

Ulvacupen
2018-05-28 20:07

Hej på er! Det närmar sig Ulvacupen och här kommer information.

Den 15 juni åker vi till Skövde och Ulvacupen. Vi träffas senast kl 18.00 på den skola vi skall bo på, Frösve skola (Kunskapsvägen). På kvällen serveras middag. Övriga måltider som ingår är frukost och kombinerad lunch/middag lördag och söndag. Bra om tjejerna har med sig lite pengar till lättare måltid på lördag samt om de önskar köpa något annat.

Info finns att ta del av på ulvacupen.com

Vi spelar 3 matcher på lördag, varje match är 2x 12 minuter.

Väringsvallen 13 kl 11.00 Jitex-Fristad

Väringsvallen 12 kl 12.00 Fristad- Falköping KIK

Väringsvallen 13 kl 13.00 Fristad- Våmbs IF.

Inför söndagen blir det ny lottning och ny spelplats, minst 2 matcher garanteras.

Då det är en bit att åka mellan logi och spelplats, kan vi behöva hjälp med skjuts av er föräldrar som är på plats.

Packningslista: Träningsoverall, shorts, t-shirt, fotbollsskor, benskydd, vattenflaska, handduk, badkläder, sovprylar, hygienartiklar, solskyddsfaktor, pengar. I år får de ha mobiltelefoner med sig.

Vi vill gärna veta vilka av tjejerna som inte kommer ha föräldrar på plats.

Vi ser så mycket fram emot detta!

Med vänlig hälsning Magnus, Andreas och Bettan

2018-05-20 14:59
Hej!
Den 14/6 är det ingen träning pga skolavslutning.
Den 15-17/6 är det Ulvacupen. Vi har inte fått några speltider ännu men återkommer så fort vi vet. Ni kan själva gå in på deras hemsida för att ta del av information, ulvacupen.com. Viktigt att ni föräldrar ombesörjer transport till och från cupen då vi ledare inte har plats i våra bilar.

Ses i morgon! Mvh ledarna
Träningar nästa vecka
2018-04-23 17:52
Hej! Från och med nästa vecka får vi börja träna på gräs vilket innebär att vi då kommer träna 2 ggr/ vecka.
Tisdagar kl 17.30-18.45
Torsdagar kl 17.30-19.00. Torsdagar duschar tjejerna på Heden efter träningen. Dusch är inkluderat i träningstiden. Vi kommer inte skicka ut kallelser till träningarna utan endast till matcher, cuper och andra aktiviteter. Om träningen är inställd meddelar vi det. Trots 1 maj kör vi träning då vi har seriepremiär den 3/ 5.
Ha det gott!
Mvh Ledarna
Uppdaterad kalender
2018-04-10 18:28
Hej!
Nu är kalendern uppdaterad med säsongens seriematcher. Några oklara till hösten då motståndarlaget inte satt datum/tid ännu.
Mvh ledarna