Fristad / Sparsör / Borgstena

Träningsprogram försäsong FSB-04

Träning, turnering och uppstart inför 2018 - mycket info läs till slutet
2018-01-07 20:53
Nytt år nya möjligheter......nu drar vi igång uppstarten inför säsongen 2018. Kommer bli ett roligt år med att spela 11-manna fotboll, domarutbildning och även döma för dem som vill.

Vi kommer att ha en försäsongen som det brukar heta. Under jan-mars kommer vi bygga upp oss både fysisk och mentalt. Vi planerar att ha två utomhuspass och ett inomhus i veckan.

Ett av utomhus passen kommer vara ett fysiskt pass med boll där vi lägger grunden till vår kondition och uthållighet.
Det andra kommer vara mer åt lära känna 11-manna fotboll med olika inslag av teman i början. Mer spel under dessa passen.

Inomhuspasset kör vi på med individuell teknik och spel.

Vi börjar med ett fyspass nu på onsdag den 10/1 kl 18:45-2000. Klä er efter väder. Glöm inte att ta med vattenflaska.

Inomhus sedan på söndag som vanligt 13-14.

När vi har fått klart med vilka tider som gäller på konstgräset så hoppas vi att vi även får träning på måndagar 1845-2000.

Vi uppdaterar så fort vi vet i kalendern.

Vi vill även att ALLA killar laddar ner den medlemsapp som finns att tillgå (föräldrar får givetvis även ladda ner). Detta för att killarna skall kunna ta emot information som vi skickar ut samt kallelser som man skall bekräfta om man kommer eller ej. Detta är för att underlätta vår planering framför allt vid matcher.

När man laddat ner appen så får man skicka sin registrerade email för att få ett engångs lösenord. Sedan är man inne i appen och kan ta emot information. Har man inte registrerat någon email, kontakta Klas (klas.jonsson@fristadgoif.se) så lägger jag in en. Såg att vissa killar inte har en egen mail utan endast förälders.

Blåkläder Cup 20/1 & 27/1
Vi börjar året med en inomhus turnering som vi har skickat ut om innan. Vi har anmält två lag och ett lag spelar den 20/1 och det andra laget spelar 27/1.

Fristad/Sparsör/Borgstena GRÖN spelar den 20/1

Oliwer Glans
Olle Backlund
Sam Stenvall

Båda lagen spelar i första gruppen under respektive helg. Gruppspel startar 08:00 och är slut vid 10:00. Vi spelar 4 matcher.
Samling 07:15 i Svenljunga Moga Fritid Idrottshall  (separat kallelse kommer) säkerställ att ni kan ta er dit, snacka ihop er ifall samåkning behöver göras. Tänk på att komma i säng tidigt för att orka spela.

Gruppsegrare går vidare till finalspel som är söndagen den 4/2

Mer info
Spelprogram
Vi ser gärna att alla som skall spela kommer på inomhusträningarna innan cupen.

Serie spel 11-manna & DM
Eftersom vi skall skicka in serieanmälan behöver vi även veta hur många vi kommer bli under säsongen. Vi hoppas givetvis att alla är med även i år. Om det är någon som är osäker eller tänker sluta så kontakta gärna någon av oss ledare så att vi kan ta med detta i beräkningarna och planeringen inför säsongen. Om möjligt vill vi veta detta innan den 14/1.
Eventuellt har vi underlag för att även kunna anmäla till en 9-manna serie (några andra lag har gjort så nämligen)

Vi kommer även att anmäla ett lag till DM

Föräldramöte
Lägg in två preliminär bokningar på den 21/1 kl 18:00 och den 27/1 kl 18:00 för Föräldramöte där även killarna skall vara med. Separat kallelse kommer för detta möte när definitivt datum är satt.

Välkomna till en ny säsong 2018

Miniturnering på söndag
2017-12-15 15:05
Vi kör en miniturnering med 05:orna på söndagens träning. Det blir blandade lag.
Plats: Rångedalahallen
Tid: 12-14
Ombytta och klara till 12

Blåkläder Cup 20/1 & 27/1
2017-12-10 14:33
Halvvägs in i inomhussäsongen så har vi anmält oss till en inomhuscup. Blåkläder Cup som spelas i Svenljunga. Gruppspel är den 20/1 och 27/1 . Finalspel sker den 4/2.

Vi har anmält två lag till turneringen och alla kommer att bli kallade till både helgerna. Vi vet om att det är innebandymatch en helg och detta tar vi hänsyn till när vi tar ut lagen. (en separat kallelse går ut)

I dagsläget har vi inte fått spelschema men historiskt så är det 4-5 grupper där man spelar klart under ca 4 timmar. Det blir förmiddag, middag eller eftermiddag man spelar på.

Alla matcher spelas i 12 min.
Cupen spelas enligt futsalregler, till och med 12 år får man spela bakåt till egen målvakt som får ta upp med händerna. Varje gruppsegrare går till finalspel.

Väl mött